Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Copenhill åbningsfest i weekenden fredag 4/10 til søndag 6/10

   

COPENHILL ÅBNER I WEEKENDEN 4-6. OKTOBER 2019 med et brag af en åbningsfest – og klubbens medlemmer deltager selvfølgelig – Adgang er gratis.

Mange har allerede testet underlaget er testet og det er smurt, så dine ski får en god oplevelse. Steep & Deep har skiudlejningen, som er fyldt med nyt udstyr, og drikkevarerne i caféen er sat på køl, så nu er Copenhill klar til at åbne dørene, og invitere jer til en masse timer fyldt med sjove aktiviteter og skiløb!

Skiklubben Hareskov er en stor del af projektet, og vores eventtelt er opstillet alle tre dage fra fredag den 4. oktober til søndag den 6. oktober bemandet med en masse frivillige og vores forretningsfører. Vi står også for at afvikle den åbne slalomkonkurrence lørdag aften, hvor tilmeldingen sker i vores telt.

Følg Copenhill’s Facebook event og hold dig fuldt opdateret.

Åbningsweekenden starter fredag den 4. oktober kl. 17:00, hvor parkeringspladen foran Amager bakke bliver forvandlet til en festivalplads med en masse aktiviteter og underholdning. Se highlights fra weekenden herunder!

Se detaljeret program med tidspunkter her (link til Copenhill).

NB: HUSK at booke jeres ski-tid online mod betaling samt bestille jeres bord på cafe@copenhill.dk, hvis I vil sikre jeres plads i Biergarten teltet.

Details

Start:
4. December 2019 @ 17:00
End:
6. December 2019 @ 17:00