Loading Events

« All Events

Uge 15 – Bred medlemstur i påsken til Paradiski i Frankrig

   

AFLYST, Grundet for få tilmeldinger – Påsken byder på lange lyse dage og massere af sne, så kom med til en af verdens største og meget snesikre skiområder og nyd årets (måske) sidste skitur i godt selskab.

Denne tur henvender sig bredt til de fleste medlemmer, men dog bør børn være fra 6 år, og skal selv kunne tage liften og køre på blå pister. 

VUE EXTERIEURE DE L'HOTEL

Vi bor i byen Montchavin, hvor der er nem adgang op til både skiområderne Les Arcs, Bel Plagne samt La Plagne, med skiløb helt op til 3250 meters højde. Hotellet Bellecote ligger i kort gåafstand fra liften i 1250 meters højde, så der burde være mulighed for at få lidt sol og varme på terrassen om eftermiddagen. 

Turen er med halvpension og vi spiser sammen i restauranten morgen og aften.  

Skiområde og by 

Paradiski er et kæmpe stor skiområde i Frankrig. De påstår selv, at det er verdens næststørste skiområde. Det består at de 3 områder Les Arcs, Bel Plagne samt La Plagne. Her er 425 km pister og skiområdet går op i 3250 meters højde. Så områder er utroligt snesikkert – også i påsken.  

Vi skal bo midt i området i byen Montchavin, så der er gode muligheder for at afprøve hele området. 

Indkvartering og forplejning 

Hotellet Hotel Bellecote ligger kun 3 minutters gang (ca. 235 meter) fra liften og pisten. 

Alle vores værelser er udstyret med balkon, og har udsigt over enten landsbyen Montchavin eller bjerget. Værelserne er et miks af dobbeltværelser, personers værelser og familieværelser med 4, 5 og 6 sengepladser. 

På hoteller er der en lille wellnessafdeling med sauna, jacuzzi og dampbad. 

Turens pris er inklusive halvpension, dvs. morgenbuffet og aftensmad. 

Hotellet ligger i ca. 1250 meters højde. Det betyder (forhåbentligt) sol og varme på terrassen når vi kommer hjem om eftermiddagen. 

Hotellet har aftale omkring skileje hos Montchavin SporTeam (https://www.montchavin-sporteam.com/en/) – hvor de giver os 40% rabat 🙂

Instruktion og aktiviteter 

Denne tur henvender sig til niveauerne fra let øvet til ekspert.
Der indgår 15 timers undervisning, 5 formiddage á 3 timer for alle samtidigt. Eftermiddagen er til egen disposition.

Hver eftermiddage efter skiløb holder vi after-ski på hotellets terrasse/bar, og deler sjove og hyggelige skioplevelser fra dagen.  

Transport 

Turen er arrangeret som bustur. Afgang fra København fredag med ankomst lørdag i Les Arcs. Afgang efterfølgende lørdag med hjemkomst søndag. Tider kommer når busaftalen er endelig på plads.

Ankomst:  

Værelserne er vores fra lørdag den 4April 2020, ca. kl. 16  

Afgang:  

Værelserne skal være rømmet lørdag den 11April 2020 kl. 10  

Pris 

Værelserne er forskellige og er fra 2-6 personer. 

Vi betaler en pris per person uanset antallet i værelserne. Men de faste sengepladser skal dog fyldes. Vi fordeler værelserne efter tilmelding og efter bedste evne. 

Nedenstående priser er baseret på, at alle faste sengepladser bliver fyldt, og inkl. 7 overnatninger, halvpension, 7 dages liftkort og skiundervisning. 

Fødselsår   Pris pr. person  
Før 2007 – Voksen (ældre end 13 år) Kr. 8.900,- 
2007-2014  (5-13 år) Kr. 6.900,- 

 Tillæg for ekstra dages liftkort 

Fødselsår   1 ekstra dag  
Før 2007 – Voksen (ældre end 13 år)  Kr. 300   
2007-2014  (5-13 år) Kr. 250  

 Inkluderet i prisen  

  • Ophold på hotel med halvpension
  • Transport med bus 
  • Halvpension – morgen og aftenbuffet, hvor vi starter med aftensmad lørdag og afslutter med morgenmad næstfølgende lørdag 
  • Liftkort, lørdag til fredag 7 dage 
  • Instruktion (alpin skiløb) 15 timer  

Uden for prisen  

  • Frokost  
  • Drikkevarer (også til maden)  
  • Liftkort, afrejsedagen lørdag  
  • Ski- og støvleleje  

Tilmelding og betalingsbetingelser  

Tilmelding åbner:   AFLYST, Grundet for få tilmeldinger
Tilmelding:   Tilmelding foregår på klubbens medlemsportal via nedenstående link. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.  
Tilmeldingslink:   https://medlem.hareski.dk/event/details/i742
Depositum:   Vi har kun ovenstående hotellejligheder og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet. I og med der er så forskellige lejligheder vil vi forsøge at finde en god løsning for alle og I bliver kontaktet af turarrangøren for omplacering hvis der er behov for dette efter tilmelding.  
Restbetaling:   Restbetaling skal ske i efteråret 2019 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.  
Afbestilling:   Tilmeldingen er bindende ved tilmelding og vi anbefaler at der tegnes en privat afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.   

Kontakt  

Turledere:    
Turmail:   paasketuren@hareski.dk

Yderligere information  

Medlemskab  

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for sæson 2019/20. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson), som er nuværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.  

Forsikring  

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Teknisk arrangør  

Skiklubben Hareskov, Turen arrangeres direkte med hotellet  

Forbehold  

Der skal minimum være 40 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser påwww.hareski.dk/turbestemmelser  

Forklaring på skiniveau  

Der vil ikke være tilbud for begyndere på denne tur. Som letøvet skal du kunne køre blå pister, for at kunne komme retur til hotellet. 

Kategori: Rettesnor for indplacering:
Begynder For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). (UDBYDES IKKE PÅ DENNE TUR)
Letøvet For dem der kan køre ned af grønne og blå bakker (1-2 ugers erfaring).
Øvet For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).
Erfaren For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
Ekspert For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ovenstående er kun vejledende. Det er meget individuelt, hvornår man er på et givent færdighedsniveau. Er du i tvivl så ring og tal med turarrangøren.  

Details

Start:
April 3 @ 10:00
End:
April 12 @ 17:00
Event Category:

Venue

Paradiski