Loading Events

« All Events

12 ugers Copenhill skiteknik med DDS uddannere for instruktører og aspiranter

   

Copenhill  Skiteknik med DDS uddannere er for dig, der gerne vil gå til ski i Danmark et par gange om ugen året rundt og enten er instruktør eller aspirant. Vi mødes et par gange om ugen og får undervisning af nogle af de bedste skiinstruktører i Danmark med udgangspunkt i Den Danske Skiskoles (DDS) Alpin Manual. 

De første 12 uger vil der være fokus på test af Copenhill herunder udvikling af træningskoncepter, der anvender bakkens muligheder optimalt. Tilbud vil blive permanent, hvis der er tilmeldinger nok og interessen stadig er der efter de 12 test-uger. 

Formål 

Formålet er at have det sjovt på ski, socialt samvær omkring skiløb i Danmark samt udvikling af dit skiløb rettet mod eventuel deltagelse i instruktør-uddannelse f.eks. hos Den danske Skiskole (DDS), tilsvarende Workshops og/eller skiteknik-kurser, der forbereder dig til at blive en blive en af klubbens mange instruktører eller vedligeholde dit instruktørniveau.

Indhold i træningen 

Træningen er en blanding af selvtræning og træning med uddannede skiinstruktører. Træningsholdet er en nogenlunde fast stamme af gode skiløbere, således at vi også kan gøre brug af hinanden.

I træningen arbejdes der med forskellige temaer tilpasset til skiturene i løbet af året. F.eks. vil der op til ugerne med kurser i Den Danske Skiskole (DDS) være fokus på forberedelse til DDS kurserne.

I andre perioder arbejdes der med port løb, demo løb, freestyle og formation – alt afhængigt af hvad Copenhill mest optimalt kan bruges til.

Hvis holdet viser interesse for det, vil vi medvirke til at afholde ”Copenhill-mesterskaber” i ovenstående discipliner. Disse discipliner er sammenlignelige med international konkurrence for skiinstruktører og vi vil derfor kunne konkurrere mod andre skiklubber, hvis der er interesse for dette.

Instruktionen vil være ski teori, optimering af dit skiløb med øvelser tilpasset til dine behov, video-feedback samt løb i porte på tid m.m. Instruktionen vil også lære dig optimering af andres skiløb, således at vi bedre kan gøre brug af hinanden på de dage hvor instruktøren ikke er på bakken og som forberedelse til Den Danske Skiskole’s kurser eller tilsvarende instruktørkurser.

Kalender 

Træningen er mandag 18.00 til 20.00 og/eller onsdag 19.00 – 21.00. Træningen giver 12 ugers ski-træning, 1-2 gange om ugen i 2 timer eller sammenlagt 24 elller 48 timers skiløb med instruktion.

Der er træning i følgende uger: 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 2, 3, 4, 5 og 6.

Træner 

Kasper Bisgaard er ansvarlig for træningen. I perioder hvor Kasper er forhindret vil der være anden DDS uddanner, som vil afløse Kasper, og hvis der er stor efterspørgelse vil vi annoncere flere DDS uddannere.

Kasper er 28 år, Mou certificeret skilærer, uddanner hos DDS og deltager på demoholdet 2015/19 hos DDS. 7 sæsoner på ski i bla. Whistler, New Zealand og ellers hovedsageligt i Frankrig.

Kasper elsker skiløb, positive miljøer og godt humør.

Forudsætninger 

Tilbuddet er i første omgang til vores instruktører eller instruktøraspiranter, hvorfor træning vil være på ekspertniveau, hvor træningen er tilpasset til skiløbere, som er i gang med Skiteknik, Workshops, BSI eller PSI kurserne under Den Danske Skiskole eller tilsvarende uddannelser.

Det vil være en fordel hvis man har læst ”Alpin manualen”, der er Den Danske Skiskoles teoribog på skiinstruktøruddannelsen. Link til shop:  https://dendanskeskiskole.dk/shop/alpin-manual

Pris:

Betaling for workshoppen bruges til at give skiinstruktørerne et liftkort og honorar, således at vi kan tilknytte de bedste instruktører til træningen.

Pris for træninger er som følger:

48 timers træning, mandag OG onsdag, kr. 1500

24 timers træning, mandag ELLER onsdag, kr. 950

Deltagelse i klubtræning kræver abonnement på Copenhill og medlemskab af Skiklubben Hareskov https://medlem.hareski.dk/indmeld samt at du er tilmeldt holdet Instruktørlisten (Fane Hold).

Træningen er baseret på, at vi minimum er 12 tilmeldte på mandag og onsdag, men klubben garantere for eventuelt underskud for at sikre gennemførsel af testforløbet.

Hvis du køber mandags- eller onsdags-træning, er der fleksibilitet over for, hvornår du anvender dine tider. Er du forhindret en mandag, så kan du bruge din træningstid på en onsdag. Lidt som et klippekort til 12 træningsdage, hvilket du skal koordinere med Christian Hage, som er teamleder for workshoppen.

Du binder dig for 12 uger og kan således ikke få tilbagebetalt del-sæson.

Tilmelding 

Tilmelding og betaling til workshoppen sker under fanen Arrangementer på Skiklubben Hareskov’s medlemsportalen via følgende link:

https://medlem.hareski.dk/

Du skal også reservere tid og betale for abonnement hos Copenhill, hvor du som medlem af Skiklubben Hareskov får 20% rabat. Du kan hente rabatkode til Copenhill nederst på din profil på https://medlem.hareski.dk/profil (kræver du er logget ind)

Du køber årskort til Copenhill (kan bedst betale sig) her:

https://www.copenhill.dk/ski365#/bookings

CopenHill 

Klubtræningen foregår på Copenhill. CopenHill – The Urban Mountain er navnet på Københavns nye urbane bjerg som også kaldes Amager Bakke. CopenHill er 85 meter højt og har pister varierende fra 45 graders hældning på den sorte/røde pist på toppen til den grønne piste i slutningen med 14 graders hældning.

Du vil kunne bruge dine egne ski. Erfaringerne fra andre lande med Neveplast er, at det under normale omstændigheder ikke slider på skiene mere end normalt. Kanterne slides sandsynligvis lidt mere end på sne. Men brugen af egne ski vil, lige som når du står på ski i udlandet, være på egen risiko.

Priserne for Copenhill kan ses her:

https://www.copenhill.dk/ski365#/pricing

Details

Start:
October 28 @ 18:00
End:
5. February 2020 @ 21:00
Event Categories:
, ,

Venue

Copenhill
Denmark