Gå-til-ski på Copenhill mandag og onsdag aften

ARRANGEMENTET ER SAT I BERO GRUNDET MANGLENDE TILMELDING OG PROBLEMER MED RABATKODERNE PÅ COPENHILL

Copenhill er Skiklubben Hareskovs nye hjemmebane, hvor vi får mulighed for at køre på ski året rundet på et underlag af Naveplast, hvilket betyder vi kan “Gå til ski” på ligne med andre sportsgrene, og supplere både “Fredag aftenski på Vallåsen” og sæsonens skiture, med fast hjemlig træning.

En del af den faste træning bliver “Gå-til-ski” på Copenhill med træning/undervisning mandag og onsdag aften, hvor vi mødes fra kl. 17 i caféen, som er placeret sammen med Steep & Deep’s udlejning og Salomons butik. Der vil være undervisning for alle der ønsker dette fra kl 18 til 19, og som har tilmeldt sig via medlemsportalen. Skihold samles  mellem caféen og bakken (beachflag med logo) eller høre nærmere ved “stambordet” i caféen.

Du kan gå direkt til tilmeldingssystemet ved at benytte følgende link (rød knap) eller læse videre på denne side om bl.a. Nevaplasten og leje af udstyr

Det kan du til mandage og onsdage Gå-til-ski

  • Få en god aften på ski
  • Få trænet og pudset stilen af inden årets klubtur/e
  • Modtage undervisning af klubbens egne ski-instruktører
  • Deltage i træning med skiteam i og uden for portbanen
  • Prøve forskellige alpine redskaber/discipliner som snowboard, freestyle, porte og snowbikes
  • Være med til at gøre Caféen til vores faste ugenlige og hyggelige mødested.

Først og fremmest oplevelser på ski, godt samvær og nogle dejlige aftener med en fantastik udsigt over København og Øresund.

Hvad er Neveplast?

Neveplast er et underlag af grøn plastik, hvor det er vigtigt, at man smører sine ski på siliconemåtterne hver gang, man vil kører ned ad skibakken, hvorved friktionsvarmen under skiene begrænses. Du skal forvente at kanterne på dine bliver slidt en smule hurtigere end ved normalt skiløb på sne, hvorfor Copenhill anbefaler, at man ikke benytter sine spritnye ski med nyslebne kanter, inden man skal ud på rigtig sne.

Transport til Copenhill

CopenHill’s adresse:

Vindmøllevej 6, 2300 København S.

Det er nemt at komme til med cyklen fra f.eks. Nyhavn, hvilket kun tager 10 minutter eller med bilen direkte fra arbejde til den gratis offentlige parkeringsplads i bunden af Amager Bakke.

Ønsker du at benytte offentlig transport kan du benytte følgende vejledning:

Den nærmeste metrostation er Christianshavn St., hvorfra du tager bus 37, som har dens nærmeste stop ved Amagerværket, hvorfra det tager 7 minutter at gå til CopenHill. Bus 2A har dens nærmeste station på Lynetten, hvorfra det tager 10 minutter at gå.

Program på aftenski

Kl. 17:00De første fra klubben ankommer, og der er hygge i caféen eller friløb til kl. 18, hvis man har bestilt tid på bakken tl dette. Fra dette tidspunkt kan du også få information om hvilket skihold du skal på, hvis du har ønsket undervisning.
Kl. 17:30Skal du leje udstyr hos Steep & Deep, så mød op senest kl. 17:30, så du er sikker på at nå at få udleveret og tilpasset udstyret inden undervisningen.
Kl. 17:55Sidste chance for at finde dit skihold inden undervisningen starter.
Kl. 18:00Undervisningen starter præcist kl. 18 og varer til kl. 19 – Information om hold vil blive sendt ud søndag aften inden Copenhill aftenski.
Kl. 19:00Mulighed for friløb på bakken eller hygge i caféen sammen med andre klubmedlemmer
Kl. 20:00Copenhill aftenski med Skiklubben Hareskov afsluttes officielt, men man har selvføålgelig mulighed for yderlige samværd i caféen eller på bakken om onsdagen, hvor der er åbent til kl. 22.

Copenhills ankomst video

Klar til ski?

Klar til at komme på ski i weekenden? Her er alt, hvad du skal vide, inden du ankommer til CopenHill ⛷🏂Vi glæder os til at se jer, når vi indvier Amager Bakke denne weekend 4-6. oktober med start på fredag kl. 17:00. Hvis du ikke har booket din skitid, så skynd dig at få det gjort på www.copenhill.dk - vi ses på bakken! 😉

Slået op af CopenHill Urban Mountain i Mandag den 30. september 2019

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig for at vi kan lave skihold og reservere borde i caféen, og er åben fra torsdag fra kl. 17 og frem til søndag kl. 17. Tilmeldingen lukker automatisk, så efter søndag kl. 17 kan man ikke tilmelde sig skihold, men man er altid velkommen til at egen skitid på bakken og tage en kaffe eller andet i baren sammen med resten af klubben.

Vær opmærksom på, at vi er meget afhængig af nok frivillige instruktører melder sig til at undervise jer på bakken, hvor de får en fritime sammen med jer, og en fritime for sig selv eller bliver kompenseret i mindre grad, hvis de selv har liftkort. Derfor giv udtryk for din glæde ved deres fremmøde og undervisning.

Hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med aftenski på Copenhill, er du velkommen til at kontakte udvalget pr. mail til copenhill@hareski.dk

Mad og drikke ved Copenhill

Skicaféen:

Skiklubben har samlingsted i den hyggelige skicafé, hvor man kan bestille kaffe, købe et let måltid eller slukke tørsten med sodavand eller forskellige øl.
Udenfor skicaféen er  muligt at sidde på terrassen og nyde de sidste solstråler, men vi kan også benytte caféen til at holde foredrag, så kontakt klubben, hvis du har et godt forslag.

Tagrestauranten:

Har du løst til fornemmelsen af at være på en ”bjergtop”, kan en tur til toppen af Amager Bakke være en oplevelse værd, hvor du kan nyde en lækker frokost eller aftensmad med udsigt over København og Øresund. På tagrestauranten er det også muligt at købe f.eks. et koldt glas vin, øl eller sodavand, mens andre fra klubben kører en ekstra tur på skibakken.

20% på liftkort/abonnemet

Du skal selv betale for dit skiløb på Copenhill, og bestille tider, hvilket du får nærmere besked om i e-mail, når du tilmelder dig. Husk dog at du får 20% rabat, som medlem af Skiklubben Hareskov på både abonnementer og leje af udstyr, hvis det bestilles på en gang., men kræver at du har din rabatkode klar ved køb. Hvordan får jeg koden?

  • Log din ind på https://medlem.hareski.dk
  • Tryk på den hvide knap med dit navn
  • Gå ned til midt på siden, hvor der er fire knappe, hvor den første er “Hent dit medlemskort” og den næste er “Se din Copenhill rabatkode” – Tryk på den og skriv koden ned.
  • Du er nu klar – Ved flere familiemedlemmer tryk på den hvide knap “Skift medlem” ved siden af knappen med dit navn, og gentag processen.

Udstyrsleje

Har du ikke dit ejet udstyr eller vil du undgå at slide på dette, så er leje en mulighed:

Vores sponsor Steep & Deep har skiudlejningen i for bunden af pisten, hvor det kompetente team står klar til at hjælpe dig med at finde det rette udstyr, som passer til dig og dit niveau. De har mange års erfaring og ved, hvad der skal til for, at få den bedste skioplevelse på CopenHill.

Hvis udstyr skal lejes i forbindelse med din ski-tid, så anbefaler Copenhill, at du kommer 30 min. inden din ski-tid starter, så du er sikker på at komme afsted på pisten med det rigtige udstyr. Efter endt ski-tid skal det lejede udstyr afleveres tilbage senest 30 min. efter endt ski-tid.

Husk der også er rabat på udlejning ved samtidig bestilling/køb af tid på bakken, og du kan læse mere om priser for leje af udstyr her