Om skigymnastik

Skigymnastik er en af klubbens vigtige aktiviteter når vi ikke er på ski, og alle er velkomne fra børn til vores ældste medlemmer.

Fra start september måned til foråret er der skigymnastik i Hareskovby en gang om ugen i form af “leg”, konditions- og styrketræning, ski-yoga og meget mere. Også i sæsonen 2022-23 supplerer vi med yderligere skigymnastik torsdag hos SATS i Søborg fra uge  (/) til uge  til de medlemmer som bor nærmere København.

Der er flere fordele ved at deltage i træningen:

 • Bedre form giver bedre og sjovere skiløb
 • Flere kræfter på skituren – både om aftenen og næste dag
 • Mindre risiko for skader
 • Det er også dejligt at være i form herhjemme
 • Dejlige mennesker at være sammen med og lære at kende. Det kan være det er dem, du skal på ferie med?

Skigymnastik

Foto er fra en skigymnastik afholdt specielt for vores skiinstruktører på Amager.

De næste 4 træninger

I sæson 2022/23 vil der være tilbud om skigymnastik i flere områder af Storkøbenhavn mod betaling af kr. 295, som dækker alle træningsdage i perioderne på valgte deltagersted. Man tilmelder sig på medlemsportalen under fanen Arrangementer: https://medlem.hareski.dk/event. Kommende skigymnastik, for hvert hold, vil være synlig med en dato ad gangen, hvor man så vælger hvilket hold man ønsker at deltage på, og tilmelder sig med betaling ved første tilmelding. Herefter er man på holdet efterfølgende gange, og skal ikke ind og tilmelde sig hver uge.

Skigymnastik Hareskovby:

Der er skigymnastik i Hareskovby alle mandage fra 12. september 2022 fra kl 19:00 til 20:30, og dette arrangement er egnet for alle medlemmer fra vores mange børn og til vores ældste medlemmer.  Omklædning fra kl. 18:45 til kl. 19:00. Du tilmelder dig via medlemsportalen på https//medlem.hareski.dk/event, hvorefter du er tilmeldt de øvrige træningsdage mod en samlet betaling af kr. 295.

 • Hareskov Skole
 • Skandrups Alle 1-3
 • 3500 Værløse (Hareskov By)

Kørselsvejledning til skigymnastik i Hareskovby: Kør ind på Skandrups Alle fra Gl. Hareskovvej eller Skovbovænget.

Skigymnastik hos Sats i Søborg:

I samarbejde med SATS har vi udviklet et forløb vi kalder ”Kom i form til uge 7”.  Det foregår i SATS i Søborg i deres lækre holdsale, der også har alle redskaber. De stiller med deres dygtige instruktører og det foregår over 20 gange startende i uge  (/-2022) og frem til uge 6 (/.2023). Det varer en time hver gang fra 19-20 og der er mulighed for bad, og der er plads til en gruppe på 30 medlemmer kan deltage i skigymnastik hos Sats i deres afdeling i Søborg. Medlemskab af SATS er ikke nødvendigt. Holddeltagerne får tilbudt et fuldt medlemskab af SATS til en fordelagtig pris.

Du tilmelder dig via medlemsportalen på https//medlem.hareski.dk/event, hvor du vælger den første gang du ønsker at deltage, hvorefter du også er tilmelde de øvrige træningsdage mod en samlet betaling af kr. 295. I Søborg er der p-pladser uden for centret.

 • SATS Søborg
 • Tobaksvejen 4
 • Bygning E
 • 2860 Søborg

Kontaktperson

Du er velkommen til at kontakte Per Skipper, hvis du har spørgsmål til træning i Hareskovby på 30114487 eller ps@hareski.dk.

Du er velkommen til at kontakte Arne List, hvis du har spørgsmål til træning hos SATS på 20248859 eller al@hareski.dk