Om ansvarforsikring i Italien

Vigtig besked om dokumentation for privat ansvarsforsikring

Det italienske skipoliti kan anmode skiturister om at kunne dokumentere, at man er dækket af en ansvarsforsikring. Den skal dække i de tilfælde hvor du kommer til at udøve skade på f.eks en anden skiløber på pisten.
Klubbens forsikring, Idrættens rejseforsikring, dækker også ansvar, så du kan downloade forsikringskortet på denne side.
Du kan også kontakte dit eget forsikringsselskab og bede om at få tilsendt en erklæring, nogle kalder det et rejsebrev, der beskriver, at I har en gyldig ansvarsforsikring. Den skal være skrevet på engelsk.
Du kan læse hele artiklet “Skiferie i Italien? Ikke uden ansvarsforsikring” fra Ritzau og SOS International ved at følge linket herunder:

Skiferie i Italien? Ikke uden ansvarsforsikring