Peter om arbejdet med at finde skiture han selv vil på…

Vi har bedt Peter, fra klubbens rejsebbureau Snowtravel, om at fortælles om hans arbejde med at finde gode skiområder til os.

Skiture jeg selv vil på…..

Jeg kender mange der i fritiden bruger utallige timer online, på web-shops, YouTube, TikTok  m.v.
Jeg googler!
Jeg googler hoteller, rejsemål, anderledes oplevelser og nye muligheder. Det er den måde jeg slapper af på.

Jeg elsker at finde ukendte rejsemål, eller et helt specielt hotel. Men jeg er også jyde, så det skal være til en rimelig pris!
Jeg kan derfor bruge mange lange aftner på at søge på rejser og oplevelser.
Intet er bedre end når det lykkes at finde 2 skiområder som bliver forbundet via nye lifte – og derfor går fra at være lidt uinteressant, til at være et stort, nyt, spændende skiområde.
Eller når man finder et hotel, hvor pisterne går hele vejen rundt om hotellet – altså rigtig ski in/ ski out.

Det er heldigvis sket for mig nogle gange. F.eks. i 2013 da Wildschönau og Alpbachtal blev forbundet. Da blev 35 og 42 km. pister til et samlet område med 110 km. Og der var et godt hotel 250m fra liften. Eller i 2014 da Arosa og Lenzerheide pludselig blev til det fantastiske skiområde med 225 km. pister. Men også i f.eks. Trysil, Sölden, Hochfügen, Gressoney og La Plagne, har nye forbindingslifte skabt mere interessante skiområder igennem de seneste 25 år.

Nogle af de nye muligheder i uge 7, præsenterer jeg herunder. Andre muligheder må vi vente med til de kommende års klubture.

Hilsen
Peter, rejsearrangør i Snowtravel