Brian er bidt af en gal ski….

Vi har bedt Brian Refshauge, som er turleder og instruktør på tre klubture sammen med sin hustru Christa, om at fortælles om sin passion for skiløb, og sine tre klubture til henholdsvis Hemsedal i uge 50, Dorfgastein i uge 53 og Schaladming i uge 7, som er unikt hotel man bør overveje at benytte.

Som 17 årig tog jeg på min første skiferie. Jeg var lige startet i gymnasiet og den helt store event på året var en skitur til de franske alper. Jeg anede intet om ski, men tænkte jeg måtte med til den ”fest”. Første dag på ski glemmer jeg aldrig! Vi var 4 nybegyndere, der skulle på skiskole, og jeg har aldrig grinet så meget. Vi tumlede rundt og havde ikke styr på noget som helst, men det var bare sjovt og man slår sig jo ikke rigtig i sneen. Jeg må bare indrømme, jeg blev bidt af en gal ski…

Siden er det blevet til meget skiløb, en sæson på Oure Idrætshøjskole med alpin skilinje, en sæson som guide i Zillertal og dertil minimum et par ugers skiferie om året, og det er de ferier jeg prioriterer højest.

I dag er jeg gift og far til to drenge på 9 og 12 år og har stor passion for, at hele familien også finder glæden ved skiløbet. I 2018 meldte vi os ind i skiklubben Hareskov og det blev endnu en øjenåbner for, hvor fantastisk skiløb kan være. Vi er vilde med konceptet, der er mulighed for alle, store som små, eksperter som nybegyndere. og ikke mindst det sociale, hvor vi møder en masse nye mennesker, som alle har skiløb som fællesnævner.
Sidste år fik min kone og jeg mulighed for at prøve kræfter med at være turledere, og til trods for Covid-19 gav visse udfordringer, blev det en fantastisk oplevelse med fantastiske medrejsende. I år går turene til Hemsedal i uge 50, Dorfgastain i uge 52 og Schladming i uge 7…. Skal I med?

Hilsen
Brian, Frivillige turleder og instruktør i Skiklubben Hareskov