Vores eget klubmedlem og eliteløber Casper Dyrbye er udtaget til vinter-OL

Stort tillykke til klubben eliteløber Casper Dyrbye med udtagelsen til vinter-OL.

Danmarks Idrætsforbund har udtaget den 25-årige alpine skiløber Casper Dyrbye fra vores klub til Vinter-OL i Beijing. Vinter-OL er startet i dag den 4. februar og slutter den20. februar. Casper stiller op i den tekniske disciplin slalom, som køres onsdag den 16. februar. 1 gennemløb er kl. 10:15-12:10 og 2. gennemløb er kl. 13:45-15:39.

Casper Dyrbye opnåede OL-kravet blandt andet via sin 26. plads til VM i italienske Cortina i februar 2021, har siden opretholdt sin gode form i resten af 2021, hvilket er grunden udtaget af DIF. Casper har i den forbindelse udtalt:

“Jeg er rigtig stolt over at skulle repræsentere Danmark ved mit andet vinter-OL. Jeg føler lidt, at jeg har en revanche til gode efter vinter-OL i PyeongChang, hvor jeg mistede min ski i første gennemløb i slalomkonkurrencen og derfor ikke gennemførte. Nu har jeg mere erfaring end for fire år siden, hvilket forhåbentlig fjerner de værste nerver,”

Det er 2. gang at Casper Dyrbye udtages til Vinter-OL, efter han havde sin debut ved vinter-OL i Pyeongchang, Sydkorea i 2018.

Læs mere på DIF´s hjemmeside: https://www.dif.dk/nyheder/2022/01/dyrbye-udtaget-til-vinter-ol-i-slalom