Klubture og træning skal være trygt!

Når du rejser med Skiklubben Hareskov skal du være tryg, både når det drejer sig om din økonomi og din sundhed samt øvrig sikkerhed. Det samme gælder din sundhed, når du deltager ved træning før din skitur, f.eks. ved skigymnastik eller udendørs træning i skoven eller på Copenhill.

Pengene tilbage ved pakkerejser

Skiklubben Hareskov laver klubture til udlandet, der sælges som pakkerejser via vores tekniske rejsebureau Snowtravel ApS, som er medlem af Rejsegarantifonden.

Rejsegarantifonden dækker tab og udgifter såsom godtgørelse og hjemrejse, hvis kunder har købt en rejse hos en dansk rejsearrangør, der går konkurs. Denne ordning dækker kun pakkerejser, hvilket er defineret ved køb af minimum to rejseydelser, som i Skiklubben Hareskov typisk kan bestå af transport, indkvartering, liftkort, skileje og træning/undervisning.

Snowtravel har lavet gode aftaler med alle underleverandørerne, hvilket betyder at du kan bestille din klubtur allerede i dag, og hvis du fortryder, så kan du frit afbestille, og få dine penge tilbage. Dette er gældende ind til vi er så tæt på rejsetidspunktet at Udenrigsmiisteriets rejsevejledninger kan bekræfte at vi kan komm på ski, og skiklubben melder tilbage. at vi kan rejse. Herefter bekræfter du at du forsat ønkser at deltage, hvorefter de almindelige rejsebetingelser er gældende. Dette gælder både allerede tilmeldte medlemmer og nye tilmeldinger.

Til gengæld vil der være klubture, hvor aftalerne med hotellerne ikke er garanteret, og må aflyses. Her arbejder vi på alternative tilbud, og deltagerne på disse klubture får direkte besked om mulighederne.

Udenrigsministeriets rejsevejledninger og klubture

De fleste typiske rejsemål for skirejser er af Udenrigsministeriet sat til orange områder, og vi krydser vores ski for, at når vi nærmer os sæsonen, at de vil være gule på dette tidspunkt.

Hvis din destination bliver orange siden du bestilte din klubture, og fortsat er det 14 dage før afrejsetidspunkt, så vil du få alle pengene for din pakkerejse retur – det samme gælder, hvis din destination bliver orange inden for 14 dage før afrejsetidspunkt.

Det betyder at enten kommer du på skitur, eller så får du pengene for din klubtur retur.

En præcisering af reglerne:

Har et rejsemål grøn eller gul status, kan vi frit rejse.
Har et rejsemål orange eller rød status mellem 0-14 dage før afrejse, vil man kunne få tilbagebetalt hele det indbetalte beløb, og turen vil blive aflyst.

 

Covid-19 retningslinjer før afrejse

Skiklubben Hareskov følger retningslinjerne fra regeringen og fra DIF/DGI, samt tilsvarende retningslinjer fra de lande og destinationer vi rejser til, herunder de lande, som vi rejser igennem, når vi tilbyder fælles transport med bus, tog eller fly. Det betyder at du før afrejse vil modtage rejseinformation som også indeholder følgende om Covid-19 retningslinjer:

  • Generel information om at færdes på destinationen.
  • Sikkerhedsforanstaltninger på hotellet eller resort.
  • Retningslinjer for benyttelse af skiområde og lifter.
  • Retningslinjer for fællestransport med f.eks. bus eller tog.
  • Retningslinjer for undervisning/træning.
  • Retningslinjer for afholdelse af andre aktiviteter.
  • Anbefalinger om test inden afrejse og andre personlige foranstaltninger.

På hjemmesiden finder du første eksempel på dette for klubturen til Sölden i uge 42 fra 2020.

https://www.hareski.dk/2020/08/25/covid-19-foranstaltninger-for-klubturen-til-solden-i-uge-42/

 

Covid-19 retningslinjer ved træning

 

Skiklubben Hareskovs trænere er forpligtet til at følge DGI, DIF og Firmaidrættens retningslinjer, som tager udgangspunkt i Kulturministeriets ”Retningslinjer for genåbning af idræts- og foreningsliv udendørs og indendørs”.

Ligeledes følger vi anvisningerne fra Furesø kommune for brug af de indendørs faciliteter der stilles os til rådighed på f.eks. Hareskov skole og i Søndersøhallen.

Ved indendørs træning betyder det, at vi har sikret os at størrelserne af vores hold til f.eks. skigymnastik ikke overstiger tilladte for benyttelse af hallen til aktiv træning, og at der er desinfektionssprit til stede ved træning. Det er både trænerens og alle deltageres pligt at overholde afstandskrav både under træning og efter denne, hvis man samles. Vi anbefaler også at man klæder om inden træning og bader hjemme. I øjeblikket har vi dog ingen voksenhold, som afholder indendørs træning.

Hermed kort information om forsikringen i forbindelse med Covid-19:

  • Afbestillingsforsikring: Er landet rødt/orange når rejsen bestilles er der ikke mulighed for dækning som vedrører Coivd-19.
  • Rejseforsikring: Er landet rødt/orange når der rejses, er der ingen dækning for COVID-19 hændelser.
  • Rejseforsikring: Er landet gult/grønt når der rejses, er der ingen problemer og fuld dækning på forsikringerne.

Opdateret 3. juni v/Sten Skjoldborg

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *