Klubture og træning skal være trygt!

Når du rejser med Skiklubben Hareskov skal du være tryg, både når det drejer sig om din økonomi og din sundhed samt øvrig sikkerhed. Det samme gælder din sundhed,når du deltager ved træning før din skitur, f.eks. ved skigymnastik eller udendørs træning i skoven eller på Copenhill.

Pengene tilbage ved pakkerejser

Skiklubben Hareskov laver klubture til udlandet, der sælges som pakkerejser via vores teknisk rejsebureau Snowtravel ApS, som er medlem af den danske organisation Rejsegarantifonden.

Rejsegarantifonden dækker tab og udgifter såsom godtgørelse og hjemrejse, hvis kunder har købt en rejse hos en dansk rejsearrangør, der går konkurs. Denne ordning dækker kun pakkerejser, hvilket er defineret ved køb af minimum to rejseydelser, som i Skiklubben Hareskov typisk kan bestå af transport, indkvartering, liftkort, skileje og træning/undervisning.

Skiklubben kan have tilbud om kun køb af træning i udlandet, hvor du på egen hånd køber hotellet, transporten, skilejen, liftkortet osv.., og her vil der så ikke være dækning af rejsegarantiordning. Ligeledes kan der være enkelte weekend-træningsture med skiteams, som kan være friholdt af ordning, hvilket så vil fremgå af turbeskrivelserne.

Snowtravel har lavet gode aftaler med alle underleverandørerne, hvilket betyder at du kan bestille din klubtur allerede i dag, og hvis du fortryder, så kan du frit afbestille den inden den 1. oktober 2020, og få dine penge tilbage, hvorefter de almindelige rejsebetingelser er gældende.

Udenrigsministeriets rejsevejledninger og klubture

De fleste typiske rejsemål for skirejser er af Udenrigsministeriet sat til gule områder, og vi krydser vores ski for, at når vi nærmer os sæsonen, at de også vil være gule på dette tidspunkt.

Hvis din destination bliver orange siden du bestilte din klubture, og fortsat er det 14 dage før afrejsetidspunkt, så vil du få alle pengene for din pakkerejse retur – det samme gælder, hvis din destination bliver orange inden for 14 dage før afrejsetidspunkt.

Det betyder at enten kommer du på skitur, eller så får du pengene for din klubtur retur.

I øjeblikket har Norge lukket grænsen for borgere fra Danmark, hvilket betyder at tilmeldingen til kommende weekend-træningstur i uge 38 for skiteamet til SNÖ i Oslo er lukket, og at deltagerne får pengene tilbage ved aflysning.

Covid-19 retningslinjer før afrejse

Skiklubben Hareskov følger retningslinjerne fra regeringen og fra DIF/DGI, samt tilsvarende retningslinjer fra de lande og destinationer vi rejser til, herunder de lande, som vi rejser igennem, når vi tilbyder fælles transport med bus, tog eller fly. Det betyder at du før afrejse vil modtage rejseinformation som også indeholder følgende om Covid-19 retningslinjer:

  • Generel information om at færdes på destinationen.
  • Sikkerhedsforanstaltninger på hotellet eller resort.
  • Retningslinjer for benyttelse af skiområde og lifter
  • Retningslinjer for fællesransport med f.eks. bus eller tog

På hjemmesiden finder du første eksempel på dette for klubturen til Sölden i uge 42.

https://www.hareski.dk/2020/08/25/covid-19-foranstaltninger-for-klubturen-til-solden-i-uge-42/

 

Covid-19 retningslinjer ved træning

Skiklubben Hareskovs trænere er forpligtet til at følge DGI, DIF og Firmaidrættens retningslinjer, som tager udgangspunkt i Kulturministeriets ”Retningslinjer for genåbning af idræts- og foreningsliv udendørs og indendørs”.

https://www.dgi.dk/foreningsledelse/viden-vaerktoejer/viden-vaerktoejer/saadan-haandterer-du-corona-krisen-i-foreningen/genaabning-af-idraetterne/dgi-og-difs-retningslinjer-for-al-idraet

Ligeledes følger vi anvisningerne fra Furesø kommune for brug af de indendørs faciliteter der stilles os til rådighed på f.eks. Hareskov skole og i Søndersøhallen.

https://selvbetjening.winkas.net/design/fureso/Nyhedsbreve/19_august_Nyt%20fra%20Kultur%20og%20Fritid_%20Vejledning%20til%20opstart%20af%20foreningsaktiviteter%20under%20fase%204.pdf

Det betyder, at vi har sikret os at størrelserne af vores hold til f.eks. skigymnastik ikke overstiger tilladte for benyttelse af hallen til aktiv træning, og at der er desinfektionssprit til stede ved træning. Det er både trænerens og alle deltageres pligt at overholde afstandskrav både under træning og efter denne, hvis man samles. Vi anbefaler også at man klæder om inden træning og bader hjemme.

Opdateret 28. august 2020 v/Sten Skjoldborg

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *