Tilbud fra sponsoren Myrkdalen om en billige sommerferie i Norge!

Nogle af jer kender måske Myrkdalen fra familieturen i uge 7 eller fra off-piste turen i uge 10, men ud over det er Myrkdalen også sponsor for klubben, og kommer nu med et sommertilbud til medlemmerne. Norge er også et af de steder vi må rejse til i øjeblikket, og så er det kun to en times tid med fly til Bergen og to timer i lejet bil for at kommer der til. Oven i dette skal du huske at priserne i oplyst i norske kroner, så her er virkelig en god mulighed for en billig sommerferie. Her kan du læse tilbuddet fra Myrkdalen (på norske):

Opplev Myrkdalen i sommer!

Myrkdalen ligger i hjerte av Fjord-Norge, bare to timer unna Bergen. Dette er et perfekt sted for en aktiv familieferie.

Hos oss kan du ta sommerheisen til fjellet og vandre til idylliske støler og vakre fjelltopper. Små og store kan suse rundt i de tilrettelagte sykkelløypene og pumptracken vår. Eller leig deg en terreng el-sykkel i sportsbutikken og legg ut på eventyr. Vi tilbyr guidede fjellturer, fisketurer, el-sykkelturer, sykkelkurs, kajakkturer m.m.

For de som liker å bade, er det muligheter for både forfriskende bad i elven og fjellvann i nærheten. Eller ta hele familien med på norske tradisjonsleker utenfor hotellet. Her er det stylter, hesteskokasting, ringspill, hoppetau – og mer. Dette er gratis å bruke for våre gjester.

Bare 30 minutt unna finner dere Voss, hvor opplevelsene står i kø; fly som supermann hos Voss Vind, hopp i fallskjerm, kjenn på kreftene i elva på raftingtur, kano eller i elvekajakk. Balanser frå tre til tre i Voss Klatrepark eller ta deg ein dukkert i utebassenget.

Den UNESCO-lista Nærøyfjorden ligg bare 35 minutt fra Myrkdalen. Opplev fjorden med stupbratte fjell, flotte fosser og idyllisk natur. Ta et roleg fjordcruise eller nyt den storslagne vestnorske naturen fra opne RIB-båter. Besøk Vikinglandsbyen i Gudvangen. Opplev den verdenskjente Flåmsbana som tar deg fra vakkert fjordlandskap til vilt fjellandskap, eller ta turen til Stegastein utsiktspunkt som tilbyr en panoramautsikt uten sidestykke.

Myrkdalen Hotel

Moderne hotell i hjertet av Myrkdalen Fjellandsby. Perfekt base for en aktiv ferie.

Tenk å våkne opp i en god seng midt i fjellparadiset Myrkdalen. Her kan du vandre og sykle fra dørstokken, og herlig mat står på menyen. Etter en lang og god frukost er det bare å gjøre seg klar og legge ut på nye eventyr. Vil du oppleve fjordidyll ligger den verdenskjente Sognefjorden bare 35 minutt unna.

Overnattingstilbud hotell
  • Kr 745 per person for voksne
  • Kr 345 for barn 7 – 15 år
  • Gratis for barn under 7 år

Prisen er per person per natt i rom på Myrkdalen Hotel og inkluderer morgensmad og aftensmad. Aftendsmad velger man hovudrett fra à la carte menyen i restauranten samt at man får dagens dessert. For opphold mer enn 5 netter får man et connecting rom inkludert i prisen!

Leiligheter

Alle våre leiligheter har stue med TV, fullt utstyrt kjøkken og bad. Alle ligger i kort avstand frå Myrkdalen Hotel, vandre- og sykkelstier.

Som gjest på selvhushold kan du fremdeles nyte godt av fasilitetene på hotellet. Her er det serveringsteder og du kan slå deg ned i lobbyen og surfe på vår gratis WiFi.

Overnattingstilbud leilighet
  • Kr 1095,- per natt i leilighet med 2 soverom for 4 – 5 personer
  • Kr 165 per sett med sengetøy og håndklær.
  • Kr 750 i utvask. Sengetøy og utvask er påkrevd.

 

  • Kr 1195,- per natt i leilighet med 3 soverom for 6 – 8 personer
  • Kr 165 per sett med sengetøy og håndklær.
  • Kr 750 i utvask. Sengetøy og utvask er påkrevd.

FOR MER INSPIRASJON – Klikk på linjene under for å kome til nettsiden:

Aktiviteter i Myrkdalen

Sykkelutleie i Myrkdalen

Aktiviteter i Flåm og Nærøyfjorden

BOOK ONLINE (+47) 47 47 16 00

myrkdalen.no // post@myrkdalenhotel.no

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *