Coronavius/Covid-19 påvirker Skiklubben Hareskov’s aktiviteter og klubture!

Bestyrelsen følger naturligvis situationen omkring Corona/Covid-19 tæt.

Skiklubben Hareskov har her til morgen torsdag den 12. marts besluttet, at gøre sit til at undgå at sprede smitten. Derfor følger Skiklubben Hareskov de anbefalinger, som både statsministeren og idrætsorganisationer har meldt ud.

I den forbindelse aflyser Skiklubben Hareskov alle kommende arrangementer resten af marts måned, inklusiv træninger, møder og sociale arrangementer samt kommende klubture. Vi skal også forvente at denne periode kan blive forlænget.

Igangværende klubture gennemføres, men turlederne vil iværksætte nødvendige tiltag for at undgå smittespredning, hvorfor der kan blive ændringer i den måde aktiviteter på turene gennemføres. De pårørte tures turledere er informeret om Skiklubben Hareskovs anbefalinger.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *