Coronavirus/Covid-19 og vores klubture

Meddelse 7. marts 2020

Skiklubben Hareskov er opmærksom på problematikken omkring Coronavirus/Covid-19, og følger situationen løbende.

Skiklubben Hareskov anbefaler at man følger Udenrigsministeriet anbefalinger i forhold til destination.

Vi anbefaler endvidere, at medlemmer der deltager på klubture, bør se på Sundhedsstyrelsen retningslinjer. Hvis medlemmet ifølge disse retningslinjer skal i isolationeller karantæne, vil vi indskærpe at dette skal efterleves. Desuden bør alle i tvivlstilfælde kontakte egen læge, og følge dennes råd.

Vi gør opmærksom, at alle deltagere på ture arrangeret af Skiklubben Hareskov, er omfattet af Idrættens Rejseforsikring, som dækker afbestilling, hvis det på udenrigsministeriets hjemmeside frarådes at rejse til området.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *