Konsulent, med stærk erfaring indenfor organisering af (ski) ture, søges

Skiklubben Hareskov søger en konsulent til at overtage organiseringen og sikre afholdelsen af skiklubbens årlige 40+ ture til skidestinationer for medlemmer. En typisk tur i Skiklubben Hareskov organiseres af en frivillig turleder, som enten selv koordinerer med transportselskab, hotel og destination, eller anvender et etableret rejsebureau. Dette søges udviklet, kombineret med etablering af nye destinationer, som skal udbydes til Skiklubbens medlemmer.

Skiklubben vokser i antal medlemmer og vi har ambitioner om at blive endnu flere med det formål at kunne tilbyde vores medlemmer flere spændende skiture og andre skiaktiviteter.

Positionen

Som led i Skiklubben Hareskovs ønske om at sikre medlemmerne en til stadighed bedre oplevelse, er fokus at sikre de bedst mulige ture, til bedst mulige priser.

Den overordnede målsætning med stillingen er at skabe stærkere tursetup til medlemmer og samarbejdspartnere gennem professionalisering og ensretning af organiseringen af ture. Der vil også være et udpræget element af at understøtte de frivillige turledere, men hovedfokus skal være på organisering, storindkøb og bistand til afvikling af klubbens ture.

For at være succesfuld i rollen, er du proaktiv i forhold til at opsøge destinationerne, du er hjemmevant med at forhandle (ski)ture, og du ved hvor man kan optimere og forhandle med de involverede parter.

Du formår at indsamle behov på tværs af Skiklubben og du formår at formidle dine visioner og ideer til et bredt publikum. Det er også vigtigt at du besidder erfaring og talent indenfor opdatering af hjemmesider, da meget kommunikation til medlemmerne sker via denne kanal.

Vi forventer at der i gennemsnit vil være arbejde til mellem 10 og 20 timer om ugen, som nok vil stige henover tid. Opstart snarest muligt.

Din profil

Den ideelle kandidat har kendskab til og erfaring fra rejsebranchen, ideelt set fra et bureau, der har udbudt egne skiture. Du er en autonom, opsøgende og proaktiv, og har fokus på medlemmerne i alt hvad du laver – lige fra planlægning til praktisk eksekvering, og du ved, at intet kommer af sig selv. Uddannelsesmæssigt har du en relevant baggrund.

Som person er du ekstrovert orienteret og spreder positiv energi og har nemt ved at skabe relationer med andre mennesker. Du er samtidig tillidsvækkende og har empatiske samarbejdsevner og forstår, at motivere interessenter og samarbejdspartnere frem mod fælles mål og resultater.

Det er også en fordel hvis du har været på flere skiture, gerne med en skiklub, og ved hvad skiløb og klubsammenhold går ud på.

Som turkonsulent i Skiklubben Hareskov vil du i dagligdagen samarbejde med Skiklubbens forretningsfører, men din ansættelse og opgavebeskrivelse referer til klubbens kasserer/bestyrelse. Skiklubben holder til i klubhuset i Hareskov, man må dog påregne at det meste arbejde kan foregå fra hjemmet.

INTRESSERET?

Du kan læse mere om Skiklubben Hareskov på www.hareski.dk og ønsker du at få mere at vide om jobbet, er du velkommen til at kontakte formand Steen Rath på sr@hareski.dk / 4137 2228 eller forretningsfører Sten Skjoldborg på ss@hareski.dk / 3140 0049.

Vi forventer opstart snarest muligt. Send din ansøgning inden 31. januar 2020 til ss@hareski.dk

Om Skiklubben Hareskov

Skiklubben Hareskov er Danmarks største skiklub, med over 3.700 medlemmer og med mere end 40 årlige skiture. Skiklubben har flere talenthold/ski- og freestyleteams, hvor Danmarks største talenter bliver endnu bedre

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *