Vallåsen og Ulricehamn støtter Hareskovens stor talent Casper Dyrbye

Branäsgruppen, som bl.a. driver skisportsområderne Vallåsen og Ulricehamn, har indgået en sponsoraftale med Danmarks bedste slalomløber og storslalomløbe Casper Dyrbye fra Skiklubben Hareskov.

Casper fortæller om samarbejdet:

Det er en aftale som giver rigtig god mening for mig, både Vallåsen og Ulricehamn har betydet rigtigt meget for min udvikling som slalomløber.

Da jeg var 4 år, købte min mor og far en hytte tæt på skiområdet i Vallåsen, og jeg har slået nogle af mine første sving her. Da jeg var 6 år gammel blev jeg medlem af Skiklubben Hareskov, og næsten hver fredag aften tog jeg med Hareskoven op og trænede på Vallåsen. Det er jo fantastisk, at man har så godt et skianlæg under 2 timers kørsel fra København.

Skiområderne ved Ulricehamn og Vallåsen har i det hele taget spillet en stor rolle for mange af Skiklubbens medlemmer, da Ski Team Hareskov ud over de faste træningsture til Vallåsen fredag aften i skisæsonen – i mange år har haft Ulricehamn som fast base med flere træningsweekender hver sæson. Om dette fortæller Casper videre:

Jeg har slet ikke tal på, hvor mange weekender jeg har tilbragt i Ulricehamn sammen med Skiteamet – og jeg har også som ungdomsløber deltaget i rigtigt mange svenske skikonkurrencer i Ulricehamn.

Disse træningsture har uden tvivl været af afgørende betydning for min udvikling som slalomløber, da træningen på disse bakker er meget intensiv på grund af de effektive lifter, gode sneforhold og gode træningsbakker.

Og selv nu, hvor jeg er skiløber på fuld tid – og hvor jeg har stået på ski i 25 lande – og deltaget både i World Cup, VM og OL, mener jeg fortsat, at man netop på Vallåsen og i Ulricehamn kan få noget af det mest effektive slalomtræning.

Markeds- og salgschef Mikael Elford fra Branäsgruppen fortæller om baggrunden for samarbejdet med Casper Dyrbye:

Vallåsen och Branäsgruppen har en nära relation med Skiklubben Hareskov och vi gillar verkligen klubbens filosofi och klubbens arbete. Därför är det extra roligt, när en av klubbens åkare utvecklas så positivt som Casper har gjort. Men Casper är inte bara en duktig skidåkare utan även en bra ambassadör för sporten och en fin förebild för ungdomarna i klubben. Därför kändes det självklart att stötta Casper när han kontaktade oss.

Om Casper Dyrbye

 • Casper har været medlem af skiklubben Hareskov/ Ski team Hareskov siden han var 6 år.
 • Casper har repræsenteret Danmark 2 gange ved junior VM og 2 gange ved senior VM samt ved OL i 2018. I 2019 repræsenterer Casper igen Danmark og Hareskoven ved VM i Åre.
 • Casper har 10 gange været på podiet ved internationale FIS-løb i Alperne
 • Ved senior VM har Casper begge gange været bedste placerede dansker i de tekniske discipliner med bl.a. en 36. plads ved VM i 2016 og en 46. plads ved VM i 2017.
 • Casper har 7 gange deltaget ved World Cup – bl.a. i de legendariske løb i Kitzbühl og Schladming med mere end 50.000 tilskuere
 • Casper er den eneste fra det danske herrelandshold med bopæl i Danmark

Om Vallåsen Skicenter

 • Vallåsen ligger på nordsiden af Hallandsåsen kun 68 km fra Helsingborg og 125 km fra København.
 • Området byder på 11 pister og 7 lifter med en samlet kapacitet på 7.200 personer i timen
 • Der finder både Restaurant og skiudlejning
 • Læs mere på: https://www.vallasen.se/

Om Ulricehamn Skicenter

 • Ulricehamn Skicenter ligger kun 230 km fra Helsingborg og 330 km fra København
 • Området byder på 8 pister og 7 lifter
 • Der finder både Restaurant og skiudlejning
 • Læs mere på: https://www.ulricehamnskicenter.se/
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *