Kalender

<< Jul 2018 >>
mTotfls
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Træning i IndoorSki

Næste træningsaften hos Indoor Ski: se nederst på siden

IndoorSki-2010 Indoor-med-SH

Indoor Ski Centeret i Rødovre er også oplagt til små og store arrangementer for klubbens medlemmer både som indledende træning og som samlingssted før en fælles skitur. Alle er velkomne helt fra begyndere til eksperter.

Om "skibakken"

Træningen foregår med alpinski på to store løbebånd med glat overflade – altså en uendelig piste. Træningen er en effektiv måde til at få forbedret teknikken inden årets skiture, og få gang i nogle af de skimuskler, der ellers altid er ømme efter anden dag på ski. Indoor Ski er bestemt egnet til begyndere, da man her har rig mulighed for at lære den grundlæggende teknik under trygge forhold - bakken kan justeres både i hældning og hastighed.

Indoor Ski er velegnet til børn og unge

Træning på båndet er ideelt for børn og unge som enten ikke har prøvet skiløb før eller endnu ikke er sikre på teknikken. Båndet tilbyder at man kan koncentere sig om skiteknikken, fordi man befinder sig under forholdvis trygge rammer - hastighed og hældning kan tilpasses niveauet, man skal ikke tage hensyn til besværlige vejrforhold og båndet kan let stoppes skulle man falde.

De mere erfarne børn har mulighed for at blive udfordret med tekniske øvelser, ssåom at køre uden om kegler, køre formationsskiløb, øve stavisæt eller træne kantgrebet.

Andre muligheder

Udover skiløb tilbyder centeret også:

  • Golf
  • Klatring
  • Virtual racing og jagt
  • Mødelokale
  • Afterskibar med mulighed for spisning

Indoor Ski har en generel rabat til klubmedlemmer med skikort/medlemskort, der tilbyder SH-medlemmer en enkeltlektion til 225 kr.

I øjeblikket afholder Skiklubben Hareskov typisk tre typer af arrangementer hos Indoor Ski:

Informationsmøder til skiture hos Indoor Ski

Nogle turledere vælger at afholde informationsmøder hos Indoor Ski enten som et arrangement der er indregnet i turens pris, eller mod ekstra betaling, hvis man vil benytte skibakken.

Klubdage hos Indoor Ski

Skiklubben Hareskov afholder hvert efterår en klubdag som åbent hus, hvor alle medlemmer og deres gæster er velkommen til at komme og benytte både skibakken og klatrevæggen hos Indoorski, samt snakke med et større antal frivillige, der møder op på dagen. Ved frokosttid er der typisk grillpølser.

Træningsaftener hos Indoor Ski

Hvert efterår har vi typisk afholdt et antal træningsdage, hvor klubben får en specialpris, som det enkelte medlem selv afholder. De har tidligere været afholdt som et samlet træningsforløb, men vil i år blive afholdt med tilmelding lige op til hvert enkelt arrangement.
Det vil foregå hver torsdag i perioden 27/10 til 22/12-2016, med tilmeldingsfrist senest tirsdag aften kl. 19:00. Tilmeldingen åbner hver lørdag kl. 10 før næste træning. Du kan trykke på nedenstående event for nærmere information og tilmelding:

Næste træning på Indoor Ski:

Ingen Events

 

Sponsorer

Sæsonens ture

Destinationer/lokationer