Sæsonens skiture

I år bliver alle uge 7 ture lagt op senest uge 25, hvorefter der lukkes op for tillmelding allerede i uge 26, hvilket er sidste uge før skolestart. Dette skyldes øvet pres på uge 7, hvorfor det er vanskelige at holde på pladserne uden at skiklubben skal løbe en økonomisk risiko. De øvrige klubture bliver lagt op i løbet af sommerferien. Der er visse klubture i uge 7 som er meget populære, og klubturene vil blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum (uge 26) , indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i to forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg (eller fravalg).  Ved uge 7 ture sker trin 1 i uge 26 og trin 2 først 90 dage efter ens tilmelding, da vi dd ikke er færdig med indlægning af priser mv.

I sæson 2018/19 er vi tilbage med booking af mange direkte hoteller i uge 7, hvor vi kender kvaliteten, og har været mere grundige i vores aftaler med rejseselskaberne. Vi ser frem til en sæson med masser af godt skiløb, god træning med vores instruktører og en god kvalitet på udvalgte hoteller.

18-07-2018/Sten

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

28
UGE
   
  Uge 28 Freestyle Ski- og snowboardcamp til Folge Fonna gletcher i Norge
Deltag på sommer træningscamp med nogle af de bedste danske freestyle coaches
 
32
UGE
   
  Uge 32 Træningstur med Alpint Kraftcenter Danmark
Juvass turen retter sig mod klubløbere, der ønsker intensiv træning med fokus på portløb og teknik. Der er mulighed for at træne med det danske U16 og Junior-FIS landshold. Løbere må gerne tage af sted uden forældre, men i så fald er det et krav, at de kan tage vare på sig selv. Unge under 12 år skal ledsages af en voksen.
 
32
UGE
   
  Kæmpe Freestyle (ski og snowboard) event i Snow Dome den 11. august.
Lørdag d. 11. august samler Skiklubben Hareskov og Riders.dk en manifæst af danske skiløbere og snowboadere i tyske Snow Dome, som atter i år byder på deres enorme sommerpark.
 
42
UGE
   
  Uge 42 – Sölden efteruddannelseskursus med Skiklubben Hareskov
Sölden, Østrig  
42
UGE
   
  Uge 42 – Sölden i efterårsferien – Spark gang i sæsonen med årets største skitur!
God og koncentreret træning, som udvikler såvel børn som voksne, samt skiløb sammen med andre og hvor fællesskabet er i højsædet
 
05
UGE
   
  Uge 5 Andorra – bjerglandet i de østlige Pyrenæer mellem Frankrig og Spanien
Øvede og erfarne skiløbere med fokus på meget og varieret skiløb. Turen egner sig ikke til nybegyndere på ski eller børn.
 
07
UGE
   
  “Canada i uge 7” til Banff med hele 7 skidage, kort tilmeldingsfrist!
Erfarne voksne og børn fra ca. 10 år med en del kilometer i skiene og mod på at køre udenfor pisterne, hvor vi har speciel tilladelse
 
07
UGE
   
  Uge 7 – Bad Kleinkirschheim i Østrig for familier med med børn og unge i alle aldre
Klubtur for familier med børn i skolealderen med både mindre og større søskende, hvor vi bor på 4* hotel med udvidet halvpension og stort wellness/spaområde, med pool samt legerum for de mindre.
 
07
UGE
   
  Uge 7 – Nockresort i Bad Kleinkirschheim for småbørnsfamilier i alderen 4-12 år
Klubbens største uge 7 tur for Småbørnsfamilier med børn i skolealderen og mindre søskende. Undervisning fra 4 år+
 
07
UGE
   
  Uge 7 – Oberndorf – Luksusfamilietur til Østrig
For dem der vil forkæles på luksushotel med styr på deltajerne, ekstra god mad, meget inkluderet i prisen og besøg i flere skiområder
 
07
UGE
   
  Uge 7 – Familietur til Kronplatz i Syd-Tirol, Italien
Familietur med fokus på børn i 6-16 års alderen, samarbejde med Skiteamet - andre er velkomne, søskende, besteforældre o.l.
 
07
UGE
   
  Uge 7 – Hochfügen i Østrig med Ski-in/ski-out
Primært til familier med teenagere, der har været på ski nogle år. Mulighed for off-piste hold med lokal guide til freeridere m.fl.
 
07
UGE
   
  Uge 7 – Livigno i Italien – Stor og bred familietur
For familier hvor der både er børn og ungdom samt hvor flere familier ønsker at rejse sammen. Mulighed for langrendstræning om eftermiddagen.
 
07
UGE
   
  Uge 7 – Schladming/Dachstein – Østrig – Familier med børn/unge
Ski-in/ski-out til Schladming, Østrig. Familietur for familier med børn i alderen 12 - 20, som har stået på ski før. Der lægges stor vægt på skiløbet, færdighedstræning og hyggeligt samvær.
 
07
UGE
   
  Uge 7 – Val Gardena i Italien for erfarne voksne og teenagere
En tur for erfarne voksne og teenagere med en del kilometer i benene. Sublimt skiområde m/1200 km pister, ski in/ski out, 3 lifter inkl. kabelbane lige udenfor døren, et godt familiedrevet hotel og god mad!
 
07
UGE
   
  Uge 7 – Myrkdalen – den store brede familietur til Norge
Destination med masser af sne og inklusiv masser af eftermiddagsaktiviteter med kakaohygge, ski, snowboard, hop og spring og garanti for bedre sne og højre temperaturer end Norge generelt.
Myrkdalen, Norge  
09
UGE
   
  Uge 9 – Ulrichamn, Sverige – Introduktionstur med skiteamet
Weekendtur til Ulricehamn. Turen er perfekt for børn, unge og voksne, som gerne vil prøve at køre i porte for første gang, men også for de erfarne – både Skiteam- og landsholdsløbere. Træningen er effektiv, fordi terrænet giver mulighed for at få kørt rigtig mange ture i banerne og dermed gode muligheder for at få løbende feedback, som der kan arbejdes med.
 
11
UGE
   
  Uge 11 – Gressoney i Italien – For den modne skiløber med brush-up
Turens fokus er aldersgruppen 50+, som er rutinerede skiløbere, men alle er velkommen. Hotel er 100 fra pisten og 400 m fra lift. 
 

Afholdte skiture

Herunder finder du skiture, som er gennemført i sidste sæson eller den indeværende sæson. Skiture som bliver gentaget, vil blive flyttet til ovenstående liste, når dette er bekræftet af turlederne.

Destiantioner/ Lokationer