Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens ture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse ture i uge 7 som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Vi har i løbet af sommeren forbedret for tilmeldingssystem så man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaloing af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Vær opmærksom på at det er fastelavn for hele Europa i uge 7, så dels er priserne steget og dels har det været en udfordring at finde nok egnede hoteller, men vi tror på opgaven trods alt er lykkes tilfredstillende.

27-07-2017/Sten

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

11
UGE
   
  Uge 11 – Courchevel i Frankrig – For den modne skiløber med brush-up
Turen er åben for alle medlemmer; men er målrettet aldersgruppen + 50 med flere års rutine i skiløb.
 
11
UGE
   
  Alpine Danmarksmesterskaber 2018
Kulminationen på sæsonens mange ture og træningstimer. "Festuge" for både deltagere og tilskuere
Hafjell, Norge  
12
UGE
   
  Uge 12 – Åre – Kort prisvenlig tur til Åre i Sverige, 4 dage på ski AFLYST pga. for få tilmeldinger
AFLYST - Ankom udhvilket, højt mod nord hos den gode sne.
 
13
UGE
   
  Uge 13 – Påsketur til Tignes, Frankrig
ÅBEN: Bred familier- og medlemstur for dem der ønsker at videreudvikle deres skiløb, og allerede har lidt erfaring på pisterne. Ingen begynderundervisning.
Tignes, Frankrig, Frankrig  
13
UGE
   
  Uge 13 – Kläppen i Sverige – Freestyle påsketur
Fantastisk freestyle-tur, hvor vi sætter en masse tricks, deler hinandens passion, mens vi hygger ved grillen for enden af parken.
 
17
UGE
   
  Uge 17 – Hemsedal, Norge, 4 dage – den store afslutning! SKITEST med Ski & Fritid!
ÅBEN. Alle muligheder - alpin og snowboard instruktion, familier, handikap, park. Lange lyse dage og aftener samt god afterski ved hytterne
 
17
UGE
   
  Uge 17 – Instruktørsamling med efteruddannelse – Hemsedal, Norge, 4 dage. Skitest med Ski og Fritid!
ÅBEN - Instruktørsamling - Kort forårstur med efteruddannelse og inspiration for instruktører og kontinuanter. Mulighed for BSI reeksamen forventes.
 

Afholdte skiture

Herunder finder du skiture, som er gennemført i sidste sæson eller den indeværende sæson. Skiture som bliver gentaget, vil blive flyttet til ovenstående liste, når dette er bekræftet af turlederne.

Destiantioner/ Lokationer