Om Klubben

001-vallåsen

Skiklubben Hareskov er Danmarks største skiklub med over 2.460 medlemmer. Hvert år arrangerer vi mere end 30 turer og sender over 1200 medlemmer af sted på ski/snowboard mv. til Sverige, Norge, Østrig, Italien og Frankrig m.fl. Klubben har over 200 uddannede skiinstruktører, som aktivt deltager og underviser på klubbens mange turer.

Skiklubben Hareskov er for alle! Det er ligemeget om du er en ekspert eller en nybegynder, ung eller gammel, single eller en familie - har du interesse for ski eller snowboard er Skiklubben Hareskov det rette sted. Skiklubben Hareskov kan tilbyde dig et unikt fællesskab og de bedste rammer for at gøre mere ved din interesse for sporten. Vi tilbyder undervisning og fællesskab inden for alt mellem konkurrenceskiløb til begynder niveau.

Vision - Det vil vi!

Bestyrelsen har opstillet følgende vision for Skiklubben Hareskov: ”Skiklubben Hareskov vil være en førende idrætsklub indenfor dansk skisport, hvor vi på alle niveauer bliver bedre på ski og sammen deler oplevelser året rundt”.

I tilknytning til visionen er der sat nedenstående pejlemærker for klubbens arbejde:

• At medvirke til at udvikle såvel eliten som bredden indenfor dansk skisport.
  • At medvirke til konstant at udvikle skiløberens skimæssige egenfærdighed.
  • At medvirke til at styrke de sociale og idrætsmæssige relationer imellem klubbens medlemmer.
  • At være Danmarks mest attraktive klub for instruktører.

Skiklubben Hareskovs historie (kort)

Klubbens første logo

Skiklubben Hareskovs første logo

Skiklubben Hareskov blev stiftet i vinteren 1979. Det var en vinter med usædvanlig meget sne i Danmark - op til 75 cm sne på en flad mark.

Det betød at mange af Værløses borgere anskaffede sig langrendsski og var at finde både i skovene og på markerne. Selv på Furesøen var det muligt at stå på ski, fordi der samtidig var ganske høje frostgrader.

En gruppe aktive borgere i kommunen samlede sig og stiftende klubbens bestyrelse ved den første generalforsamling onsdag den 18. april 1979.

Skiklubben Hareskov fejre 25 års jubilæum i 2014. Læs mere her

Grupper & Udvalg

Det er frivillige medlemmer som får klubben til at fungere, alt fra bestyrelsen, trænere, instruktører til turledere. Hvert år bliver der lagt mange frivillige timer for at vedligeholde og skabe de rammer som udgør Skiklubben Hareskov. Det hav af spændende tilbud som klubben er i stand til at tilbyde dig som medlem, er alt sammen båret af frivillige hænder, som brænder for sporten og fællesskabet. Vi har altid brug for flere frivillige!! Ønsker du at bidrage kan du kontakte klubbens forretningsfører via "Kontakt"

Vi har altid brug for aktive instruktører, turledere, kommunikationsfolk, bloggere, medlemmer som ønsker at dele deres skioplevelser mv. Forældre og unge som vil støtte og/eller dyrke konkurrence skiløb kan læse mere herom under: (Skiteam Hareskov) og Freestyle.

Du finder en oversigt over klubbens forskellige Grupper og Udvalg her