Nyhedsbrev – til Instruktører

Ny instruktør i klubben

Hvad gør jeg som ny instruktør?

  1. Du tilmelder dig Facebook-gruppen ”Instruktører i Skiklubben Hareskov” på https://www.facebook.com/groups/hareskov/. Her har vi den mest uformelle kommunikation og der er også her ny information formidles hurtigst.
  2. Du tilmelder dig nyhedsbrevet, hvilket kan gøres i øverst i venstremenuen på følgende side http://www.hareski.dk/grupper/instruktoerer/. Nyhedsbrevet benyttes af instruktørudvalget eller klubben forretningsfører til udsendelse af vigtig information målrettet instruktørerne.
  3. Du melder dig ind i Skiklubben Hareskov på http://medlem.hareski.dk/indmeld*, hvorefter du udfylder din profil med korrekt uddannelsesniveau, undervisningserfaring og hvilke andre kurser du har af interesse. Rettelser gøres ved at trykke på hvid knap med dig navn når du er logget ind.
  4. På medlemsportalen tilmelder du dig Instruktørlisten under fanen Hold http://medlem.hareski.dk/hold, således at systemet kan finde dig og du får mulighed for at påsætte dig ture og tilmelde dig efteruddannelse til korrekte priser.
  5. I sæson 2016-17 benyttes følgende link til at afgive sine ønsker om hvilke ture man gerne vil være instruktør på: Gå direkte til registrering af dine tur-ønsker (link). Se også http://www.hareski.dk/instruktoer-tilmelding/. Der kommer nye retningslinjer for sæson 2017-18.

*Vær opmærksom på at du også kan benytte gæstelogin-profilen, men at endelig påsættelse, som instruktør, først kan blive bekræftet, efter der er betalt fuldt kontingent, og at man kun kan deltage på efteruddannelse, hvis man har betalt kontingent, med mindre der er specielpris for eksterne instruktører.