Kalender

<< Aug 2018 >>
mTotfls
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Uge 9 – Freestyle weekendtur til Ulricehamn for alle aldre og niveauer

Skiklubben Hareskov inviterer dig, familien og vennerne til en weekend i Ulricehamn. Med seks nedfarter er Ulricehamn et af de større vintersporsteder idet sydlige Sverige. Samtidig er de kendt for at have Sydsveriges bedste park med hop og en masse rails i forskellige niveauer. Dertil har parken en separat træklift,så antallet af hits sætter vi selv grænser for. Hvis du har mod på at få et par tips til at blive sej i parken eller på pisterne, så kan du glæde dig. Skiklubben sørger for et par trænere, der fremviser deres passion og giver dig tips og tricks samt kreativitet. Om du er til parken eller pisterne, nybegynder eller ekspert, barn eller voksen, så er turen en oplagt mulighed for at få en fed weekend med ski eller board under fødderne.

Ulricehamn:

Ulricehamn er et af de mest populære skisportssteder i det sydlige Sverige, med den bedste park for sydsveriges skiresorter. Beliggenhed er kun 100 km fra Göteborg og 230 km fra Helsingborg. Ca. 3,5 time I bil.

http://www.uc-skidcenter.se/

Indkvartering og transport:

Vi bor på Hotell Lassalyckan, hvor vi også spiser morgen og aftensmad.

Hotell Lassalyckan: www.hotell-lassalyckan.se
Frokost indtages i skicenteret. Enten i restauranten eller i varmestuen, hvor medbragt mad kan spises.

Transport

Transport foregår i egne biler. Vi hjælper til med at koordinere kørsel, så der kommer flest mulig børn med. Aftale om betaling for kørsel sker med chaufføren, men klubben anbefaler en pris på kr. 300 pr. vej til chaufføren. Vi henstiller til at voksne/unge med kørekort primært tager med som chauffører og fylder bilen op med børn, så der kan komme så mange børn og unge med som muligt.

Afrejse: København, fredag den 2. marts 2018 kl. ca. 14.
Hjemkomst: København søndag aften dem 4. marts 2018 eller mandag aften den 5. Marts 2017

Køreturen er ca 3,5 time fra København.

Træning og aktiviteter:

Vi shredder sammen i parken, og der vil være mulighed for tips og tricks fra erfarende freestylere trænere. Der er ikke decideret holdtræning, da en del af freestyle kulturen handler om, at køre sammen i fællesskab og lære af hinanden.

 Pris:

I alle priser er inkluderet 2 x overnatning samt kost.

Priserne er:

Beskrivelse Pris fredag til søndag pr. person
Børn under 7 år: Kr. 1.600
Børn 7-14 år: Kr. 1.800
Voksne med træning (+15 år): Kr. 1.900
Voksen uden liftkort: Kr. 1.100

Der er mulighed for 4 sengsværelser (begrænset), dobbeltværelser med opredning og dobbeltværelser. Turlederen fordeler værelserne.

Inkluderet i prisen

• Hotelovernatning fredag til søndag
• Liftkort Ulricehamn
• Fælles shredding, tips og tricks fra instruktøren og mega meget hygge i Freestyleparken

Uden for prisen

• Mad under transporten
• Transport
• Ski- og støvleleje
• Aftensmad fredag aften

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: Tilmelding startet
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet fuld betaling Dankort eller Mobile Pay. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turleder: Marie-Louise Andreassen og Anders Hovgaard
Turmail: mla@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov.

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen, derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Forbehold

Hvis turlederen vurdere at der er for få deltagere kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring/

Kørselvejledning

GPS’en driller nogen gange når man skal finde hotellet, da den leder af en af blændet vej. Brug følgende kort og kørselsvejledning som supplement til GPS’en:

Fra “Tre Rosors väg” skal man dreje mod “Lassalycke” af “Sanatorievägen”. Hotellet ligger af en lille stik vej til Sanatorievägen. Der er skiltning til hotellet.Profile photo of Marie-Louise Andreassen Kontaktperson
Marie-Louise Andreassen

Sponsorer