Kalender

<< Aug 2018 >>
mTotfls
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Uge 7 – Sierra Nevada – Europas sydligste skisportsted med skiløb 2100-3200 moh NYHED NYHED nu med mulighed for at forlænge med ekstra dag og slutte ferien på solkysten!

UDSOLGT (sæson 2017/18)

 

Målgruppe: Familier med teenagere/ par / Individuelle ski-entusiaster – øvede til eksperter
Skitræning: Planlagt 5 x 3-3.5 timers skitræning for alle.
Rejseperiode: 10. til 17. februar 2018 (uge 7)
Transport/Ophold: Fly (SAS) og Hotel med halvpension inkl. drikkevarer

 

Turens koncept:

NYHED NYHED Nu med mulighed for at udvide med en ekstra dag og tilbringe week-enden på Solkysten

Tilmeld dig turen og skriv i kommentarfeltet at du ønsker at slutte af med solkysten.

Ski-in/ski-out i Sierra Nevada, Spanien. Der lægges stor vægt på skiløbet, færdighedstræning og hyggeligt samvær.
Sierra Nevada tårner sig op sydøst for Granada og ligger på samme breddegrad som Cypern! Området kan prale af at have en af Europas længste skisæsoner, der ofte strækker sig fra slutningen af november til begyndelsen af maj. Sierra Nevada er Europas sydligste skisports destination. Med klart vejr 8 ud af 10 dage er Sierra Nevada også Europas mest solrige skisportssted. I klart vejr er der en fantastisk udsigt over Middelhavet til Nordafrika.

Ved tilmelding – skriv i kommentarfeltet, hvis du ønsker at slutte af på solkysten (og evt. blive en dag ekstra)

Skiområde og by

Skiområdet er centreret om byen Pradollano. Områdets laveste punkt er 2100 m og det højeste 3300 m over havet, hvorfor der kan være mærkbar temperaturforskel på pister i bunden og i toppen af området. Størstedelen af pisterne ligger på Veleta, det tredjehøjeste bjerg på det spanske fastland.
Sierra Nevada byder på i alt 107 km fordelt på 124 pister, heraf 19 er grønne, 41 blå, 50 røde og 9 sorte. Længste piste er 6.2 km.
Skilifterne kan tilsammen transportere 45.555 personer pr. time. Der 21 lifter: 14 stolelifter og 2 T-lift samt to lange kabinelifter, som starter i bunden af skiområdet.
Lifterne åbner kl. 9 og kører sidste tur omkring kl. 17. Fra hotellet står vi på ski ned til hovedlifterne. Det tager ca. 15 min at gå ned til landsbyen med butikker og restauranter. Der er også en shuttle bus, der kører fra 8.30 – 20.00 (ca. €2,20/tur – €12 for 6 ture). Parador stoleliften kører op til vores hotel til kl. 17.30.Hver torsdag og lørdag afholdes der natski, hvor den lange, blå pist kaldet El Río åbnes kl. 19-21.30, oplyst med store lamper. Det er en helt særlig oplevelse at stå på ski om aftenen med udsigt til byens lys og nattens stjernehimmel. Der opkræves et ekstra tillæg til dagsliftkortet.

Indkvartering og forplejning

 

Hotel GHM Monachil har 3* og ligger i mellemste zone lige over landsbyen, 75 m fra Parador stole-liftens mellem station. Hotellet er i moderne, rustikt design med et stort hjemlig opholdsrum, et spille område med pool/billard, en populær bar og to restauranter samt skidepot og ski udlejning. Der er også et mindre fitness center med sauna og mulighed for massage mod betaling. På hotellet er der også en udendørs terrasse, hvor vi holder afterski – når vejret tillader det.
Værelserne er enkelt indrettet, men komfortable, alle med balkon eller terrasse. Der er er satellit TV og WIFI. Dobbelt værelserne har to enkelt senge skubbet sammen, familierummene er typisk med en ekstra køjeseng. Der er også enkelte værelser med plads til 5-7 pers.
I hotellets restaurant bliver der serveret en morgenbuffet. Om aftenen kan I glæde jer til en 3-retters menu med valgmuligheder. Der er gratis drikkevarer til maden: 1.5 l mineralvand til deling blandt 4, 1 fl. Vin til deling blandt 3 eller alternativt ½ l øl, 1 Coke el. Fanta til børnene.
Der er cirka 800 meter ned til byen, og her sørger hotellets private shuttle-bus for, at I kan komme hurtigt frem og tilbage, når I har brug for det

 

Instruktion og aktiviteter

15-17 timers undervisningen i alpint skiløb med danske klubinstruktører er inkluderet i prisen. Der vil være 3-3,5 timers undervisning om formiddagen fordelt på 5 af ugens dage. Dette har vi gode erfaringer med giver mulighed for man finder sammen i grupper og udforske terrænet på egen hånd om eftermiddagen. Vi holder undervisnings fri om onsdagen, hvor der f.eks. er mulighed for at besøge Granada (31 km derfra) og se Alhambre. Andre aktiviteter er på planlægningsstadiet.

Som nævnt er turen lagt an på øvede skiløbere. Derfor tilbydes der ikke undervisning til begyndere og let øvede og det er ikke en ideel tur for børn under 12. Når I gennemgår tilmeldingsproceduren er det vigtigt at angive nuværende ski niveau.

Transport

Afrejse: Lørdag d. 10/2 kl. 15.25 ankomst Malaga kl. 19.05
Hjemkomst: Lørdag d. 17/2 kl. 19.55 ankomst Kastrup kl. 23.40 (Alternativt søndag hvis du vil tilbringe week-enden på solkysten)

Dette er jo en sportsrejse så vi kan medbringe 2 stk bagage a 23 kg samt 8 kg håndbagage. For dem som medbringer ski, er der ydermere beregnet en taske til støvler samt hjelm. Det vil sige man kan tjekke en skitaske, 1 støvle/hjelm taske samt en kuffert ind uden beregning.

Der er booket bus fra Malaga til Sierra Nevada – transfertid ca. 2 timer

Pris

Grundpris (inklusiv transport med fly):

Beskrivelse Dobbelt pr. person Triple pr. person 4+ pr. person
Børn 6-12 år: Kr. 11.175 Kr. 10.675 Kr. 10.450
Unge 13-16 år: Kr. 11.575 Kr. 11.075 Kr. 10.850
Voksen: Kr. 11.975 Kr. 11.500 Kr. 11.250

Familierabat:

Beskrivelse Rabat ved 2 børn el. Unge og min. 1 forældre alle med samme efternavn:
Børn 6-12 år: Kr. 325
Unge 13-16 år: Kr. 450

Dokumentation i form af kopi af pas skal fremsendes til sierranevada@hareski.dk ved tilmelding

Ekstra liftkort:

Beskrivelse Liftkort på afrejsedagen
Børn 6-12 år: Kr. 275
Unge 13-16 år: Kr. 350
Volsen: Kr. 375

Inkluderet i prisen:
• Fly inkl. ski/støvler, transfer,
• Hotel m/halvpension samt drikkevarer til aftensmaden
• Liftkort 6 dage (søndag til fredag)
• 15 timers instruktion (alpin skiløb)

Uden for prisen:
• Leje af ski og støvler – 6 dage starter fra ca. 500 kr. pr. person for standardski og støvler
• Liftkort på afrejsedagen (kan tilkøbes)
• Frokost

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding: UDSOLGT – Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet depositum på 2.000 kr.- betalt med kreditkort – Dankort eller Mobile Pay. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail. Senere vil du modtage et link til trin 2 tilmelding med bl.a. mulighed for valg af  tilkøb og evt. rabat.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen for tilmelding og betaling af depositum
Tilmeldingsfrist:  1. oktober 2017
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turleder: Helle Størum
Turmail: sierranevada@hareski.dk
Telefon: 2788 8861 (send sms så ringer jeg tilbage)

Yderligere information

Infomøde:
Der vil blive arrangeret et informationsmøde – nærmere information følger.

Medlemskab:
For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov[/tab]

Forsikring:
Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk/forsikring/ samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør:
Skiklubben direkte med hotel

Forbehold:
Der skal minimum være 20 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Forklaring på skiniveau

Kategori: Rettesnor for indplacering:
Begynder For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). Der er ikke begynderundervisning på denne tur.
Letøvet For dem der kan køre ned af grønne og blå bakker (1-2 ugers erfaring). Der er ikke undervisning for letøvede på denne tur.
.Øvet For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).
Erfaren For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
Ekspert For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ovenstående er kun vejledende. Det er meget individuelt, hvornår man er på et givent færdighedsniveau. Er du i tvivl så ring og tal med turarrangøren.Profile photo of Helle Størum Kontaktperson
Helle Størum

Sponsorer