Kalender

<< Jul 2018 >>
mTotfls
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Uge 7 – Oberndorf – Luksusfamilietur til Østrig

Målgruppe: Familier med mindre og mellemstore børn der ønsker et ekstra godt hotel med styr på detaljerne
Børnetræning: Begynder til øvet (minimum 6 år)
Voksetræning: Letøvet til ekspert
Sportsligt fokus: Bred almen træning med fokus på at køre meget skiløb

Hvis glæden ved at komme tilbage til hotellet skal være lige så god som at komme ud på pisterne, er Hotel Penzinghof i Oberndorf det helt rigtige sted. Her forenes godt skiløb i et overskueligt område med et familiedrevet hotel, hvor det gode værtskab og fremragende mad baseret på lokale råvarer er i højsædet. Vi har tidligere benyttet hotellet, og der har været særdeles gode tilbagemeldinger fra turens gæster.
Der vil være fokus på effektivt og sjovt skiløb samt masser af familiehygge og samvær, hvor vi spiser sammen i hotellets hyggelige restaurant. Vi kan pleje vores ømme skikroppe (hvis fortræningen ikke har været helt i top) i wellness-området.

Til langrendsentusiasterne kan vi fortælle, at der er udmærkede forhold i både fladt og kuperet terræn (både skate og classic) i gåafstand fra hotellet.

Der er plads til 70 medlemmer på turen.

Microsoft Word - Oberndorf uge 7 SH-turskabelon.docx

Skiområde og by

Oberndorf er en lille hyggelig by, som er tilknyttet St. Johann in Tyrol. Disse er forbundet af det lokale skiområde. Hotellet ligger tæt på Kitzbühel, og vi har selvfølgelig et „Kitzbüheler Alpen AllStarCard“, der giver adgang til Kitzbühel Alperne i Tyrol, inklusiv syv verdensberømte skiområder med snegaranti fra Tyrol til Salzburg (800 m op til 3.000 m). Der er mere end 1.000 kilometer perfekt præparerede pister, nedkørsler med samtlige sværhedsgrader, afmærkede skiruter, funparker og freerider-arealer plus gletsjeren ved Kitzsteinhorn.

Der er mulighed for individuelle ture eller fællesture til et eller flere større områder som Kitzbühel, Vesterdorf eller Saalbach, afhængig af sneforhold og gruppens sammensætning. Udflugterne kræver mindre transport mellem områderne, da der ikke er tale om 1.000 km sammenhængende terræn.

Information om pister:

Oberndorf /  St. Johan Kitzbühel / Kirchberg Vestendorf Saalbach
Blå pister 23 km 72 km 108 km 140 km
Røde pister 30 km 66 km 120 km 110 km
Sorte pister 6 km 22 km 22 km 20 km
I alt 60 km 160 km 250 km 72 km

Information om lifter:

Oberndorf / St. Johan Kitzbühel / Kirchberg Vestendorf Saalbach
Slæbelifter 11 23 44 20
Stolelifter 4 28 38 22
Kabinelifter 3 5 9 28
Tog/baner 0 0 2 0
Lifter i alt 17 58 92 70
Liftkapasitet (pers/time) 17.000 79.900 111.500 120.000

StJohn-Oberndorf-skiing

Indkvartering og forplejning

Vi skal bo på Hotel Penzinghof www.penzinghof.at, som ligger i Oberndorf 4 km fra både St. Johann og Kitzbühel. Hvis man tager op med Bauernpenzing-kabineliften, som ligger lige ved siden af hotellet, får man panoramaudsigt over Kitzbüheler Horn og Wilder Kaiser-bjergene.

Hotel Penzinghof har rummelige værelser med balkon og er indrettet med traditionelle træmøbler, trægulve, fladskærms-tv med satellitkanaler, minibar og badeværelse. Skiklubben har reserveret et antal dobbeltværelser (2-3 personer) og studios (4-5 personer). Hotellets Lavendel Spa omfatter forskellige saunaer, saltvandsdampbad, infrarød kabine samt et afslapningsrum med udsigt over bjergene. Hotellet tilbyder desuden en lang række massage- og skønhedsbehandlinger mod betaling.

Hotel Penzinghofs restaurant serverer hjemmelavede klassiske tyrolske retter tilberedt med råvarer fra lokalområdet og hotellets egen økologiske gård, som man også har mulighed for at besøge. Der er mulighed for at vælge mellem et udsøgt udvalg af vine til maden.

På Tripadviser har vi fundet en af mange anmeldelser, der fint viser, at du får rigtig meget for pengene ved et ophold på Hotel Penzinghof:

Østrig når det er bedst (*****)
Skønt familiehotel, som løbende er renoveret og i dag er topmoderne uden dog at have mistet “Tirolersjælen”. Gode store værelser, fitness, wellness, cykler og alt hvad man behøver. Maden er et helt kapitel for sig selv. Hjemmelavet fra området eller egen gård – i store mængder men på Michelin-niveau.

Hotel Penzinghof har et stort udbud af ”holiday treats”, som er inklusiv i prisen. Disse er f.eks. velkomstdrink med Penzingerhof-familen, frokost på hotellet en af dagene, mulighed for at pakke en snack fra morgenbordet til at tage med på skituren, vinsmagning, friskbagt kage, gratis æbler, en gratis ski-slibning og meget mere: Se  www.penzinghof.at/holiday-treats-all-inclusive

 Penzinghof-restaurent2

Penzinghof-room1

Penzinghof-spa

Instruktion og aktiviteter

Der vil være skiundervisning med klubbens egne instruktører for børn fra begynder til øvet og for voksne fra let øvet til ekspert, men nogle niveauer kan blive slået sammen afhængig af gruppens sammensætning eller opdelt i mindre antal timer. Dermed vil instruktionen ligge på mellem 9 og 18 timer fordelt på 4-5 dage, hvor vi fokuserer mest på undervisning til børn og unge.
Den endelige undervisning er ikke planlagt endnu og vil afhænge af niveau og alder på tilmeldte medlemmer, men vi forventer, det bliver en blanding af holdundervisning, temaundervisning, sjov på ski med fokus på skiglæde og at blive en bedre skiløber.

Vi synes, det skal være sjovt at være på skiferie sammen, og sammen vil vi skabe en være en række arrangementer uden for pisterne i løbet af ugen. Vi mødes også på fællesarealerne for at være sammen om f.eks. medbragte brætspil (husk at tage jeres favoritspil med), vi laver afterski i baren på hotellet, måske mødes vi i hotellets spa-område eller laver andre ting, vi sammen finder på.

Transport

Transport til og fra Østrig foregår på egen hånd (kør-selv tur). Hvis nogen har plads til en skiinstruktør i bilen, må I meget gerne give besked herom. Der er 1.000 kr. i tilskud til dem, som tager en af vores skiinstruktører med i bilen. Der er selvfølgelig også mulighed for på egen regning at flyve til f.eks. München, leje en bil og køre det sidste stykke til hotellet.

Udrejse:

Udrejsetidspunkt er efter eget valg, men regn med ca. 12 timers køretid fra København.
Der er mulighed for tjek-ind lørdag den 9. februar 2019 fra kl. ca. 14.

Hjemrejse:

Vi har værelserne frem til kl. 10 lørdag den 16. februar 2019.

Pris

Prisen er inklusiv 7 overnatninger på hotel, halvpension med mulighed for at lave en  en mindre madpakke til frokost og en masse andre ekstra ting som beskrevet ovenfor, 6 dages liftkort til det store område og skitræning med danske instruktører.

Eventuelle ekstradage på ski og leje af udstyr er ikke inkluderet i priseksemplet.

Beskrivelse* Pris pr. person
Voksen i dobbeltværelse: Kr. 11.300
Ung 14 – 16 år i dobbeltværelse: Kr.   7.400
Barn 6 – 13 år i dobbeltværelse: Kr.   5.700
Barn 0 – 5 år i dobbeltværelse**: Kr.   2.300
Voksen i studio: Kr.   12.950
Ung 14 – 16 år i studio m/2 voksne: Kr.   8.100
Barn 6 – 13 år i studio m/2 voksne: Kr.   6.100
Barn 0 – 5 år m/2 voksne **: Kr.   2.300

Ind til andet er oplyst vil nummer 2 person i værelset blive beregnet som voksen uanset alder. Vi forhører os i øjeblikket om ændring til et mindre beløb end dette.

*Priserne er beregnet ud fra de tre værelsestyper, vi har fået tilbudt, oog to betalende voksne i hver værelse. Hvis anden værelsestype ønskes, kan der være ændringer i prisen. Der er plads til 2-3 personer i et dobbeltværelse og 4-5 personer i et studio.
**Der er ikke ”snebørnehave” på denne tur, hvorfor forældre med små børn selv har ansvaret for disse. Der henvises i stedet til turene til Bad Kleinkirchen eller Myrkdalen, hvor der på begge ture er fokus på småbørnsfamilier.

• Ophold
• 1/2 pension (med mulighed for at smøre en sandwich til dagen)
• Liftkort, søndag til fredag til “Kitzbüheler Alpen AllStar Card”
• Instruktion (alpin skiløb)
• Hotellets ”Holiday treats” – se www.penzinghof.at/holiday-treats-all-inclusive
• Transport
• Sociale arrangementer
• Frokost
• Drikkevarer til aftensmaden
• Liftkort, lørdage
• Ski- og støvleleje
• Morgenmad på ankomstdagen

Vi vil gerne koordinere leje af ski og støvler. Her skal du gå på linket herunder til den lokale skiudlejning og notere, hvilket udstyr og pris du ønsker pr. person. Når du tilmelder dig via medlemsportalen, vil du for hver person kunne udfylde et tekstfelt med oplysninger om lejeønsker (Afsnitsoverskrift, rækkenavn, antal dage og pris) efterfulgt af et felter med alder, højde, vægt og skostørrelse. Du betaler ved udlevering.  www.ski-oberndorf.com/Skiverleih

 

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: 28. juni 2018 kl. 19
Tilmeldingsfrist:
Tilmelding: Tilmelding skal ske via vores medlemsportal. Her bliver du guidet gennem tilmeldingsprocessen og betaler et depositum på kr. 2.000 med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning (kun kort tilknyttet VISA/Dankort)
Tilmeldingslink: https://medlem.hareski.dk/event/details/i430
Restbetaling: Restbetaling skal ske senest den 1. november 2018. Du modtager en faktura som betales via netbank eller online.
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende. Vi anbefaler tegning af en afbestillingsforsikring. Læs om klubbens turbestemmelser på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
lt;/agt;

Kontakt

Turleder: Anine Frost
Skiskolechef: Rasmus Palsgård Bertelsen
Telefon: 26810217
Turmail: oberndorf-uge7@hareski.dk

Yderligere information

Der vil blive arrangeret et informationsmøde – Nærmere information følger.
Der kan lejes skiudstyr tæt ved hotellet (Sport Skiverleih Walt), hvilket vi er igang med at indhente nærmere information om. Vi sørger for samlet reservation af skiudstyr.
Den tysk-østrigske grænse passeres bedst ved Kufstein. Husk at købe en vignette, da der skal betales motorvejsafgift i Østrig.
For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov.
Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henvises til ydereligere information om denne på http://www.hareski.dk/forsikring samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben, at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.
Turen er booket direkte med hotellet.
Der skal minimum være 30 deltagere for, at turen gennemføres.Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser.

Forklaring på skiniveau

lt;stronggt;Kategori: Rettesnor for indplacering:
Begynder For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). Der er ikke begynderundervisning på denne tur.
Letøvet For dem der kan køre ned af grønne og blå bakker (1-2 ugers erfaring).
.Øvet For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).
Erfaren For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
Ekspert For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ovenstående er kun vejledende. Det er meget individuelt, hvornår man er på et givent færdighedsniveau. Er du i tvivl så ring og tal med turarrangøren.Profile photo of Anine Kirstine Frost Kontaktperson
Anine Kirstine Frost

Sponsorer