Kalender

<< Aug 2018 >>
mTotfls
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Uge 7 – Myrkdalen – den store brede familietur til Norge

MYRKDALEN i Norge, 6 dage på ski

Her falder store snemængder grundet placeringen tæt ved havet.

Mere kakaohygge i Pudder, intro til hop og spring med lokale instruktører samt eftermiddags børneaktiviteter. Handikapski og mulighed for tilkøb af guided Offpistture (Voksne/teenagere)

Familietur med plads til alle i snesikkert og nyt skiområde tæt ved havet. Turen er målrettet børnefamilier med børn og unge i alle aldre fra barnevogn til teenager. De mindste er omkring 4 år og de ældste over 70 år på alle ski- og snowboard-niveauer. 130 pladser så kom frisk og vær med!
Som noget helt nyt i år tilbyder vi handikapski – efter direkte koordination med turen – afhængigt af behov vil der her være indkvartering på hotellet!
Vi tilbyder pasning for de mindste 4-6 årige, skihygge for de mindste, begynderundervisning på både ski/snowboard, freestyle hop og rails intro på de tre freestyle områder om eftermiddagen for børn og barnligesjæle, samt ikke mindst mulighed for tilkøb af guidede offpistture i det fede terræn Myrkdalen tilbyder.

Turen er en kør-selv tur eller med mulighed for selv at arranger fly til Bergen, hvilket er 2 timer fra Myrkdalen.

image001-2

Byen:

Myrkdalen skiområde er beliggende i Norges vestland ca. 130 km fra Bergen. Nærmeste by er Voss ca. ½ times kørsel derfra. Den forholdsvis nære afstand til Atlanterhavet gør, at der normalt falder store snemængder og temperaturen sjældent er over – 10 grader.

Skiområdet

Myrkdalen skiområde åbnede i 2003 og er i fuld udvikling, fik i januar 2014 endnu en ny 6-stols lift samt nyt pisteområde. Se pistekort på http://myrkdalen.no/ .
Området rummer det hele, pister i alle farver, nybegynder og børnevenligt område i lænede ved centret, off–piste, rails og hop, cafeteria i centret og restaurant i hotellet. Hotellet har desuden legerum for børn.
Myrkdalen er et typisk weekend sted for nordmændene så fra mandag til torsdag er der ingen kø til lifterne og masser af plads på pisterne.

Pistekort over Myrkdalen

Instruktion og aktiviteter:

Der er undervisning i alpint skiløb og snowboard 5 dage a 2½ timer i niveauerne, begynder til erfaren for alle aldre. Vores instruktører lægger stor vægt på at vi alle skal blive bedre på ski – hele familien – og vi skal have det sjovt. Der vil blive elementer af sportslig undervisning i portbane (evt. med knæporte).
Der vil om eftermiddagen være aktiviteter i parken/freestyle undervisning for hhv. børn og voksne med erfarne undervisere fra den lokale skiskole.
Vi vil tilbyde guidede offpistture for de bedste voksen og teenage hold med lokal guide, herunder praktisk lektion i brug af lavinesøgere på Myrkdalen på Skicenters testbane oppe i terrænet.
Der er også mulighed for aftenskiløb, hvor freestylebanen kan benyttes
Vi holder børnehygge eller afterski hver eftermiddag (man-fre) i Pudder

Indkvartering og forplejning:

Vi bor i 4-8 personers lejligheder direkte ud til pisten ca. 100 m fra liften og skicentret.
Det er selvhushold og slutrengøring indgår i turprisen.
Lejlighederne indeholder:
Stor stue med køkken, spisebord, sofaarrangement, TV og pejs samt 1 stk. stort WC/badeværelse med vaskemaskine. Aflåseligt skirum ved siden af lejligheden. Følgende øvrig indretning afhængig af lejlighedstype:

4 eller 6 personer Lejlighed (Mulighed for +1 person)

Lejlighed med 2 soverum, ca 50 m2, 4-7 senge fordelt på 1 soverum med en dobbeltseng (2 personer) og 1 soverum med familiekøjeseng (120 cm seng) 2-personer. Nogle lejligheder har også en køjeseng med plads til 2 personer i tillæg til familie køjesengen.

6 personers lejlighed (Mulighed for +2 personer)

Lejlighed med 3 soverum, ca 70 m2, 6-8 senge fordelt på 1 soverum med en dobbeltseng (2 personer) og 2 soverom med familiekøje seng (120 cm eller 150 cm) 2-3 pers på hvert rum.

8 personers lejlighed (Mulighed for +2 personer)

Lejlighed med 3 soverom + senge på hems fordelt på 1 soverum med dobbeltseng (2 pers) og 2 soverom med familiekøjeseng (120 cm eller 150 cm) 2-3 pers. Hems har optil 2 enkelt senge.

Mulighed for mindre indkøb i skicentret. Større indkøb i Voss.
Der undersøges mulighed for indkøbstur til Voss, hvis der er behov for dette. Det anbefales at tage egen proviant med hjemmefra.

Turens pris er baseret på 6 personer i hver lejlighed så det må påregnes at man måske kommer til at dele lejlighed med andre.
Dette er i sædvanlig klubånd og altid meget hyggeligt. 2 x 6-personer (plads til +2)

Myrkdalen-Oplevelser

Transport

Turen er kør-selv med bil. Afstand Helsingør til Myrkdalen i bil ca. 885 km. Mange vælger at køre om lørdagen og tage en overnatning undervejs, hvorefter man kan ankomme tidligt søndag.

Man kan selv bestille fly til Bergen, hvor biler eller minibusser kan lejes til rimelige priser. Køreturen til Myrkdalen tager omkring 2 timer. Turledelsen hjælper gerne med at koordinere transfer – skriv ønsker i kommentarfeltet.

Ankomst: Hyttelejlighederne er disponible fra søndag den 10.2.2019 kl. 16.00

Afrejse: Værelserne er booket frem til søndag den 17/2-2019 kl. 10.00

Pris

Priserne er omtrendlige, da vi ikke har alle priser fra Myrkdalen endnu.

Beskrivelse: Pris per person
Voksne 16+: Ca. kr. 5.000
Unge fra 6 til 15 år: Ca. kr. 4.500
Børn til 5 år: Ca . kr. 3.475
Frikøb af seng: Ca. kr. 2.375

Inkluderet i prisen

• Ophold
• Liftkort søndag til lørdag
• Instruktion (alpin skiløb/snowboard)
• Afterski/kakaohygge – vi giver den første drikkevare!

Uden for prisen

• Transport
• Sociale arrangementer
• Forplejning
• Drikkevarer til afterski
• Ski- og støvleleje

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding: Tilmelding åbner søndag den 24. juni 2018 kl. 11:00 – Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet depositum på 2.000 kr.- betalt med Dankort/Visadankort (ikke kreditkort) eller Mobile Pay onlineløsning (kun tilknyttet Dankort). Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail. Senere vil du modtage et link til trin 2 tilmelding.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen for tilmelding og betaling af depositum
Tilmeldingsfrist: Vi tilmelder løbende medlemmer til turen så længe der kan skaffe skaffes ledig kapacitet. Tilmelding er dog bindende fra 11. november 2018.
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via bank).
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en privat afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling er depositum tabt. Vi kan kun tilbagebetale depositum såfremt pladserne blive forsøgt solgt til anden side. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Turleder: Steen Fobian
Mobil: 4057 7335
Turmail: myrkdalen-uge7@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab: For at deltage på turen skal du være medlem i Skiklubben Hareskov[/tab]

Forsikring: Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk/forsikring. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen.
I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør: Skiklubben Hareskov

Forbehold: Der skal minimum være 20 deltagere for, at turen gennemføres.Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på skiklubbens hjemmeside.

Skileje: Kan lejes i skiudlejningen, bestil evt. hjemmefra http://myrkdalen.no/.

Kørselvejledning:  http://myrkdalen.no/koma-hit/

Information: http://myrkdalen.no/

Der henvises i øvrigt til skiklubbens fællesbestemmelser for turarrangementer på klubbens hjemmeside.

Forklaring på skiniveau (udfylde og opdateres på medlemsprofilerne)

Kategori: Rettesnor for indplacering:
Begynder For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). Der er ikke garanteret begynderundervisning på denne tur.
Letøvet For dem der kan køre ned af grønne og blå bakker (1-2 ugers erfaring).
.Øvet For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).
Erfaren For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
Ekspert For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ovenstående er kun vejledende. Det er meget individuelt, hvornår man er på et givent færdighedsniveau. Er du i tvivl så ring og tal med turarrangøren.

Destination/ lokation

Myrkdalen, Norge

Pistekort over Myrkdalen Myrkdalen er en temmelig ny skidestination, der startede for 12 år siden. Der investeres kraftigt, men indtil videre er det relativ ukendt for turister. Vi nyder det så længe det varer. Skiterrænet er mest præget... Læs mere her


Profile photo of Steen Fobian Kontaktperson
Steen Fobian

Sponsorer