Kalender

<< Dec 2017 >>
mTotfls
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Uge 7 – Livigno i Italien – Stor og bred familietur UDSOLGT

UDSOLGT

Målgruppe: For familier hvor der både er børn og ungdom samt hvor flere familier ønsker at rejse sammen. Turen egner sig ikke for nybegyndere på ski og de helt små børn.
Skitræning: Planlagt 5 x 3 timers skitræning for alle. Der vil være introduktion til freestyle og porte som temadag.
Aktiviteter: Langrendstræning/ Svømmehalsmøde/ hygge med brætspil/ aktiviteter tilbud af Slopetrotter
Rejseperiode: 10. til 17. februar 2018 (uge 7)
Transport: Vælg mellem kør selv – bud (tilkøb) – fly (tilkøb)
Afrejsested: Københavnsområdet eller Kastrup lufthavn
Ophold: Hotel med halvpension

Stor og bred skitur for familier med børn og teenagere, der ønsker et hotel med mange faciliteter, tæt på skiområdet og med god udsigt. Turen er med halvpension og vi spiser sammen i restauranten morgen og aften. Vi har omkring 150 sengepladser med mulighed for at udvide, så der bliver en væld af andre danske børn og unge mennesker at være sammen med. Det er også her at flere familier har god mulighed for at få en skitur sammen. Vi arbejder på at kunne tilbyde snowboardundervisning, som en del af turens tilbud og også mulighed for langrendstræning om eftermiddagen.

Skiområde og by

Livigno – også kaldet ”Piccolo Tibet” – er en højtbeliggende italiensk by på grænsen til Schweiz. Frem til 50’erne var byen totalt isoleret om vinteren og tildelt toldfrihed af Napoleon. Byen er stadig meget autentisk med en skøn blanding af italiensk landsbyliv og et moderne skisportssted. Gamle huse side om side med smarte modeforretninger.

Livigno er told- og momsfrit, og et mekka for shopping. Især spiritus, parfume og elektronik, men også tøj og andre varer. I byens centrum er der mange spændende shoppingsteder.

Det præger også afterski, restauranter og barer, hvorfor byen i mange år har været populær blandt danskere. Og så det specielt positive ved Italien, at man på de fleste restauranter kan vælge alle niveauer og priser fra pizza og øl eller husets vin til Chateau Briand og store vine som Barolo, Amarone, Sforzato. Uanset niveau er stemningen lige charmerende italiensk.

Byen ligger i 1.816 meters højde og er med skiområdet op til næsten 3.000 m blandt de mest snesikre i alperne. Den specielle beliggenhed i en ”kuldelomme” giver stabil frost og samtidig høj solstatistik. 33 lifter og 115 km pister giver rige muligheder for at udnytte terrænet til fulde.

alpen-village-hotel

Indkvartering og forplejning

Vi skal bo på det 3-stjernede Hotel Alpen Village, der har udsigt ud over dalen og LIvigno by, hvilket kan nydes fra bl.a. restauranten, hotellets lounge eller baren, sammen en kold drik eller en kop kaffe. Fra hotellet er er der nem adgang til skiløbet grundet hotellets nære placering til en af hovedlifterne på Mottolino-siden.

Alpen Village Hotel ligger helt oppe ved Teola liften, hvor den nærliggende piste er sort/rød, så begyndere og letøvede kan ikke løbe direkte til hotellet på ski. Ski-bussens stoppested ligger få meter fra hotellet, hvilket betyder god logistik i begge retninger, enten mod Carosello eller mod Motolino og centrum samt hjem herfra. Med Teola-liften kommer man hurtigt til toppen af terrænet, hvor røde pister fører til det øvrige terræn.

Hotel Alpen Village er for hele familien med aktiviteter til børn, teenagere og voksne. Børnene kan have det sjovt med at lege, spille, male, svømme og hygge sig sammen i de mange hyggekroge. Til de voksne byder hotellet på afslapningsområder og et stort wellnessområde, som bl.a. indeholder en overdækket swimmingpool, spa, en udendørs sauna og fitnessudstyr. Der er fladskrærms-TV og gratis internet på alle værelserne, som er placeret i de syv tilstødende bygninger.

Hotellets restaurant laver selv alt deres med, hvor der bydes på mange italienske specialiteter og lokale retter, sammen med en buffet bestående af forretter og salater, samt specieile måltider for børn. Ligeledes tilbydes måltider til personer med allergi, herunder glutenfri måltider. Om morgen tilbydes en stor morgenmadsbuffet, hvor kokken laver dine æg efter ønske. Vi har i år fået lovning på at vi kan flytte rundt mellem bordene, som vi ønsker. Derfor regner vi med at lave børne- og ungdomsborde samt rotere mellem bordene efter behov.

AlpenVillage-restaurent1 AlpenVillage-Retsurent3

 

AlpenVillage2           HotelAlpineVillege-Udsigt

 

Instruktion og aktiviteter

Alpin instruktion

Der vil være alpin instruktion i mellem 9-18 timer af klubbens egne instruktører for alle, der er fyldt 6 år. Man skal kunne tage stoleliften op selv og skal kunne røde pister i kontrolleret tempo.  Vi fokuserer meget på skitræning til børn og unge, hver formiddag i 4-5 dage, og voksne tilbydes ligeledes skitræning i samme tidsrum
Den endelige undervisning er ikke planlagt endnu og vil afhænge af niveau og alder på tilmeldte medlemmer, men vi forventer, det bliver en blanding af holdundervisning, temaundervisning, sjov på ski med fokus på skiglæde og at blive en bedre skiløber.
Der er ikke begynderundervisning på denne tur, og området på denne bjergside er bedst til øvede+ skiløbere samt let-øvede som er meget stabile i deres plovsving og skal til at arbejde med samlet skiløb.

Det er ikke planlagt at lave en sne-børnehave for børn op til 5 år, men er der søskende med i denne alderskategori vil vi hjælpe til med koordineringen, således forældrene kan hjælpe hinanden med pasning. Hotellet byder på gode faciliteter til de mindre børn med større legeområde og områder med sofaer og stole, hvor man kan lave aktiviteter samt ikke mindst egen svømmehal. Der er ikke nogen tilgang direkte fra hotellet til begynderområde, så man skal med skibussen, hvilket dog er rimelig nemt. Er der  7-8 børn til en sne-børnehave kan turen godt tildele en instruktør til at hjælpe med børnene i sneen sammen med et par forældre.

Langrendstræning

Der er fine muligheder for at komme på langrend i Livigno, hvilket flere alpinister benytter som supplerende træning.  Vi gentager succes med langrendstræning hver eftermiddag efter det normale skiløb med egen instruktør, og eventuelt træning efter aftale på andre tidspunkter. Det er muligt at leje udstyr ved træningsstart og på dagsbasis.

Andre aktiviteter

Vi synes, det skal være sjovt at være på skiferie sammen, så der vil også være en række arrangementer i løbet af ugen. I år åbne hotellet det ekstra barområde specielt til skiklubben, hvor vi kan mødes til aftenski og for at være sammen om medbragte brætspil (husk at tage Jeres favoritspil med), vi laver afterski i baren på hotellet eller/og et sted i området, eller måske mødes vi i hotellets svømmehal.

AlpenVillage-sauna HotelAlipine-svim

Transport

Turen udbydes som kør selv tur, men man kan tilkøbe transport med bus eller fly. Vær opmærksom på at vælger man transport med bus kan man tilkøbe stå på ski både på ski om lørdagen ved ankomst og på lørdagen ved afrejse, og tilkøb af liftkort sker via klubben. Vælger man fly er det ikke muligt at stå på ski lørdag og man skal regne med sen ankomst ved midnatstid og meget tidlig afrejse, men vi plejer at få arrangeret en hurtig morgen. Læs evt. mere om dette på http://www.slopetrotter.dk/transport.

Afrejse

Vi forventer, at værelserne er ledige lørdag den 10. februar efter kl 15-16.

Hjemrejse

Vi forventer, at skulle være ude af værelserne lørdag den 17. februar senest kl 10.

Pris

Grundpris pr. person (Voksen): Kr. 8.750

Grundprisen er en del højere end sidste år grundet fastelavn – men der er større rabat på en del børne- og ungdompriserne.

Der er mulighed for enkeltværelse, dobbeltværelse, dobbeltværelse med opredning og 4 personersværelse med dobbeltseng og køjeseng.

Kategori 1: Pris for deltagere der ligger på værelse med to fuldt betalende voksne.

Beskrivelse Pris for deltagere der ligger på værelse med to fuldt betalende voksne
Barn 1 (født 01.01.2016 – i dag) : Kr. 3.050
Barn 2  (født 01.01.2010 – 31.12.2015): Kr. 4.950
Ung 1 (født 01.01.2006 – 31.12.2009): Kr. 5.900
Ung 2 (født 01.01.2002 – 31.12.2005: Kr. 6.900
Voksen (født 01.01.1951 – 31.12.2001): Kr. 7.500

Kategori 2: Rabatter til børn og unge som ikke ligger på værelse med to fuldt betalende voksne.

Beskrivelse Pris for deltager der ikke ligger på værelse med to fuldt betalende voksne
Barn  1-2 (født 01.01.2010 – i dag): Kr. 6.900
Ung 1 (født 01.01.2006 – 31.12.2009): Kr. 7.850
Ung 2 (født 01.01.2002 – 31.12.2005): Kr. 8.050

Andre rabatter og tillæg Beløb pr. person
Udvidelse af liftkort 1 dag (7 dage i alt): Kr   150
Udvidelse af liftkort 2 dage (8 dage ialt): Kr.  250
Tillæg for enkeltværelse (hvis de kan skaffes): Kr. 1.000
Tillæg bus (mulighed for ski begge lørdage): Kr. 1.000
Tillæg fly (Skiløb søndag til fredag): Kr. 2.400
Tillæg skiudstyr med fly; kr.   395

Inkluderet i prisen

• Indkvartering på Alpen Village Hotel
• Halvpension
• Liftkort til 6 dage (søndag til fredag)
• Guideservice
• Skatter og afgifter
• Instruktion (alpin skiløb, evt. snowboard)

Uden for prisen

• Transport (Bus og fly kan bestilles som tillæg)
• Særlige sociale arrangementer
• Frokost
• Drikkevarer til aftensmaden
• Tillæg for offpiste kursus med lokal guide
• Liftkort, lørdage
• Ski- og støvleleje (Kan tilkøbes og betales på Slopetrotters hjemmeside)
• Morgenmad på ankomstdagen
[/tab]
[/tabs]

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding: UDSOLGT – Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet depositum på 2.000 kr.- betalt med kreditkort – Dankort eller Mobile Pay. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail. Senere vil du modtage et link til trin 2 tilmelding med bl.a. mulighed for valg af  tilkøb (transport med bus eller fly/ ekstra liftkortsdage).
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen for tilmelding og betaling af depositum
Tilmeldingsfrist: Ikke fastsat endnu
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via bank).
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

 

Kontakt

Turleder: Svend Peter Nabe-Nielsen og Rikke Pallisgaard Hallberg
Turmail: livigno-uge7@hareski.dk
Telefon: 2622 6062 og 27512150
Facebookgruppe:

Yderligere information

Vi laver et rejsemøde i slutningen af januar lige før vi skal afsted (dato på vej). Det foregå på Farum Kulturhus i Teatersalen, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum. Hvis alle familier medbringer en ting til “kagebordet”, som kan være kage, frugt, slik, chips elle hvad I finder på. Tag også kaffe/the og kopper med. Turen sørger for sodavand.
 Kørselvejledning vil blive udsendt pr. mail og lagt op i facebookgruppen
For at deltage på turen skal man være medlem af  Skiklubben Hareskov.
Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk/forsikring/ samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.
 Slopetrotter, medlem af Rejsegarantifonden, reg. nr: 1712
Der skal minimum være 30 betalende deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Forklaring på skiniveau

Kategori: Rettesnor for indplacering:
Begynder For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). Der er IKKE begynderundervisning på denne tur.
Letøvet For dem der kan køre ned af grønne og blå bakker samt på denne tur kunne køre på en rød piste i kontrolleret plov (minimum 1-2 ugers erfaring).
.Øvet For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).
Erfaren For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
Ekspert For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ovenstående er kun vejledende. Det er meget individuelt, hvornår man er på et givent færdighedsniveau. Er du i tvivl så ring og tal med turarrangøren.Profile photo of Marianne Skjoldborg Kontaktperson
Marianne Skjoldborg

Sponsorer