Kalender

<< Aug 2018 >>
mTotfls
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Uge 5 – Ulrichamn, Sverige – Introduktionstur med skiteamet

AFLYST GRUNDET STORT ARRANGEMENT I OMRÅDET

Perfekt for børn og unge, som gerne vil prøve at køre i porte for første gang, men også for de erfarne – både Skiteam- og landsholdsløbere. Træningen på Ulricehamnturen er effektiv fordi børnene når at få kørt rigtig mange ture i banen.

Træningsweekend for Skieteam Hareskov

Turene til Ulricehamn i uge 5 og 9 er perfekt for børn og unge, som gerne vil prøve at køre i porte for første gang, men også for de erfarne – både Skiteam- og landsholdsløbere. Træningen på Ulricehamnturen er effektiv fordi børnene når at få kørt rigtig mange ture i banen.

Ulricehamn:

Ulricehamn er et af de mest populære skisportssteder i det sydlige Sverige, og et af skiklubbens faste træningssteder for vores skiteam. Beliggenhed kun 100 km fra Göteborg og 230 km fra Helsingborg gør det nemt for ski-entusiaster til at finde vej her. Ulricehamn skicenter:

http://www.uc-skidcenter.se/

Indkvartering og transport:

I Ulricehamn bor vi igen i år på Hotell Lassalyckan, hvor vi også spiser morgen og aftensmad. I år har hotellet gennemgået en stor om- og tilbygning så vi får endnu bedre forhold end vi er vant til.

Hotell Lassalyckan: www.hotell-lassalyckan.se

Frokost både lørdag og søndag sker i skicentrets restaurant så vi får så meget træningstid på bakken som muligt.

Vi kører fredag eftermiddag og tager til Scandlines Cup/Steep&Deep Cup på Vallåsen (bliver slået op under arrangementer) på vejen op til Ulricehamn.

Transport foregår i egne biler, men vi hjælper til med at koordinere kørsel, så der kommer flest mulig børn med. Aftale om betaling for kørsel sker med chaufføren, men klubben anbefaler en pris på kr. 300 pr. vej. Vi henstiller til at voksne primært tager med som chauffører og fylder bilen op med børn, så der kan komme så mange børn med som muligt.

Køreturen er ca 3,5 time fra København.

Træning og aktiviteter:

Da træningsbakken er bedst egnet til slalom er det kun denne disciplin vi træner på turen. Storslalomskiene kan derfor godt blive hjemme på disse ture.

23 22

Pris

I alle priser er inkluderet 2 x overnatning samt kost.

Priserne varierer ift. om man ønsker liftkort og træning. Priserne er:

Beskrivelse Pris fredag til søndag pr. person
Børn under 7 år: 2018 priser på vej (2017: Kr. 1.600)
Børn 7-14 år: 2018 priser på vej (2017: Kr. 1.800)
Voksne med træning (+15 år): 2018 priser på vej (Kr. 1.900)
Voksne uden træning: 2018 priser på vej (2017: Kr. 1.600)
Voksen uden træning og uden liftkort: 2018 priser på vej (2017: Kr. 1.100)

Der er mulighed for 4 sengsværelser (begrænset), dobbeltværelser med opredning og dobbeltværelser. Turlederen fordeler værelserne, og der gives rabat ved opredning (kr. 160 for voksen og kr. 320 for barn).

Såfremt der ønskes liftkort til til Vallåsen til fredag aften lægges der kr. 100 oven i prisen.

Inkluderet i prisen

• Hotel med pension lørdag og søndag
• Liftkort Ulricehamn
• 2 dages porttræning

Uden for prisen

• Mad under transporten
• Transport (koordinering via Google ark)
• Ski- og støvleleje
• Liftkort fredag aften på Vallåsen

Transportform:

Transport foregår i egne biler. Vi hjælper til med at koordinere kørsel, så der kommer flest mulig børn med. Aftale om betaling for kørsel sker med chaufføren, men klubben anbefaler en pris på kr. 300 pr. vej til chaufføren.

UGE 5
Afrejse: København, fredag den 2. februar 2018 kl. ca. 14.
Hjemkomst: København søndag aften den 4. februar 2018 eller mandag aften den 5. Januar 2018

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: Aflyst grundet stort arrangement i området så vi ikke kunne få hotellet.
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet depositum på 1.000 kr.- betalt med kreditkort – Dankort eller Mobile Pay. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail. Senere vil du modtage et link til trin 2 tilmelding med bl.a. mulighed for valg af  tilkøb (transport med bus eller fly/ ekstra liftkortsdage).
Tilmeldingslink: Aflyst
Tilmeldingsfrist: Ikke fastsat endnu
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Søren Witt Andersen
E-mail: ulricehamntur@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov.[/tab]

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen, derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Forbehold

Hvis turlederen vurdere at der er for få deltagere kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring/

Kørselvejledning

GPS’en driller nogen gange når man skal finde hotellet, da den leder af en af blændet vej. Brug følgende kort og kørselsvejledning som supplement til GPS’en:

Fra “Tre Rosors väg” skal man dreje mod “Lassalycke” af “Sanatorievägen”. Hotellet ligger af en lille stik vej til Sanatorievägen. D
er er skiltning til hotellet.Profile photo of Søren Witt Andersen Kontaktperson
Søren Witt Andersen

Sponsorer