Kalender

<< Aug 2018 >>
mTotfls
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Uge 5 – Cervinia i Italien med Ski in – ski out

UDSOLGT

Målgruppe: Øvede og erfarne skiløbere med fokus på at meget og varieret skiløb. Turen egner sig ikke for nybegyndere på ski eller for børn.
Skitræning: Planlagt 3 x 3 timers skitræning for alle med både hold- og temaundervisning
Aktiviteter: Fx hygge med brætspil og kortspil/aktiviteter tilbudt af Nortlander Ski Tours A/S /fælles klubskitur eller skiorienteringsløb og /eller wellness.
Rejseperiode: 27. januar – 3.februar 2018 (uge 5)
Transport: Fly eller fravælg flyet og kør selv (rabat)
Afrejsested: Kastrup lufthavn
Ophold: Hotel med halvpension

Denne skitur henvender sig primært til øvede og erfarne voksne skiløbere, måske i selskab med deres større teenagere, som både vil løbe langt og på mange forskellige pister, og som også gerne vil forbedre deres skiløb i selskab med andre skiklubmedlemmer. Her er plads til en bred målgruppe af enlige, par og familier med større teenagere samt til handicappede skiløbere med fysiske funktionsnedsættelser, som måske stiller specielle krav til tilgængeligheden både på hotellet og til liftsystemet. Turen egner sig ikke for nybegyndere på ski eller for børn.
Du får et hotel med mange faciliteter beliggende oppe i terrænet, dvs. ski-ind/ski-out. Turen er med halvpension, og vi spiser sammen i hotellets restaurant morgen og aften.
Det er også på denne skitur, at flere familier har en god mulighed for at få en skitur sammen.

Skiområde og by

Cervinia ligger for foden af Matterhorn i Aostadalen i 2.050 moh og er en by med charmerende huse fra gammel tid godt blandet med nyere opførte huse og hoteller. Her er alt hvad hjertet kan begære i et godt mix af arkitektonisk frihed samtidig med den uvurderlige udsigt til majestætiske Matterhorn, som stolt rejser sig op i en højde lige omkring de 4478 moh. Matterhorn kan ses næsten alle steder fra i området og er absolut et af byens særligt stolte varemærker.
Skiløbet
Fordi Cervinia ligger så højt er der snesikkert fra tidlig sæsonstart til langt ind i april og det lækre skiområde strækker sig over ca. 350 km sammenhængende pister.
Terrænnet i Cervinia er en god blanding af rødt og blåt, hvor der øverst i området er et skønt plateau med en udsigt der skal opleves. I nærheden af den schweiziske del af skiterrænnet bliver pisterne lidt mere røde, og her finder også sorte og mere krævende områder.
Skiområdet er sammenhængende med det schweiziske Zermatt og områdets højeste piste finder vi oppe i 3.820 moh. Den længste nedfart her er på mere end 20 kilometer, og når vi er nede i den laveste del af området befinder vi os stadig højt, nemlig 1.524 moh.
Pisterne er som italienerne bedst kan li’ dem – super velpræparerede og godt forkælede. Samlet byder området på: off piste, border cross, half pipe, hop, pukkelpister og snowboard-parker. Der er også skøjtebane og mulighed for indendørs klatring. Derudover er der mulighed for heliskiing, kiteskiing og hundeslædekørsel.

Cerviniområdet byder også på mange muligheder for lækre italienske frokoster i terrænet til rimelige priser.
Liftsystemet både lokalt og sammenhængende er moderne, effektivt og velfungerende. Liftkøer er her ingen af, til det er systemet alt for effektivt. Hvis vi er heldige kan vi stadig godt møde en ældre lift i området, men det er sjældent og generelt er liftsystemet i Cervinia helt i top.

MatterhornSkiParadise-PisteMap-2014

Vi skal bo på hotel Lo Stambecco, der ligger direkte på pisterne i 2550 meter højde, hvilket giver os en enestående mulighed for at være de første på pisterne fra morgenstunden. Link til www.nortlander.dk/italien/cervinia/stambecco/

Hotellet er et ældre hotel, der allerede er kendt af også mange skiløbere fra Hareskov. Alle værelser på hotellet er med badeværelse (bruseniche eller badekar), telefon, wifi & TV. Der er mulighed for singleværelser og familieværelser.

Opholdet inkluderer 1/2 pension. Morgenmaden består af en morgenmadsbuffet og til aften en forretbuffet efterfulgt af 2 retter, som serveres ved bordet og til sidst en dessert- buffet. Morgen-og aftensmad spises i hotellets restaurant med panoramaudsigt over bjergene.

Hotellet tilbyder flere aktiviteter såsom bar, diskotek, og udflugter for gæster, der ikke står på ski mod tillæg. Hotellet har et næsten nyt wellnessområde, som kan benyttes gratis, hvor der er spabad, sauna og mod tillæg mulighed for massage.

For deltagere, der kører selv er der gratis parkering ved gondolliften.

Ved ankomst til hotellet benytter man kabineliften fra bunden af Cervinia. Kabineliften har åbent fra kl. 8.30 – 16.45. Liften kan gratis benyttes for alle hotelgæster hele ugen. For senere ankomst kan man benytte sne-scooter transfer til hotellet.

Vil man en aften efter liftens lukketid tage en tur til Cervinia by, så er den eneste mulighed, at booke en tur på hotellets snescooter (dette koster 10 Euro per person per vej).

Tilgængelighed for skiløbere med fysiske funktionsnedsættelser.

Hotellet er udstyret med elevator og har 2 tre personers værelser, der er velegnet til kørestolsbrug, indrettet med bredere dørbredder og med handicapbadeværelser.

Hotellet hjælper normalt med at anbringe specialudstyr i skirummet.

Skiklubben Hareskov har en del specialudstyr som krykski, sitski og dualski, som kan tilpasses og udlånes til turdeltagere ligesom undervisning i brug af dette udstyr skal aftales nærmere. Kontakt turlederen herom i god tid før turens afholdelse.

29643204 Cervinia_HotelStambecco_ski_bedroom_7

Stambecco_spisning Cervinia_HotelStambecco_Ski_Front_2

Instruktion og aktiviteter

Alpin instruktion

Der vil være alpin instruktion i 9 timer af klubbens egne instruktører for alle turens deltagere.
Der tilbydes ikke begynderinstruktion på turen, så det er en forudsætning, at man som minimum skal kunne tage stoleliften op selv og skal kunne røde pister i kontrolleret tempo.

Undervisningen foregår på hold af 6-8 deltagere på de 3 første skidage, fordelt på formiddag og eftermiddag.
Den endelige undervisning er ikke planlagt endnu, men der satses på 3 timers holdundervisning til hver deltager første dag og 2×3 timers temaundervisning med fokus på skiglæde og at blive en bedre skiløber de to næste dage. Temaundervisningen tilrettelægges efter den aktuelle sne-og vejrsituation på destinationen, således at hver enkelt deltager selv vælger de to temaer, som man selv synes, at man både har lyst til og behov for.
Temaerne kan fx være store sving, carvingsving, kortsving, dybsne eller pukler, hvis vejret ellers muliggør dette. Der er ikke aldersopdelt undervisning, hvorfor turen ikke er egnet til børn.
Da undervisningen er fordelt på formiddag -og eftermiddagshold vil holdene mødes på et aftalt sted til frokost de 3 undervisningsdage.

Langrend

Regionen byder på foreskellige muligheder for langrendsløbere. Heraf er ca. 5 snesikre kilometer o 2.050 m højde i selve Breuil-Cervinia. I Valtournenche findes flere løjper med ca. 7 km længde. I 1.841 m højde ligger en let og to mellemsvære højdeløjper. Benyttelse af løjperne koster ca. 6 € pr. dag.
Der tilbydes ikke langrendsinstruktion på turen, men det kan sandsynligvis arrangeres lokalt mod egenbetaling.

Andre aktiviteter

Vi synes, det skal være sjovt at være på skiferie sammen med andre skiklubmedlemmer, så vi vil selvfølgelig også lægge vægt på det sociale samvær. Vi kan fx aftale at mødes til afterski på hotellet og udover ski-og pistesnakken være sammen om medbragte brætspil (husk at tage jeres favoritpil med), spille kort eller tage en gang Meyer med raflebæger og terninger. Vi kan selvfølgelig også mødes i hotellets wellnessområde.

Hvis der er interesse for det, kan der også arrangeres en vinsmagning enten på hotel Stambecco eller nede i byen.

Det er også muligt at arrangere en samlet langtur – måske opdelt i mindre grupper- til Zermatt i Svejts. Eller der er måske også stemning for, at vi tilrettelægger et skiorienteringsløb med poster i lokalområdet.

Transport

Turen udbydes med flytransport, men det er også muligt at vælge ”kør selv”. Med flytransport er det ikke muligt at stå på ski på ankomstdagen lørdag , men der vil være tid til at leje ski. Skiudlejningen er på hotel Stambecco.

Afrejse

Afrejse Kastrup Lufthavn (CPH) lørdag d. 27 januar 2018 kl. 11.10 med SAS/DAT til Torino (TRN) med ankomst kl. 13.10.

Hjemrejse

Hjemrejse fra Torino (TRN) lørdag d. 3 februar 2018 kl. 14.10 med ankomst i København kl. 16.15.

Transfer fra lufthavn til hotel Stambecco og retur foregår med bus. Den forventede transfertid er på ca. 1½ time fra bussen forlader lufthavnen.

Vi forventer, at værelserne er ledige ved ankomsten lørdag den 27. januar, og at vi skal være ude af værelserne igen lørdag den 3. februar senest kl 10.

Priser

Grundpris:

Beskrivelse: Pris pr. person
Pris pr. person i dobbeltværelser Dkr. 7.999
Pris pr. person i enkeltværelse Dkr. 9.299
Pris pr.person i 3 og 4 personers værelse: Dkr. 7.849

Tilkøb:

Beskrivelser Pris pr. person
Skitransport med fly: Dkr. 375
Udvidet liftkort: Dkr. 450

I grundprisen indgår det 6 dages lokale liftkort til 150 km pister i Cervinia området, med mulighed for udvidelse til Zermatt.
Det lokale liftkort kan opgraderes til Zermatt liftkortet, så liftkortet gælder til 350km piste alle dage.
Dette kan på destinationen gøres for dag til dag, mens Nortlander Ski-Tours A/S hjemmefra kun kan arrangere det 6 dages lokale liftkort eller det 6 dages udvidede.

Afslag i grundprisen

Beskrivelse Afslag pr. person
Kør-selvrabat: Dkr. – 2.000
Fravalg af liftkort: Dkr. -1.540
Seniorrabat liftkort normalt: Dkr. -175
Seniorrabat liftkort udvidet: Dkr. -250

Seniorrabatter
Der bliver givet rabat jf. ovenstående afslag i grundprisen på liftkortet til de deltagere, der er født før d. 30-05-52

Inkluderet i grundprisen

 • Indlogering i dobbeltværelser
 • Fly t/r fra Kastrup (formiddag)
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • Transport 1. og sidste dag op til hotel/ ned fra hotel
 • Service fra hotellet og guider i forbindelse med ugeprogrammer m.m.
 • Skatter + afgifter
 • Morgenmad søndag – lørdag
 • Aftensmad lørdag – fredag
 • 6 dages lokalt liftkort
 • Slutrengøring, Sengelinned + håndklæder
 • Wellnesscenter
 • 9 timers instruktion i alpint skiløb

Uden for grundprisen

 • Yderligere transport op/ned af bjerget med snescooter (10 euro pr. person pr. tur)
 • Enkeltværelse
 • Særlige sociale arrangementer, der arrangeres på stedet
 • Frokost
 • Drikkevarer til aftensmaden
 • Udvidet liftkort
 • Ski- og støvleleje (Kan tilkøbes og betales på Nortlander.dk, min booking)

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding: UDSOLGT – Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet depositum på 2.000 kr.- betalt med kreditkort – Dankort eller Mobile Pay. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail. Senere vil du modtage et link til trin 2 tilmelding med bl.a. mulighed for valg af tilkøb (fx skitransport og udvidelse af liftkort) eller rabatter (seniorrabat på liftkort eller kør-selv).
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen for tilmelding og betaling af depositum
Tilmeldingsfrist:  UDSOLGT
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller Indbetalingskort med FI-kode. Restbetalingen skal være indbetalt senest den 11. december 2017.
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turleder: Anne Gram
Turmail: cervinia-uge5@hareski.dk
Telefon: 23729107

Yderligere information

Rejsebevis:
Nortlander Ski-Tours A/S sender rejsebevis til hver enkelt turdeltager ca. 7-14 dage før afrejse, så det er hver enkelt deltagers eget ansvar at tjekke, at rejsebeviset stemmer overens med det bestilte.

Er der åbenlyse fejl som fx fejl i navne eller skilejer skal de ændres inden 3. dage før afrejse. Alle deltagere er velkommen til at kontakte Nortlander Ski Tours direkte i forbindelse med ændringer.

Infomøde:
Der afholdes onsdag den 17. januar 2018 kl. 19.30. Mødet afholdes i Teater- og mødesalen ved Kultur- og Aktivitetscenter Stien, i Paltholmterrasserne 1, 3520 Farum – Turlederen sørger for kaffe/te og lidt sødt til mødet.

Kørselvejledning:
Kørselvejledning til rejsemødet vil blive udsendt pr. mail ved behov.

Medlemskab:
For at deltage på turen skal man være medlem af  Skiklubben Hareskov

Forsikring:
Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk/forsikring/ samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør:
Nortlander Ski-Tours A/S, medlem af Rejsegarantifonden, reg. nr: 1354 [/tab]Der skal minimum være 28 betalende deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Forklaring på skiniveau

Kategori: Rettesnor for indplacering:
Begynder For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). Der er IKKE begynderundervisning på denne tur.
Letøvet For dem der kan køre ned af grønne og blå bakker samt på denne tur kunne køre på en rød piste i kontrolleret plov (minimum 1-2 ugers erfaring).
.Øvet For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).
Erfaren For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
Ekspert For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ovenstående er kun vejledende. Det er meget individuelt, hvornår man er på et givent færdighedsniveau. Er du i tvivl så ring og tal med turlederen
.

Skileje

Stambecco har egen skileje på stedet. Priserne og udvalget er noteret her. Det kan som det fremgår af priserne klart betale sig at bestille og betale ski hjemmefra. Bestillingen og betalingen foretages på nortlander.dk/min booking (nærmere information udsendes pr. mail)

Skileje Pris ved rejsemålet Dkr. Pris hjemmefra Dkr.
Voksen (12 – 99 år) 6 dage Ski – Bronze 490 400
Voksen (12 – 99 år) 6 dage Ski – Guld 940 760
Voksen (12 – 99 år) 6 dage Ski – Sølv 720 580
Voksen (12 – 99 år) 6 dage Ski – Platin 1.170 940
Voksen (12 – 99 år) 6 dage Ski og støvler – Bronze 790 640
Voksen (12 – 99 år) 6 dage Ski og støvler – Guld 1.390 1.120
Voksen (12 – 99 år) 6 dage Ski og støvler – Sølv 1.170 940
Voksen (12 – 99 år) 6 dage Ski og støvler – Platin 1.620 1.300
Voksen (12 – 99 år) 6 dage Snowboard – Sølv 720 580
Voksen (12 – 99 år) 6 dage Snowboard – Platin 1.170 940
Voksen (12 – 99 år) 6 dage Snowboard – Guld 940 760
Voksen (12 – 99 år) 6 dage Snowboard & Støvler – Guld 1.390 1.120
Voksen (12 – 99 år) 6 dage Snowboard & Støvler – Sølv 1.170 940
Voksen (12 – 99 år) 6 dage Snowboard & Støvler – Platin 1.620 1.300

Hjelm kan lejes på destinationen for 10-20€ for en uge.Profile photo of Anne Gram Nielsen Kontaktperson
Anne Gram Nielsen

Sponsorer