Kalender

<< Jun 2018 >>
mTotfls
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Uge 42 – Freestyletræning Ski og Snowboard i Hintertux Snowpark

Skiklubbens Freestyleteam tager til Hintertux . Træningscampen er åben for alle erfarende freestyle skiers og snowboardere. Vi kan ikke tilbyde begynder eller let øvet træning på denne camp. Er du under 15 år skal du have en forældre eller anden voksen med. Gletcheren har åbent hele dagen, så vi får mange gode timer i parken hver dag i hele 8 dage.
Masser af fed freestyletræning, et træningsfællesskab og ikke mindst hygge er i højsæde på denne camp.

Skiområde og by:

Snowparken på Hintertux gletcheren er en super fed park med snesikkerhed på grund af gletcherens højde. Der er masser af kickers i forskellige niveauer, og i år er der etableret endnu flere rails og bokse.
Se mere her:
www.hintertuxergletscher.at/en/highlights/ski-and-fun/betterpark-hintertux/

Indkvartering og forplejning:

Vi bor i lejligheder, og laver som udgangspunkt selv mad til alle morgen- og aftensmåltider. Om aftenen er der videoanalyse, og kæmpe hygge.

Instruktion og aktiviteter:

Der er syv-otte dages freestyletræning. Skikortet gælder i 8 dage, så der er mulighed for at komme på ski den sidste dag, da afrejse med fællestransport først er om aftenen.
Der er videoanalyse efter behov om aftenen og ellers stå den på god hygge.

Opsummering aktiviteter:
Freestyle ski og snowboard træning 7 formiddage fra ca. 10.00-14.00
Videoanalyse

Transport

Fælles Bustransport

Afrejse:

Afgang fredag d. 13. Oktober 2017 fra København

Hjemkomst:

Hjemkomst søndag d. 22. oktober 2017 i København

Pris

Fællestransport:

Pris: kr. 4.850,-

Inkluderet i prisen

  • Ophold 7 nætter i lejlighed
  • 8 dages liftkort
  • Freestyle Træning 7/8 dage
  • Bustransport

Kør selv:

Pris: kr. 3.950,-

Inkluderet i prisen

  • Ophold 7 nætter i lejlighed
  • 8 dages liftkort
  • Freestyle Træning 7/8 dage

Uden for prisen

  • Forplejning

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: Åben
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet det fulde beløb. Beløbet betales med kreditkort – Dankort eller Mobile Pay. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen for tilmelding
Tilmeldingsfrist: Fælles tansport; 6. September 2017. Kør selv; 11. September 2017
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via bank).
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turleder: Marie-Louise Andreassen
Turmail: mla@hareski.dk

Yderligere informationFor at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov. Hvis man ikke er medlem af skiklubben kontakt da turlederen på mla@hareski.dk
Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på zttp://www.hareski.dk/forsikring/ samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.
 
Der skal minimum være deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Forklaring på skiniveau


,Profile photo of Sten Skjoldborg Kontaktperson
Sten Skjoldborg

Sponsorer