Kalender

<< Jul 2018 >>
mTotfls
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Uge 32 Træningstur med Alpint Kraftcenter Danmark

Sammen med Alpint Kraftcenter Danmark afholder vi en træningstur for klubløbere i uge 32, som giver mulighed for at træne med det danske U16 og Junior-FIS landshold. Turen går til Juvass i Norge og retter sig mod klubløbere, der ønsker intensiv træning med fokus på portløb og teknik. Turen giver mulighed for, at løberne kan tage af sted på egen hånd, og derfor er det et krav, at løberne kan tage vare på sig selv. Unge under 12 år skal ledsages af en forælder.

Tilmeldte klubløbere vil blive kontaktet af deres klubtræner og/eller turleder Carsten Wexel (crw@hareski.dk) – både omkring forudsætninger for at deltage (løberens modenhed), men også ift. nærmere information omkring afvikling af turen.

Det er muligt at bo sammen med klubløberne og ikke deltage på klubtræningen.

Skiområde og by

Galdhøpiggen sommer Skicenter (også kaldet Juvass). Skicentret ligger på Vesljuvbreen og er Norges højeste skisportssted og har en 1.400 m T-lift. Gletsjeren er omkring 1400 × 1000 m, og anlægget har en højdeforskel på 350 meter.

Træning, lektielæsning og aktiviteter

Vi køre fra Bøverdalen Hostel, således vi kan starte træningen Galdhøpiggen fra morgenstuen. Klubtrænerne vil afholde 2 træningspas dagligt – formiddag og eftermiddag. Træningen vil bestå af både teknik og porttræning. Træningen afvikles i et samarbejde mellem klubtrænere, landstræner Jernej Koblar og evt. yderligere professionel assistance ved mange deltagere.  Der opereres her med 2 x 4 dages træning, så der bliver en fridag med mulighed for andre aktiviteter (fiskeri, tur til Geiranger, bade i havet eller mange af de andre ting, der kan laves i området).

Om eftermiddagen vil teamet køre tilbage til Bøverdalen Hostel, hvor der vil være stilletid til lektielæsning indtil aftensmaden. Selvom det er sommerferie, forventes at klubløberne arbejder aktivt med skolearbejdet i dette tidsrum og har en frilæsningsbog med, hvis de skulle blive færdig med skolearbejdet. IPad, mobil, elektroniske spil, YouTube osv. ønskes ikke anvendt i dette tidsrum.

Efter aftensmad vil der være aktiviteter så som fodbold, barmarkstræning osv.  Aktiviteterne har både fokus på det sociale og det fysiologiske, med udstrækning, styrke og kondition. Det er derfor vigtigt også at medbringe sportstøj og sko til dette.

Indkvartering

Vi bor i flere forskellige hytter på Bøverdalen Hostel. I hver hytte vil der være en voksen med det overordnede ansvar. Madindkøb bliver planlagt efter folk har tilmeldt sig, og når vi ved, hvor mange der skal med. Forplejning og ansvar bliver koordineret af turleder Carsten Wexel i samarbejde med de forældre, som tager med. For eksempel kan det forventes, at man skal have en nedfrosset aftensmadsret og morgenmad med til én dag til hele holdet. Der er indregnet et madbudget i turudgiften, således at prisen for forplejning deles ud mellem alle deltagere.

Turlængde og Transportform

Turen er plansat til 2.-10. august (begge dage inklusive træning) Når vi kender antal tilmeldte, vil der blive koordineret transport.

Pris

Beskrivelse Pris
Deltagelse med klubløbertræning Kr. 6.200
Deltagelse uden klubløbertræning Kr. 5.200
Inkluderet i prisen
  • Ophold
  • Liftkort
  • Klubtræner
  • Mad
Uden for prisen
  • Transport
  • Landshold og AKD træning
  • Ski- og støvleleje

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: April
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen – hvor tilmelding foregår når den bliver oprettet
Tilmeldingsfrist: Senest d. 1. Juni 2018
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Carsten Reffeldt Wexel
E-mail: crw@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 50 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring
Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til yderligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen, derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Forbehold
Hvis turlederen vurdere at der er for få deltagere kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring/

 

 

 Profile photo of Carsten Wexel Kontaktperson
Carsten Wexel

Sponsorer