Kalender

<< Aug 2018 >>
mTotfls
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Uge 27 Træningstur med Alpint Kraftcenter Danmark

Sammen med Alpint Kraftcenter Danmark afholder vi en træningstur for klubløbere i uge 27, som giver mulighed for at træne med det danske U16 og Junior-FIS landshold. Turen går til Hintertux i Østrig og retter sig mod klubløbere, der ønsker intensiv træning med fokus på portløb og teknik. Turen giver mulighed for, at løberne kan tage af sted på egen hånd, og derfor er det et krav, at løberne kan tage vare på sig selv. Unge under 12 år skal ledsages af en forælder.

Tilmeldte klubløbere vil blive kontaktet af deres klubtræner og/eller turleder Carsten Wexel (crw@hareski.dk) – både omkring forudsætninger for at deltage (løberens modenhed), men også ift. nærmere information omkring afvikling af turen.

Det er muligt at bo sammen med klubløberne og ikke deltage på klubtræningen.

 

Skiområde og by

Turen går til Hintertux gletscheren. Hintertux-gletscheren er en af de mest populære gletsjere i Østrig og når på sit højeste punkt en højde på 3,250 m. Om sommeren er der op til 10 lifter og op til 20 km af pister. Den længste piste er 2 km lang og ender direkte i foran  Tuxer Fernerhaus på 2,660 meter (www.hintertuxergletscher.at).

 

Træning, lektielæsning og aktiviteter

Træningen starter tidligt om morgen på gletscheren, hvorfor vi vil køre til gletscheren fra morgenen. Klubtrænerne vil afholde 2 træningspas dagligt – formiddag og eftermiddag. Træningen vil bestå af både teknik og porttræning. Træningen afvikles i et samarbejde mellem klubtrænere, landstræner Jernej Koblar og evt. yderligere professionel assistance ved mange deltagere.

Om eftermiddagen vil teamet køre tilbage, hvor der vil være stilletid til lektielæsning indtil aftensmaden. Selvom det er sommerferie, forventes at klubløberne arbejder aktivt med skolearbejdet i dette tidsrum og har en frilæsningsbog med, hvis de skulle blive færdig med skolearbejdet. IPad, mobil, elektroniske spil, YouTube osv. ønskes ikke anvendt i dette tidsrum.

Efter aftensmad vil der være aktiviteter så som fodbold, barmarkstræning osv.  Aktiviteterne har både fokus på det sociale og det fysiologiske, med udstrækning, styrke og kondition. Det er derfor vigtigt også at medbringe sportstøj og sko til dette.

Indkvartering

Vi bor på Thermal Badhotel Kirchler hotel (http://www.badhotel-kirchler.at) med gå afstand til liften. Der er halv pension og mulighed for at benytte termiske svømmebassiner, finsk sauna, tyrkisk bad og urtesauna.

Turlængde og Transportform

Turen er plansat til 28. juni – 6. juli (begge dage inklusive træning). Når vi kender antal tilmeldte, vil der blive koordineret transport.

Pris

Hintertux (Hotel med halv pension) Pris
Deltagelse med klubløbertræning Kr. 8.300
Deltagelse uden klubløbertræning Kr. 7.300
Inkluderet i prisen
  • Ophold
  • Liftkort
  • Klubtræner
  • Halvpension
Uden for prisen
  • Transport
  • Frokost
  • Landshold og AKD træning
  • Ski- og støvleleje

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: April
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen – hvor tilmelding foregår når den bliver oprettet
Tilmeldingsfrist: Senest d. 11. Juni 2018
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Carsten Reffeldt Wexel
E-mail: crw@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 50 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring
Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til yderligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen, derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Forbehold
Hvis turlederen vurdere at der er for få deltagere kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring/

 

 

 Profile photo of Carsten Wexel Kontaktperson
Carsten Wexel

Sponsorer