Kalender

<< Jul 2018 >>
mTotfls
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Uge 23 Træningstur med Alpint Kraftcenter Danmark

Sammen med Alpint Kraftcenter Danmark afholder vi en træningstur for klubløbere i uge 23, som giver mulighed for at træne med det danske U16 og Junior-FIS landshold. Turen går til Passo Stelvio i Italien og retter sig mod klubløbere, der ønsker intensiv træning med fokus på portløb og teknik. Turen giver mulighed for, at løberne kan tage af sted på egen hånd, og derfor er det et krav, at løberne kan tage vare på sig selv. Unge under 12 år skal ledsages af en forælder.

Tilmeldte klubløbere vil blive kontaktet af deres klubtræner og/eller turleder Carsten Wexel (crw@hareski.dk) – både omkring forudsætninger for at deltage (løberens modenhed), men også ift. nærmere information omkring afvikling af turen.

Det er muligt at bo sammen med klubløberne og ikke deltage på klubtræningen.

Skiområde og by

Passo Stelvio ligger tæt på Bormio (1225 m) i Italien, hvor der ofte afholdes World Cup løb på en af de nok mest udfordrende downhill baner i verden. Stelvio er velegnet til tekniktræning – der er bakker med forskellig sværhedsgrad, der er ”bølger” til at træne position over hang, og bakkerne er relativt lange. Stelvio gletscheren har 9 lifter med 20 km pister mellem 2760 m – 3450 m.

Træning, lektielæsning og aktiviteter

Træningen starter tidligt om morgen på Stelvio-passet, hvorfor vi køre fra Bormio kl. 6:00 om morgenen, således at vi er ved liften, når den åbner. Klubtrænerne vil afholde 2 træningspas dagligt – formiddag og eftermiddag. Træningen vil bestå af både teknik og porttræning. Træningen afvikles i et samarbejde mellem klubtrænere, landstræner Jernej Koblar og evt. yderligere professionel assistance ved mange deltagere.
Om eftermiddagen vil teamet køre tilbage til Bormio, hvor der vil være stilletid til lektielæsning indtil aftensmaden. Det forventes at klubløberne arbejder aktivt med skolearbejdet i dette tidsrum og har en frilæsningsbog med, hvis de skulle blive færdig med skolearbejdet. IPad, mobil, elektroniske spil, YouTube osv. ønskes ikke anvendt i dette tidsrum.
Efter aftensmad vil der være aktiviteter så som fodbold, barmarkstræning osv.  Aktiviteterne har både fokus på det sociale og det fysiologiske, med udstrækning, styrke og kondition. Det er derfor vigtigt også at medbringe sportstøj og sko til dette.

Indkvartering

Vi bor i flere forskellige lejligheder/hytter i Bormio. I hver hytte/lejlighed vil der være en voksen med det overordnede ansvar. Madindkøb bliver planlagt efter folk har tilmeldt sig, og når vi ved, hvor mange der skal med. Forplejning og ansvar bliver koordineret af turleder Carsten Wexel i samarbejde med de forældre, som tager med. For eksempel kan det forventes, at man skal have en nedfrosset aftensmadsret og morgenmad med til én dag til hele holdet. Der er indregnet et madbudget i turudgiften, således at prisen for forplejning deles ud mellem alle deltagere.

Turlængde og Transportform

Vi har lejlighederne fra d. 01.06 – 09.06. Når vi kender antal tilmeldte, vil der blive koordineret transport – for nogle klubber og klubløbere vil det være hensigtsmæssigt at flyve til enten Milano eller München, derefter leje bil til Bormio. Andre vil det være transport i egne biler fra Danmark.

Pris

Beskrivelse Pris
Deltagelse med klubløbertræning Kr. 5.100
Deltagelse uden klubløbertræning Kr. 4.100
Inkluderet i prisen
  • Ophold
  • Liftkort
  • Klubtræner
  • Mad
Uden for prisen
  • Transport
  • Landshold og AKD træning
  • Ski- og støvleleje

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: April
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen – hvor tilmelding foregår når den bliver oprettet
Tilmeldingsfrist: Senest d. 17. Maj 2018
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Carsten Reffeldt Wexel
E-mail: crw@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 50 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring
Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til yderligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen, derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Forbehold
Hvis turlederen vurdere at der er for få deltagere kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring/

 

 

 Profile photo of Carsten Wexel Kontaktperson
Carsten Wexel

Sponsorer