Kalender

<< Aug 2018 >>
mTotfls
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Uge 2 – Livigno med intensiv skiundervisning og oplevelser. Nu med fly den ene vej

Jubilæums-tur med intensiv skiundervisning, oplevelser og italiensk charme til Livigno, Italien.
For dig, der vil have lidt mere både om dagen og om aftenen – til at betale

Nyhed: Turen har 10 års jubilæum – og nu gider vi ikke køre i bus mere – derned!

Vi har været lidt kreativ og flyver i stedet derned, men tager bussen hjem. Bedste af begge dele, og vi har fået super priser. SAS sportstaftale, så ski er gratis med.

For dig, der vil have meget skiløb, meget undervisning og meget sjov sammen om aftenen. Dette er ikke turen, hvis man vil være alene! – hverken dagen eller aften.

Vi får ca. 22 timers skiløb med instruktion/opgaver/temaer, hvor fokus ligger på udvikling af den enkeltes skiløb og skiglæde – udfra hvor man er i sit skiløb. Jo bedre skiløbet beherskes – jo sjovere er det. Når der ikke er instruktion finder man sammen med andre deltagere og får en masse gode ture sammen.

Vi har i løbet af ugen 4-5 fælles spisearrangementer, hvor vi med vores lokalkendskab finder de gode restauranter og menuer, og med lidt tilskud fra turen laver vi de specielt gode priser – som vi plejer. Men vi skal da også på ”rigtig” afterski, ”tour de et eller andet” – og hvad vi ellers finder på af sjove ting og overraskelser.
Bemærk billigere pris for de første 38 deltagere.

Uge 2 er netop valgt, fordi der er få mennesker og lav pris – og der plejer at være masser af sne. Området er blandt de mest snesikre i alperne, ingen liftkøer og vi kender terrænet og byen gennem mange år. Udover det gode skiløb er byen kendt for sin hygge, charme og toldfrihed med gode og billige restauranter, barer og afterski.

 Skiområde og Livigno by:

Livigno – også kaldet ”Picolo Tibet” – er højtbeliggende i 1.816 meter på grænsen til Schweiz. Frem til 50’erne var byen totalt isoleret om vinteren, og tildelt toldfrihed af Napoleon. Byen stadig meget autentisk med en skøn blanding af italiensk landsbyliv og et moderne skisportssted. Gamle huse side om side med smarte modeforretninger.

Livigno er told- og momsfrit, og et mekka for shopping. Især spiritus, parfume, elektronik – men også tøj og andre varer. I byens centrum er der mange spændende shoppingsteder.

Det præger også afterski, restauranter og barer, hvorfor byen i mange år har været populær blandt danskere. Og så det specielt positive ved Italien, at man på de fleste restauranter kan vælge alle niveauer og priser fra pizza og øl eller husets vin til Chateau Briande og store vine som Barolo, Amarone, Sforzato. Uanset niveau er stemningen lige charmerende Italiensk.

Byen ligger i 1.816 m højde og er med skiområdet op til næsten 3.000 m blandt de mest snesikre i alperne. Den specielle beliggenhed i en ”kuldelomme” giver stabil frost – og samtidig høj solstatistik. 33 lifter og 115 km pister giver os rige muligheder for at udnytte terrænet, som vi kender ud og ind.

Livigno-by

Instruktion og aktiviteter:

Undervisning i 5 dage ca. 22 timer i alt.
landing af holdundervisning, temaundervisning, portkørsel, sjov på ski etc. Fokus på skiglæde og blive en bedre skiløber – og hvad instruktørstaben sammen finder på.
Fokus er at blive bedre skiløbere – der nyder skiløbet mere.
Du skal være øvet og over 15 år, dvs. kunne løbe frit på røde pister. Hvis du er udenfor denne målgruppe, har vi mulighed for at tilbyde anden undervisning med Skismes danske instruktører mod merbetaling. Snak gerne med Børge og Flemming herom, hvis du er i tvivl.

Vi synes, det skal være sjovt at være på skiferie sammen, så der vil også være en række arrangementer i løbet af ugen. Spisearrangementer, “Tour de et eller andet”, afterski – og måske andre ting, vi finder på.

Indkvartering:

2-8 pers. gode lejligheder med byens bedste placering, hvor vi har alt samlet ved liften. Og alt, hvad vi har brug for dag og nat findes i nærområdet. Vi bor fordelt på nogle huse rundt om San Rocco, hvor vi har skiudlejning, skikælder, lift – og baren vi mødes i hver eftermiddag.
Indkvartering sker bedst muligt under hensyntagen til ønsker, og hvem der vil kunne passe godt sammen.

Livigno-SanRocco

Pris

Pris pr. person: 6.600 DKK for de første 38 deltagere. Deltagere herefter +700 -

Inkluderet i prisen

• Ophold
• Liftkort, søndag til lørdag
• Instruktion (alpin skiløb)
• Transport
• Afhængigt at turens økonomi, kan nogle arrangementer være delvist inkluderet.[/tab]

Uden for prisen

• Spisearrangementer
• Ski- og støvleleje[/tab][/tabs]

Transport

Transport er fly ned og hvilebus hjem

Afrejse:

Københavns Lufthavn Kastrup lørdag d. 6. Januar kl. 7.55 (mødetid 5.55!) med ankomst tidlig eftermiddag i Livigno.

Hjemkomst:

Søndag d. 14. Januar omkring kl. 13.00.

Schmidts-Hvilebus

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbner: Mandag 14. august 2017 kl. 19.00 åbner tilmeldingen
Tilmelding:  Du tilmelder dig via vores medlemsportal. Her vil du blive opkrævet depositum på 1.000 kr.- betalt med kreditkort – Dankort eller Mobile Pay. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail. Senere vil du modtage et link til trin 2 tilmelding med bl.a. mulighed for valg af  tilkøb.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen hvor tilmeldingen til turen er igang med at blive opsat
Tilmeldingsfrist: Senest den 15-10-2016.
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) – betalingsfrist på 05-11-2017
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Yderligere information

Kontakt turledelse:

Børge Tofte-Jensen – 29 25 99 07
Flemming Steenvinkel – 27 58 43 68
livigno-uge2@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Hvis turen overtegnes prioriteres de tilmeldte, som er medlemmer af skiklubben.

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen, derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør

Vi laver turen i samarbejde med Skisme, som teknisk arrangør.
Skisme er medlem af rejsegarantifonden.

Ved for få tilmeldte den 15-10-2015 eller væsentlige ændringer for turens gennemførelse, forbeholder klubben sig ret til at aflyse turen

Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på skiklubbens hjemmeside

Forklaring på skiniveau

Kategori: Rettesnor for indplacering:
Begynder For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). Der er ikke begynderundervisning på denne tur.
Letøvet For dem der kan køre ned af grønne og blå bakker (1-2 ugers erfaring).
Øvet For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).
Erfaren For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
Ekspert For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

 Kontaktperson
Flemming Steenvinkel

Sponsorer