Kalender

<< Jun 2018 >>
mTotfls
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Uge 13 – Kläppen i Sverige – Freestyle påsketur

Skiklubben giver parkelskerne en uforglemmelig påske i nordens bedste park. Gennem mange år har Kläppen sat omkring 50 rails og bokse op. Samtidig er de enormt kreative til at bygge jibs og hop. Ej at forglemme, tager trækliften to minutter, før du igen står på toppen med udsigt over hele parken. Hver tur virker uoverskuelig pga. de mange muligheder, men liften sikrer, at du får kørt alt hver eneste dag et utal af gange. Sneen og landingerne bløder op gennem dagen, så man surfer gennem linjerne.
Det bliver en fantastisk tur, hvor vi sætter en masse tricks, deler hinandens passion, mens vi hygger ved grillen for enden af parken. Skynd dig at tilmelde dig og vennerne, når turen går til Nordens bedste park.

Skiområde og by

Kläppen ligger 760 km fra København og har i øjeblikket Nordens bedste freestylepark. December og januar har været yderst snefuld, så der ligger en super god base for påsketuren

Indkvartering og transport:

Vi bor i hytter tæt på parken. Vi laver selv mad i hytterne eller griller, når det er muligt i parken.

Transport

Transport foregår i bus

Afrejse:
København, lørdag aften den 24. marts 2018

Hjemkomst:
København mandag den 2. april 2018

Træning og aktiviteter:

Vi shredder sammen i parken, og der vil hver dag være træning eller sessions, hvor vi tager niveauet til næste level. Der er ikke holdtræning i traditionel forstand, da en del af freestyle kulturen handler om, at køre sammen i fællesskab og lære af hinanden. Men trænere er til rådighed ved sessions og naturligvis ved shredding i parken.

 Pris:
Kr. 4.100

Inkluderet i prisen

• Overnatning i hytter 7 nætter
• Liftkort 7 dage
• Træning og Sessions
• Transport

Uden for prisen

• Måltider
• Ski/board- og støvleleje

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: Tilmelding startet
Tilmeldingsfrist: 1. marts 2018
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet fuld betaling Dankort eller Mobile Pay. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail.
Tilmeldingslink: Benyt linket for tilmelding via medlemsportalen
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turleder: Marie-Louise Andreassen og Anders Hovgaard
Turmail: mla@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov.

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen, derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Forbehold

Hvis turlederen vurdere at der er for få deltagere kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring/
[/tab]Profile photo of Marie-Louise Andreassen Kontaktperson
Marie-Louise Andreassen

Sponsorer