Kalender

<< Maj 2018 >>
mTotfls
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Ideel sommerferie for Freestylejuniorer og familier på gletcher i Freestylepark – Tignes /Frankrig uge 28

Målgruppe: Freestyle ski og snowboard (alle andre er velkommen – både pisteskiløbere og ikke skiløbere)
Skitræning: 15-18 timers freestyletræning (alpint og porte som tilkøb)
Aktiviteter: Sportsaktiviteter om eftermiddagen og grillaften
Rejseperiode: 8. juli til 15. juli
Transport: Vælg mellem fly eller kør selv
Afrejse- og ankomststed : Københavns Lufthavn
Ophold: Lejligheder med egen madlavning

Savner du allerede sneen, freestyleparken og at kunne øve de tricks du ikke nåede at sætte inden vintersæsonen sluttede? – Så mist ikke modet.
I uge 28 kan du få opfyldt de ønsker i de mest fantastiske rammer i Tignes i Frankrig. Tignes har både en fed park, gode pister og en masse sportsaktiviteter om eftermiddagen, bl.a. omkring den skønne sø midt i resortet. Vi har sammensat en fantastisk uge i samarbejde med Københavns Skiklub.

Turen går til Tignes gletcheren, hvor vi bor tæt på toget der på 7 minutter fører os til gletcheren.
Tignes ligger midt i Vanoise dalen, meget tæt på den anden kendte skidestination Val d’ isere. Byen ligger i 2100 meters højde. Gletcheren, hvor pisterne og freestyle parken ligger, er i ca 3300 meters højde. Vejret kan være meget sommerligt og varmt på trods af højdemeterne, men man kan også være heldig at ramme et nyt snelag selvom kalenderen viser juli måned.

Skiområde og by:

Om formiddagen er der Freestyle ski og snowboard træning med freestyletrænere tilknyttet Skiklubben Hareskov og Københavns Skiklub. Freestyleparken har mange udfordrende elementer, så tiden flyver afsted på kickers, rails og boxe.
Om eftermiddagen er der et utal af muligheder, hvis man ikke har brugt al energien i parken. Trampolinspring, fodbold, volleyball, tennis, basketball, mountainbike, paddlesurfing, og meget andet venter. Og ikke at forglemme den kæmpe sportshal med mange indendørs træningsfaciliteter, såsom styrketræning og squash. Tignes har også en super god svømmehal.
Har man lyst til at nyde de storslåede bjerge på med en vandretur, er der rig mulighed for dette. Med udgangspunkt fra Tignes kan man via liftsystemet blive hjulpet op i højderne og derfra begynde turen. Mulighederne i Tignes er uendelige. Også hvis man ikke vil have ski eller snowboard under fødderne.

STGM Ski été automne 18

Indkvartering og forplejning:

Vi bor i 2, 4 og 6 personers lejligheder, og laver som udgangspunkt selv mad til alle måltider. Der vil i løbet af ugen blive arrangeret grillaften ved søen, hvis vejret tillader det. Madpakker kan medbringes på gletcheren, eller der kan købes let frokost ved restauranten. Lejlighederne ligger centralt ved liften op til gletcheren og i gå afstand til sportsaktiviteter og bus.

Instruktion og aktiviteter:

Rejsen er et tilbud for alle Freestyle ski og Snowboarder uanset alder, der minimum har været 2 uger i en freestylepark. Er du under 14 år, skal du rejse sammen med dine forældre eller en anden voksen.
Der er træning i Freestyle 5 formiddage, men der er masser af aktiviteter for hele familien, hvis ikke alle er til Freestyle ski eller snowboard.
Gletcheren i Tignes har rigtig gode pister om sommeren, og der er masser af sports-aktiviteter i byen, bl.a. omkring og på den skønne sø. Mod ekstra betaling kan vi arrangere træning i alpinski og racecarving (portløb) med engelske samarbejdspartnere.

Opsummering aktiviteter:
Freestyle ski og snowboard træning 5 formiddage fra ca. 9-12.30
Sportsaktiviteter 4 eftermiddage
Grill aftener ved søen.

billede 2  billede 3

Transport

Fælles Bustransport

Afrejse:

Afgang lørdag d. 8 juli 2017 fra Københavns Lufthavn

Hjemkomst:

Hjemkomst lørdag d. 15. Juli, Københavns Lufthavn

Pris: kr. 4.600,-

Vi opfordrer til at benytte fællestransporten.

Inkluderet ved fælles transport:

  • Ophold 7 nætter i lejlighed
  • 7 dages liftkort og sportsaktiviteter i byen
  • Freestyle Træning 5 formiddage
  • Flytransport

Kør selv:

Pris: kr. 3.600,-

Inkluderet ved kør selv:’

  • Ophold 7 nætter i lejlighed
  • 7 dages liftkort og sportsaktiviteter i byen
  • Freestyle Træning 5 formiddage

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: Kun åben for tilmelding ved kør selv
Tilmeldingsfrist: 20. Juni 2017 NB NB: Ved tilmelding med fly kontakt turleder inden tilmelding.
Tilmelding: Tilmelding skal ske via vores nye medlemsportal ved at følge nedenstående link . Her bliver du guidet gennem tilmeldingsprocessen og betaler et depositum på kr. 1.000 med kreditkort.
Tilmeldingslink: Gå til medlemsportal for tilmelding
Restbetaling: Turlederen vil fremsende en faktura på restbeløbet med betalingsfrist.
Aflysning/Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Vi forbeholder os ret til at aflyse turen hvis der ikke er nok tilmeldinger. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turleder: Marie-Louise Andreassen
Turmail: mla@hareski.dk
Mobil: 2040 5194

Yderligere information

Infomøde: Der vil blive arrangeret et informationsmøde – Nærmere information følger.
Skileje: Der kan lejes skiudstyr tæt ved lejlighedskomplekset.
Medlemskab: For at deltage på turen skal man være medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund. Hvis man ikke er medlem af skiklubben kontakt da turlederen på mla@hareski.dk.
Forsikring: Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk/forsikring/ samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.
Teknisk arrangør: Skiklubben Hareskov i samarbejde med Københavns Skiklub
Forbehold: Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Forklaring på skiniveau

Kategori: Rettesnor for indplacering:
Begynder For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). Der er ikke begynderundervisning på denne tur.
Letøvet For dem der kan køre ned af grønne og blå bakker (1-2 ugers erfaring).
.Øvet For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).
Erfaren For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
Ekspert For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ovenstående er kun vejledende. Det er meget individuelt, hvornår man er på et givent færdighedsniveau. Er du i tvivl så ring og tal med turarrangøren.Profile photo of Marie-Louise Andreassen Kontaktperson
Marie-Louise Andreassen

Sponsorer