Kalender

<< Aug 2018 >>
mTotfls
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Uge 42 – Sölden efteruddannelseskursus med Skiklubben Hareskov

Målgruppe: For aktive instruktører i Skiklubben Hareskov med bestået BS1 eller tilsvarende og derover. Krav at man er medlem af Skiklubben Hareskov. Instruktører der forventer at undervise på klubbens ture den kommende sæson har prioritet.
Skitræning: 5 halve dage plus aktiv undervisning på temadagen
Aktiviteter: Yderligere aktiviteter ikke fastsat
Rejseperiode: 13. til 20. oktober
Transport: Vælg mellem bus (anbefalet) eller kør selv (Hvis ikke andet er muligt)
Afrejsested: Høje Taastrup Station
Ophold: Hotel med halvpension

Efteruddannelse Sölden 42

Vi fortsætter succesen fra sidste år med mulighed for:

 1. Selv at undervise medlemmerne om formiddagen med mulighed for efteruddannelse 4-5 eftermiddage
 2. En rendyrket efteruddannelsestur til en yderst attraktiv pris med tilskud fra klubben (hvor du dog evt. kan forvente at skulle undervise medlemmerne til temadagen eller evt. ved eksmaner).

Temaer og uddannere på efteruddannelsen er endnu ikke på plads, men vi arbejder på, at der tilbydes efteruddannelse 5 halve dage + et par aftentemaer.

Selvom det er en betalingstur , er det forventet, at du kan stå til rådighed på temadagen, torsdag formiddag og deltage i undervisningen af medlemmerne, såfremt der bliver behov for det.

Vi arbejder også på at kunne tilbyde reeksamen, men indtil videre kan vi ikke garantere det.

HVEM ER EFTERUDDANNELSEN FOR?

Alle instruktører med bestået BS1 eller tilsvarende og derover, som er medlem af klubben, og forventer at undervise på klubbens ture den kommende sæson.
Aktive instruktører i klubben vil blive prioriteret, såfremt holdene overbookes, da vi investerer ganske mange penge i uddannelsen, som derfor skal komme vores medlemmer til gode på klubturene.
I prioriteringen vil vi særligt lægge vægt på om man tidligere har været med på uge 7 turene, udført frivilligt arbejde for klubben i Danmark og deltaget som instruktør på Vallåsen.

ANTAL PLADSER:

18 efteruddannelsespladser + 11-13 instruktørpladser

AFSTED PÅ EFTERUDDANNELSE, HVOR MAN UNDERVISER OM FORMIDDAGEN

For de instruktører som ønsker at undervise om formiddagen er turen være gratis. Der vil ikke blive udbetalt diæter, da pengene vil gå til obligatorisk efteruddannelse om eftermiddagen + 1-2 aften sessions. Du tilmelder dig turen via den fælles tilmelding for uge 42 og vælger profilen ” Instruktørpåsætning til uge 42”, hvorefter du vil blive nærmere orienteret af IU.

AFSTED PÅ EFTERUDDANNELSE, HVOR MAN IKKE UNDERVISER (ELLER MINIMALT)

Vi du kun afsted på efteruddannelse, hvor du ikke undervise om formiddagene vil du selv skulle betale for turen. Hvis du ønsker denne form, skal du tilmelde dig turen via den fælles tilmelding for uge 42 og vælger profilen ” Depositum instruktørefterudannelse uge 42”, hvorefter du vil blive nærmere orienteret af IU.

Har du tilmeldt dig som almindelig instruktør på turen, men ikke blevet udtaget/påsat af IU, vil du blive kontaktet af IU og forhørt om du ønsker at deltage turen med egenbetalling og ren efteruddannelse.

Tilmeldingsfrist: 20 august

Senest ultimo august forventer vi at kunne udmelde, hvem der kommer med, og hvem der stadig måtte være på venteliste.

Sölden by og skiområde:

Vi bor i Sölden by og kører ca 25 min med bus om morgenen for at komme op til gletcheren, så vi er klar på ski kl. 9.30. Sidste bus kører ned ca. kl 16.

Sölden er beliggende i det vestligste Østrig – og har et særdeles velfungerende skiterræn. Destinationen er det sted i alperne, hvor man finder flest bjerge over 3.000 meters højde (der er ca. 90). Af den grund ligger langt det meste af skiområdet over trægrænsen. Derudover er Sölden også et af de områder i Europa som er mest snesikkert og som åbner tidligst. Dette er blandt andet derfor at Sölden de seneste mange år er åbningsdestination for den Alpine World Cup.

I uge 42 vil kun dele af skiområdet vore tilgængeligt og fokus er alene gletscherskiløb på henholdsvis Rettenbach og Tiefenbach

  soelden-gletscher_trail_map_l1

Pris

Af hensyn til sammenholdet og turens busøkonomi har vi aftalt at alle benytter fællestransport med mindre andet er aftalt med turledelsen (Jakob), hvorfor du skal vælge denne billettype under trin 2 tilmeldingen, sammen med rabat og tilskud.

Pris Forklaring
DKK 6.700 (Uge 42 Sölden Instruktører m/bus)
DKK -850 (Ønsker ikke turtræning)
DKK -2.300 (Klubtilskud for efteruddannelse)
DKK 3.550 Samlet pris for efteruddannelse

Turen er inklusiv bustransport, men du kan oplyse at du ønsker ikke at køre med bus ved at vælge deltagerprofilen “Uge 42 Sölden, Instruktør kør selv(skal godkendes)”, der gives kun rabat på bussen, hvis der ikke er ledige pladser. Vælger du at køre selv har du mulighed for tilkøb af ekstra antal dage og ekstra liftkort, både før og efter turen. Du kan læse mere på www.hareski.dk/kalender/solden-i-efteraarsferien-spark-gang-i-saesonen-med-aarets-stoerste-skitur/

Inkluderet i prisen

 • Ophold
 • Halvpension på Hotel Tyrolerhof (der tages forbehold for dette ved for mange instruktører på efteruddannelse)
 • Liftkort – søndag den 14. til og med fredag den 21. oktober. Ekstra liftkortdage kan bestilles hjemmefra.
 • Instruktion – Efteruddannelse i 5 halve dage.
 • Transport (du kan fravælge transport men kun refusion, hvis der er ledige pladser i bussen)

Uden for prisen

 • Frokost
 • Drikkevarer til aftensmaden
 • Liftkort begge lørdage
 • Ski- og støvleleje

Indkvartering og forplejning:

Hotel Tyrolerhof

Indkvartering:

Hotel Tyrolerhof (med forbehold for instruktørgruppen) ligger midt i Sölden meget tæt på fritidscentret Freizeitarena, hvor der findes en stor svømmehal.
Hotellet har plads til 250 personer og vi har lejet hele hotellet. Det vil sige, at det kun er turens deltagere der bor på hotellet. Hotellet bliver hyppigt anvendt af diverse nationale skiteams og i forbindelse med World Cuppen bor såvel Team Italy som Team Sweden på Tyrolerhof.

Værelserne på Tyrolerhof har alle kabel-tv, værdiboks og badeværelse med hårtørrer.

0af9300b79
Hotellet har eget wellness-område med indendørs swimmingpool, spabad samt finsk og infrarød sauna. Her vil der i forbindelse med afviklingen af turen blive lavet en oversigt over hvornår dette område er tilgængeligt for børnefamilier og andre tidspunkter hvornår området er ”børnefrit”.

Der er gratis WiFi i lobbyen og på samtlige værelser.
Derudover og for at løfte kvaliteten i video feed-back vil hotellets konferencefaciliteter stå til fri afbenyttelse.

Hotellets adresse: Dorfstraße 70, 6450 Sölden, Østrig

Hotellets hjemmeside: http://www.tyrolerhof-soelden.com/

de79ce6544    fcf4c2dbc0

Forplejning:

Turen er med halvpension.
(Det vil sige at frokost er for egen regning)
Restauranten Tyrolerhof serverer klassiske tyrolske og internationale retter.

Morgenmaden er tilgængelig fra kl 07:00 hver morgen og aftensmaden er tilgængelig fra kl 18:00-20:30. Således kan børnefamilierne afvikle middagen fra kl 18:00 og de deltagere, der ønsker lidt mere ro i under middagen kan spise fra kl 19:15.

Forplejning:

Turen er med halvpension.
(Det vil sige at frokost er for egen regning)
Restauranten Tyrolerhof serverer klassiske tyrolske og internationale retter.

Morgenmaden er tilgængelig fra kl 07:00 hver morgen og aftensmaden er tilgængelig fra kl 18:00-20:30. Således kan børnefamilierne afvikle middagen fra kl 18:00 og de deltagere, der ønsker lidt mere ro i under middagen kan spise fra kl 18:30.

Transport

Ankomst

Selvtransport: Værelserne er tilgængelige fra lørdag den 13. oktober 2017 kl. 15:00 (fravalg af bus formentlig uden refusion)
Fællestransport med bus: Afgang lørdag den 13. oktober 2018: Høje Taastrup Station kl. 12.00 med ankomst Sölden søndag den 14. oktober om morgen ca. kl 07:00

Afrejse:

Selvtransport: Værelserne skal forlades fredag den 19. oktober kl 10:00. senest. Det betyder af man før skiløb fredag skal forlade sit værelse. Såfremt man forlænger sit ophold er udtjekningstidspunktet på afrejsedagen kl 10:00
Fællestransport med bus: Værelserne skal forlades fredag den 19. oktober kl. 10:00. senest. Det betyder at man før skiløb fredag skal forlade sit værelse. Hjemrejse med bus sker efter endt skiløb fredag med senest afgang kl. 19:00 fra Sölden. Hjemkomst til Høje Taastrup Station lørdag den 20. oktober først på eftermiddagen.

Transportform:

Kør selv: ca. 1234 km fra klubhuset i Hareskovby
Fællestransport med bus: se ovenfor
Fly og taxa/lejebil: fly på eget ansvar til Innsbruck – Zürich – München – derfra Taxa eller lejebil

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding: Tilmelding åbner søndag den 1. juli kl. 10:00  – Du tilmelder dig via vores medlemsportal. Her vil du ved trin 1 tilmelding komme på venteliste og senere blive informeret af IU om dine ønsker om påsætning som instruktør eller ønske om at komme på efteruddannelse.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportal for tilmeld til uge 42
Depositum: Ved godkendelse om at deltage på efterudannelse vil du blive opkrævet depositum på 1.000 Dkk per deltager. Herefter du får adgang til trin 2 tilmelding for valg af deltagerprofil (fællestransport med mindre du har aftalt andet) og valg af tilskud og rabat for ikke at deltage på almindelig undervisning.
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling MobilePay eller FI-kode (betalingskort via banken) efter du har gennemført trin 2 tilmeldingen.
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende. Vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring.

VEJRET – & SNEGARANTI:
Der er ingen snegaranti på denne tur og vejrsituationen kan følges www.soelden.com/ og www.wetter.at/wetter/oesterreich/tirol/soelden

Såfremt turen må aflyses pga. snemangel vil beslutningen blive taget mandag i uge 41, og I vil omgående blive informeret via e-mail. Turen er non-profit og indbetalinger vil blive refunderet ved aflysning. MEN, idet der er foretaget forudbetalinger, som ikke bliver refunderet ved aflysning vil tilbagebetalingen blive fratrukket ca. DKK 250,– pr. deltager.

Yderligere information

Kontakt

Jakob Støvring – Turleder – 30858040 (efter kl 20:00) solden-uge42@hareski.dk
Kit Bank Boldsen – Turleder – 41217288 (efter kl 20:00) solden-uge42@hareski.dk
Henrik Kryger Pallesen– Efteruddannelse og instruktørpåsætning – 3023 5026 – instruktor@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 50 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henvises til yderligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. Derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør

Skiklubben Hareskov

Forbehold

Der skal minimum være 50 deltagere for, at turen gennemføres. Omvendt fyldes turen efter først til mølle princippet, hvorfor turen ikke forventer at kunne håndtere mere end 250 deltagere. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Vi glæder os.

Instruktørudvalget

Destination/ lokation

Sölden, Østrig

Gletscherskiløb og pister med alle sværhedsgrader. Her kan alle skiløbere være med. Begyndere har et fint lille terræn nede ved byen og et større oppe på Giggijoch-plateauet, men bør tage kabinen ned. Let øvede og... Læs mere her


Profile photo of Henrik Kryger Pallesen Kontaktperson
Henrik Kryger Pallesen

Sponsorer