Kalender

<< Jul 2018 >>
mTotfls
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Kort juletur med skiteamet

Der er Julerenn på Hafjell og derfor planlægger vi en hyggelig juletur til Hafjell. Planen er at vi tager afsted d. 25, står på ski fra d. 26 og indtil 30 dec. Julerenn løber over d. 28-29 dec.

Vi kommer til at bo gennem AirBNB i Lillehammer og vil hver morgen køre små 20 min. til Hafjell.

Vi aftaler en fællestransport med personbiler. For at få lov til at deltage i Julerenn skal man have været med skiteamet på min. 2 ture.

Alle der tilmelder sig turen vil blive kontaktet af cheftræner, Nicolai Madsen (22 88 10 46) – både omkring forudsætninger for at deltage, men også ift. nærmere information omkring afvikling af turen.

Skiområde og by:

Hafjell er et af de områder skiteamet besøger ofte. Hafjell giver anledning til effektiv træning, da forholdene ofte er fantastiske og der er et godt udvalg af pister til teknisk træning ift. forskellige niveauer.

Indkvartering og forplejning:

Vi kommer til at bo samlet i lejlighed/hus i hyggelige Lillehammer.

Forplejningen løses ved at de tilmeldte, hver i sær har et ansvar for at have noget mad med. Dette bliver planlagt efter folk har tilmeldt sig og vi ved hvor mange der skal med. Forplejning bliver koordineret af træner og turleder, Nicolai Madsen, i samarbejde med de forældre som tager med. For eksempel kan det forventes at man skal have en nedfrosset aftensmad ret og morgenmad med til én dag til hele holdet. Den samlede pris for forplejning deles ud mellem alle deltagere.

Instruktion og aktiviteter

Der vil være heldagsundervisning; en morgentræning, frokost og en eftermiddagstræning. Efter skitræning kan det forventes at der vil være barmarkstræning. Barmarkstræningen har både fokus på det sociale og det fysiologiske, med udstrækning, styrke og kondition. Det er derfor vigtigt også at medbringe sportstøj og sko til dette.

Husk

Alle kører med hjelm. Har man spørgsmål til relevant udstyr kan man med fordel kontakte cheftræner, Nicolai Madsen – 22 88 10 46. Medbring sygesikringsbevis.

Transport

Afrejse:

Mandag d. 25 dec om eftermiddagen/aftenen.

Hjemrejse:

Lørdag d. 30 dec efter formiddags træning.

Pris

Pris pr. person: Kr. 1.500 (kan ændre sig med et mindre beløb)

Inkluderet i prisen

  • Ophold
  • Træning

Det planlægges at vi tager afsted i personbiler afhængigt af antal tilmeldte. Da transportomkostninger endnu ikke helt kendes, er disse ikke inkluderet i prisen. Det kan dog forventes at blive billigt.

Liftkort indgår ikke i prisen. Mange af skiteamløberne køber et årskort til Kvitfjell/Hafjell området, da vi gentagende gange tager hertil i løbet af sæsonen. Vi får meget fornuftige priser på et sådan kort og det har allerede tjent sig selv ind, på nr. 2 tur. Kontakt cheftræner, Nicolai Madsen, hvis man endnu ikke har fået bestilt et årskort. Løbere der ikke regner med at deltage på mere end én tur til disse områder i løbet af sæsonen, skal huske at have penge med til at købe et liftkort, når vi ankommer.

Forplejning indgår ikke i prisen. Læs mere herom under indkvartering og forplejning. (se længere oppe)

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: Tilmelding er åben
Tilmeldingsfrist: Senest 10 dec.
Tilmelding: Der er tilmelding via medlemsportalen. Her betaler du det fulde beløb for turen plus kortgebyr med betalingskort. Du skal være medlem af Skiklubben Hareskov for kunne gennemfører tilmeldingen.
Tilmeldingslink:
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Yderligere information

Medlemskab:

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller være medlemmer af skiklubber under DSKIF. Hvis turen overtegnes, prioriteres de tilmeldte, som er medlemmer af skiklubben

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på http://www.hareski.dk/forsikring/ samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.
Teknisk arrangør

Skiklubben Hareskov arrangere selv

Forbehold

Antallet af pladser er begrænset, hurtig tilmelding anbefales og deltagelse vil være med forbehold for hytte-, transportkapacitet og tilstrækkelige tilmeldinger. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dkProfile photo of Nicolai Ø. Madsen Kontaktperson
Nicolai Ø. Madsen

Sponsorer