Kalender

<< Aug 2018 >>
mTotfls
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Uge 50 – Hemsedal, Instruktørsamling med skiklubben

Vi gentager sidste års succes og afholder 3,5 dages efteruddannelsestur til Hemsedal for instruktørerne i klubben – uge 50!

Skiområde og by:

Hemsedal kaldes ”Nordens Alper”, da terræn og fjelde ligner alperne. Pister og skiløb er også i en klasse for sig selv og pga. Højde og pisternes orientering er der altid godt med sne frem til 1. Maj.

 

Instruktion og aktiviteter:

Turen er primært en efteruddannelsestur for aktive instruktører i Skiklubben Hareskov. Har man ikke været aktiv som instruktør inden for de sidste år, skal man forvente at komme på venteliste på turen.
Der bliver mulighed for BSI 1 og 2 reeksamen om søndagen. Vi arbejder på at vi ligesom sidste også kan tilbyde reeksamen på PSI3
Ønsker man reeksamen skal man tilmeldes reeksamen ved tilmelding til turen. Der er et begrænset antal pladser til reeksamen.
Hver formiddag køres der “traditionel” holdundervisning på niveau-delte hold. Her vil man få egenfærdighedstræning og få input fra de nyeste “strømninger” og trends på alpin ski. Fredag eftermiddag udbydes tema-baserede workshops såsom, freestyle, freeride (svært skiløb) og skolesving.
Om aftenen vil der være videoanalyse af eget skiløb. Værktøjer til at optimere videoanalyse vil også blive en del af undervisningen. Aftenerne vil også blive brugt til at dele viden om skiinstruktion og andre gode erfaringer på ski.
Vi arbejder på at arrangere et lille kursus (2-timer) i sikkerhed og førstehjælp på ski i samarbejde med skipatruljen i Hemsedal. Kurset vil ligge udenfor lifternes åbningstid.

002-top

Hemsedal-Freeride   478175_10151388203734856_1845747809_o

Indkvartering og forplejning:

Vi bliver indkvarteret i lækre hytter på Veslestølen og medbringer efter aftale selv maden hjemmefra.

Transport

Tur og pris er baseret på ”kør selv”. Der arrangeres ikke fælles bustransport. Hver chauffør får 650 kr i godtgørelse pr. deltager i bilen (inkl. Chauffør). IU (Martin Mogensen) hjælper med at koordinere kørslen.

Afrejse:

Afrejse onsdag d. 12/12 ca. kl. 16.00

Hjemkomst:

Hjemkomst søndag d. 16/12 kl. ca. 24.00

Pris

2.660 kr

Ønskes reeksamen koster det yderligere 500 kr. som skal betales ved tilmelding.

Inkluderet i prisen:

  • Ophold
  • Liftkort
  • Instruktion (efteruddannelse)
  • Transport

Uden for prisen

  • Forplejning (koordineres i de enkelt hytter)
  • Ski- og støvleleje
  • Eventuel omkostning til reeksamen (Kan tilkøbes under bestilling)

Tilmelding og betalingsbetingelser:

Tilmeldingsstart:  Tilmelding åbner søndag den 26. august 2017 kl. 10
Tilmeldingsfrist: Ikke fastsat
Tilmelding: Ved tilmelding vil man blive påsat ventelisten og vil senere blive overført deltagerlisten i forhold til ventelisteplacering og hvor aktiv man er for klubben. Om man er til rådighed for uge 7 klubture og andre ture samt andet frivilligt arbejde som vores aktiviteter på Vallåsen vil være en del af bedømmelsen.
Tilmeldingslink: Gå til medlemsportalen for tilmelding via dette link
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende når man har modtaget en faktura og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt:

Turleder: Troels Colerick og Martin Lund Mogensen
Turmail: hemsedal-uge50@hareski.dk
Mobil: 2728 1780

Yderligere information:For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov
Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på http://www.hareski.dk/forsikring/ samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.
Skiklubben Hareskov arrangere selv
Program og tilbud udvikles fortløbende og kan ændre sig afhængigt af deltagende uddannere og inspiratorer. Antallet af pladser er begrænset, hurtig tilmelding anbefales og deltagelse vil være med forbehold for hytte-, transportkapacitet og tilstrækkelige tilmeldinger. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dkKontaktperson
Troels Colerick

Sponsorer