Uge 13 – Påsketur til Tignes, Frankrig

Klubbens store familie- og medlemstur i påsken for alle med en smule erfaring på pisten. Vi anbefaler at børnene er mindst omkring 8 år og med et par skiture bag sig. Området er et af de bedste i alperne, og vi har denne gang inkluderet liftkort til både Tignes og Val’disere

Der er klubundervisning til alle, kombineret med tilbud fra DDS til den meget erfarne skiløber, der har mod på pukler, offpiste, instruktør efteruddannelse mv.

Skiområdet:

Skiområdet omkring Tignes og Val d’Isère betragtes som noget af verdens bedste. I dette område kaldet Espace Killy, findes over 300 km perfekt tilrettelagt skiløb forbundet af et af verdens mest moderne liftsystemer. Centrum for området er Tignes Val Claret hvor vi skal bo. Påsken er det absolut bedste tidspunkt at besøge området, da solen ofte står højt på en skyfri blå himmel.

Tignes pistekort

Indkvartering og forplejning:

Vi skal denne gang bo på Hotel Alpina, der har restaurant, bar og fitness område med swimmingpool. Hotellet er lidt slidt, men beliggenheden er perfekt, lige op til pister og lifter.

Halvpension

Opholdet på Alpina er med halvpension, så når vi er færdige med vores traditionelle after-ski, står personalet klar med aftensmad.

Instruktion og aktiviteter som er inkluderet:

Der er inkluderet undervisning på niveauerne letøvet, øvet, erfaren og ekspert. Undervisningen tager udgangspunkt i den coachende tilgang, hvor motivation, højt humør og den rette indstilling giver en stejl indlæringskurve. Vi fremsender spørgeskema ved tilmelding, hvor der bliver spurgt ind til ski niveau og fokusområder. Undervisningen krydres ydermere med en temadag (race, pukkel, port, park, teknik), afhængig af ønsker og forholdene.

Udvidet instruktion på DDS workshops:

Også i år er der mulighed for ekstra udfordringer for den dygtige skiløber. Nedenstående workshop har DDS planlagt at have sammen med Skiklubben Hareskov i Tignes, i Påsken 2018. Du kan vælge at kombinere eller erstatte DDS’ tilbud med Hareskovens skiundervisning i den udstrækning det er muligt.

2018’s påske workshop består af 5 dages workshop fra søndag til torsdag, med træning hver dag kl. 9-12 eller 13-16. Workshops kan indeholde pukler/offpiste eller reeksamenstræning. De forskellige workshops bliver ikke fastlagt før ankomst til Tignes, da tilmeldte løberes niveau, ønsker, muligheder, vejret og lignende vil spille ind. Du skal derfor tilmelde dig en overordnet workshop hjemmefra, og den endelige tilrettelæggelse af workshoppen vil så blive tilpasset forholdene.

Pukkel-offpiste workshoppen er for den erfarne skiløber, der kan køre på sorte pister med parallelle ski i fuld kontrol og god hastighed. Du skal desuden have prøvet at stå lidt offpiste. Det er ikke et krav, at du har instruktør niveau eller er i gang med instruktøruddannelsen. Det der er vigtige er, at du har en del uger på ski og er frisk på nye udfordringer.

Transport

Afrejse:

Kør-selv eller med fly: 24-03-2018 fra Kastrup kl. 18.15 – Chambery kl. 20.20

Hjemkomst:

Kør-selv eller med fly: 31-03-2018 fra Chambery kl. 21.20 – Kastrup kl. 23.35

Transportform:

Transfertiden mellem Chambery og Tignes er ca. 2,5 timer.

Pris:

Pris:

Priser Hotel Alpina inkl. halvpension Grundpris pr. person DKK Opredningsrabat barn 5-10 år DKK Opredningsrabat Barn 11-14
år DKK
Dbl.vær v/2 pers – max. 3 pers 7.700 N/A N/A
Familievær – max. 4 pers 7.300 2.000 1.400

Liftkort Espace Killy 6 eller 7 dage Liftkort tillæg pr. person DKK
Espace Killy 6 dage inkluderet
Espace Killy 7 dage 250
Espace Killy 7 dage 5-13 år 150

Transporttillæg Fly Fly u. skibagage pr. person DKK Fly m. skibagage pr. person DKK
Fly og transfer 2.600 2.900

Inkluderet i prisen:

 • Ophold
 • Liftkort Tignes, søndag til fredag
 • Instruktion (alpin skiløb)
 • Temadag
 • Halvpension
 • Afterski, 1 drik pr. aften

Uden for grundprisen:

 • Transport
 • Frokost
 • Drikkevarer
 • Liftkort, lørdage
 • Ski- og støvleleje

Tilmelding og betalingsbetingelser:

Tilmeldingsstart: Mandag 2. oktober kl. 19
Tilmeldingsfrist: Bindende tilmelding inden 15. januar 2017. Turen er baseret på 60 deltagere. Tilmelding er efter ”først til mølle” princippet.
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Du vil senere blive opkrævet depositum på 2.000 kr. når vi har fordelt medlemmerne på de to hotellerherunder grupper der rejser sammen. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail. Senere vil du modtage et link til trin 2 tilmelding med bl.a. mulighed for valg af tilkøb (transport med bus eller fly/ ekstra liftkortsdage).
Tilmeldingslink: https://medlem.hareski.dk/event/details/i338
Restbetaling: Restbetaling opkræves 2-6 uger før afrejse via faktura. Denne foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring.

Kontaktperson:

Turleder: Susanne Nielsen
Email: paasketuren@hareski.dk
Mobil: 29 49 89 61

Skiskolechef: Alex Lind-Hansen

Yderligere information:

Leje af skiudstyr (20% billigere end i Tignes) 6 dage pr. person 7 dage pr. person
Voksen Ski/Støvler Economy DKK 680 DKK 770
Voksen Ski Economy DKK 420 DKK 465
Voksen Ski/Støvler Evolution DKK 830 DKK 920
Voksen Ski Evolution DKK 545 DKK 610
Voksen Ski/Støvler Sensation DKK 980 DKK 1.065
Voksen Ski Sensation DKK 695 DKK 760
Voksen Ski Excellence DKK 820 DKK 900
Barn øvet u/12 Ski/Støvler Champion DKK 600 DKK 645
Barn øvet u/12 Ski Champion DKK 420 DKK 465
Voksen hjelm DKK 150 DKK 155
Barn u/12 hjelm DKK 120 DKK 125

Medlemskab:

Deltagelse på turen kræver medlemskab af Skiklubben Hareskov

Forsikring:

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.Da der er begrænsninger på Idrætsrejseforsikringen anbefaler klubben yderligere at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring

Teknisk arrangør

Teknisk arrangør er Nortlander, medlem af rejsegarantifonden, reg.nr. 1354. Klubbens turbestemmelser og Nortlanders rejsebetingelser er gældende.Turen er lavet i tæt samarbejde med instruktørerne Alex Lind-Hansen og Michael Tandrup

Forbehold

Der skal minimum være 40 deltagere for, at turen gennemføres.
Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Forklaring på skiniveau

Kategori: Rettesnor for indplacering:
Begynder For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). Der er ikke garanteret begynderundervisning på denne tur.
Letøvet For dem der kan køre ned af blå bakker (1-2 ugers erfaring).
.Øvet For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).
Erfaren For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
Ekspert For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ovenstående er kun vejledende. Det er meget individuelt, hvornår man er på et givent færdighedsniveau. Er du i tvivl så ring og tal med turarrangøren.

Destination/ lokation

Tignes, Frankrig, Frankrig

Skiområdet i Tignes og Val d’Isere hedder populært L’Espace Killy, og er Europas skimekka med sine 300 km. pister fordelt på 22 grønne, 61 blå og 46 røde- og sorte pister. Tignes ligger 2100 meter... Læs mere her


Profile photo of Susanne Nielsen Kontaktperson
Susanne Nielsen

Sponsorer