Kalender

<< Jul 2018 >>
mTotfls
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Uge 7 – Bad Gastein, Østrig, fra 9 år UDSOLGT

Målgruppe:  Familietur i uge 7 til Bad Gastein for familier med børn fra 9 år og opefter. Turen henvender sig primært til familier der har været på ski nogle år og som gerne stadig vil have deres teenagere med på ferie. Vi har de sidste par år (på Hochfügen-turen) haft flere hold med dygtige teenagere som kørte overalt i terrænet (på pisterne). Der lægges stor vægt på skiløbet og færdighedstræning for hele familien med egne instruktører i 3 x 5 timer.
Aktiviteter: Bl.a. fælles ture i FelsenTherme og aktiviteter tilbud af Slopetrotter
Rejseperiode: 10. til 17. februar 2018 (uge 7)
Transport: Vælg mellem kør selv – bud (tilkøb) – fly (tilkøb)
Afrejsested: Københavnsområdet eller Kastrup lufthavn
Ophold: Lejlighederne Haus og Residence Lothringen er placeret i kort gå afstand fra liften. Vi spiser aftensmad på nærliggende restaurant.

Bad Gastein:

Bad Gastein, som ligger i 1000 meters højde, er en tidligere kurby og har en fin beliggenhed midt i et godt skiområde med fantastisk udsigt i nationalparken Hohe Tauern. Med de fem skianlæg kan der tilbydes udfordringer til alle skiløbere på velpræparerede pister og skiløb op til 2700 meters højde.

Instruktion og aktiviteter:

15 timers undervisningen i alpint skiløb med danske klubinstruktører er inkluderet i prisen. Der vil være 3 timers undervisning om formiddagen fordelt på 5 af ugens dage. Området lægger op til skisafari, så det er muligt at skiskolen stopper i terrænnet en eller flere dage. Alle hold både børn/unge og voksne stopper samme tid og sted.
Dette  giver mulighed for at udforske terrænet på egen hånd eller at finde sammen i grupper om eftermiddagen.
Som nævnt er turen lagt an på familier med børn fra 9 år og opefter, der har været på skiferie flere gange før, og gerne vil videre med skiløbet. Derfor tilbydes der ikke undervisning til begyndere og  mindre børn på denne tur. Når I udfylder tilmeldingsblankettern kan I benytte nedenstående til at angive jeres nuværende skiniveau.

Pris

Der er kan blive et mindre tillæg ved frikøb af senge hvis man ikke fylder lejligheden op , og beløbet afhænger af lejlighedstypen, men vil ligge mellem 1200 og 2000 pr. seng. Hvis det kun drejer sig om få senge på hele turen vil det slet ikke blive opkrævet, Dette bliver derfor afklaret efter tilmelding.

Beskrivelse Fødselsdatorer Pris for kør selv pr. person
Voksen 20 år og ældre Født frem til 31.12.1998 DKK 7.900
Ung 17-19 år Født 01.01.1999 – 31.12.2001 DKK 7.400
Ung 13-16 år Født 01.01.2002 – 31.12.2005 DKK 6.800
Barn 7-12 år Født 01.01.2006 – 31.12.2011 DKK 6.500
Barn 6 år og yngre* Født 01.01.2012 – i dag DKK 5.700

*Barn 6 år og yngre er ikke målgruppen for denne tur, og vi garanterer ikke undervisning.

Andre rabatter og tillæg Beløb pr. person
Udvidelse af liftkort 1 dag (7 dage i alt): Kr   250
Udvidelse af liftkort 2 dage (8 dage ialt): Kr.  450
Tillæg for enkeltværelse: Kr. 1.000
Tillæg bus (mulighed for ski begge lørdage): Kr. 1.000
Tillæg fly (Skiløb søndag til fredag): Kr. 2.500
Tillæg skiudstyr med fly; kr.   395
Tillæg Frikøb af seng i lejlighed**: Afklares efter tilmelding

**Vi hjælper med at fylde lejlighederne ud, således at familier der ikke kan fylde en lejlighed ud bliver sat sammen med andre familier med jævnaldrende børn/unge, f.eks. så de kan dele værelse. På denne måde undgår vi at skulle indløse “Frikøb af senge”.

Inkluderet i prisen

• Ophold på Haus og Residence Lothringen lejligheder, hvor slutrengøring, sengelinned og håndklæder er incl.
• Aftensmad 6 dage på nærliggende restaurant
• 6 dages liftkort fra søndag til fredag
• Instruktion af klubbens instruktører
• Alle skatter og afgifter[/tab]

Uden for prisen

• Liftkort ud over 6 dage.
• Transport.
• Drikkevarer til aftensmad.
• Morgenmad og frokost alle dage
• Aftensmad på afrejsedagen (17/2)

Indkvartering og forplejning:

Vi er indkvarteret i lejligheder ”Haus og Residence Lothringen”, som er nyrenoveret i 2014, og har en smuk beliggendhed centralt overfor det storslåede kasino midt på bjergsiden i Bad Gastein. Der er cirka 500 meter til hovedliften Stubnerkogel, som kan nås til fods eller med bussen som ligger 200 meter fra huset.

Der er udgang til to sider i bygningen, dels med adgang til den gamle bydel, hvor man er tæt på en dejlig bager og små butikker, og dels med udgang til niveauet højere oppe, som er en rolig vej, hvorfra I kan gå videre op, til det nye centrum, med blandt andet restauranter og det kendte FelsenTherme samt hovedliften Stubnerkogel.

Vi har mulighed for at bestille 1, 2½-, 3- og 4-vær. lejligheder, hvor der kan bo fra 2 til 10 personer. Vi har en lejlighed til 2 pers, syv  lejligheder til 5 pers og tre lejligheder til 6 pers samt 3 store lejligheder til hhv 8, 9 og 10 pers. Køkkenet i lejlighederne er velassorteret, hvilket dog hovedsagligt skal benyttes til morgenmad, eftersom vi slutter skitræningen oppe ude i området til frokost. Vi spiser aftensmad i nabohotellets restaurant og her samles vi til almindelig samvær. Der er inkluderet sengelinned og håndklæder samt slutrengøring i prisen.

Transport

Turen er baseret på kør-selv, men der er mulighed for at bestille transport med bus eller fly som vi køber gennem Slopetrotter. hvilket bestilles som tilkøb i medlemsportalen. Hvis I er interesserede i at køre med andre eller andre kan køre med jer kan dette skrives i kommentarfeltet. Hvis I lægger plads til, at en instruktør eller andet medlem kan køre med jer, honoreres det med kr. 1.000,- t/r (svarende til bustransport).

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding: Tilmelding åbner torsdag 17. august kl. 19 (udsat én dag fra 16 til17/8) – Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet depositum på 2.000 kr.- betalt med kreditkort – Dankort eller Mobile Pay. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail. Senere vil du modtage et link til trin 2 tilmelding med bl.a. mulighed for valg af  tilkøb (transport med bus eller fly/ ekstra liftkortsdage).
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen for tilmelding og betaling af depositum
Tilmeldingsfrist: Ikke fastsat endnu
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turleder: Anne-Mette Haahr og Eskil Berg-Sørensen
Telefon: 30798863 (efter kl 17) eller 42229397
e-mail: badgastein-uge7@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab:
For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov.

Forsikring:
Via DIF og DGI er turens deltagere dækket af en Idrætsrejseforsikring. Se mere  om denne på klubben hjemmeside samt via www.idraettensforsikringer.dk.
Da der er begrænsninger på Idrætsrejseforsikringen anbefaler klubben yderligere at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør:
Slopetrotter, medlem af Rejsegarantifonden, reg. nr: 1712
< strong>Forbehold:
Der skal minimum være 50 deltagere for, at turen gennemføres.
Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Andet:
Der bliver inden afgang udsendt diverse orienteringsmateriale. Derudover er du altid velkommen til at kontakte turarrangøren. Der henvises i øvrigt til skiklubbens fællesbestemmelser for turarrangementer på klubbens hjemmeside.

Forklaring på skiniveau

Kategori: Rettesnor for indplacering:
Begynder For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). Der er IKKE begynderundervisning på denne tur.
Letøvet For dem der kan køre ned af grønne og blå bakker samt på denne tur kunne køre på en rød piste i kontrolleret plov (minimum 1-2 ugers erfaring).
.Øvet For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).
Erfaren For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
Ekspert For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ovenstående er kun vejledende. Det er meget individuelt, hvornår man er på et givent færdighedsniveau. Er du i tvivl så ring og tal med turarrangøren.

Destination/ lokation

Bad Gastein, Østrig

Bad Gastein består af fem bjerge. Sportgastein, Dorfgastein, mere tekst på vej! :-) Læs mere her


Profile photo of Anne-Mette Haahr Kontaktperson
Anne-Mette Haahr

Sponsorer