Nyhedsbrev – til Instruktører

Instruktør tilmelding

Skiklubben Hareskov har omkring 40 skiture og rigtig mange fredag aftener på Vallåsen, så vi skal bruge rigtig mange instruktører igennem hele sæsonen.

Alene i uge 7 havde vi sidste år 10 ture med deltagelse af over 946 medlemmer, hvor flere ture bliv udsolgt på få minutter efter tilmeldingen åbnede. I uge 7 deltog 113 instruktører, og vi forventer at skulle bruge lige så mange instruktører i sæsonen 2017-18, så derfor er tidlig registrering af dine ønsker vigtig!

Sådan tilmelder du dig som instruktør til sæsonen 2017-18 klubture:

Skal du tilmelde dig som instruktør på en eller flere af Skiklubben Hareskovs skiture, skal du som hovedregel, tilmelde dig via den normale tilmelding når turene er blevet åbnet for tilmelding. Her vælge du deltagertyperne "Påsætning af instruktør", dog undtaget tidlig påsætning på uge 7 turene (se længere nede). Dette kræver du er medlem, logget ind på din profil  og er tilmeldt holdet "Instruktørlisten", ellers kommer deltagertypen ikke frem.

Link til generel tilmelding på klubbens aktiviteter

  • Instruktørudvalget laver tidlig påsætning af familieinstruktører til uge 7 klubture mandag den 14. august lige før turene åbnes for medlemmer.
  • Vi regner med at lave en midlertidig påsætning af de øvrige instruktører til uge 7 i starten af oktober, som kan blive justeret 1. november i forhold til antal tilmeldte på de enkelete ture.
  • Alle ture vil være påsat senest 1. november.

Familieinstruktører i uge 7 (rejs med din familie):

Vil du gerne have din ægtefælde/samlever/kæreste og øvrig familie med på en uge 7 tur, skal du "anmode" om at blive påsat som familieinstruktør, inden turen bliver åbnet for tilmelding. På den måde kan man blive garanteret, at familien kan få plads på den tur, hvor man selv bliver påsat på som instruktør. Det gør du i nedenstående online excel-formular (nedenstående), som alle uge 7 instruktørerne kan tilmelde sig på. I feltet "Familieinstruktør" skal du udfylde navne på de familiemedlemmer du ønsker at rejse sammen med, så vi kan oprette dem på deltagerlisten samme med dig.

Link til formular for uge 7 tilmelding som instruktør

Der er dog begrænsninger:

  • Der påsættes som udgangspunkt højest 40% af det forventede antal instruktører som familieinstruktører. Dette kan dog fraviges i visse tilfælde ved f.eks. instruktørmangel, og hvis turen særligt retter sig mod familier.
  • IU skal godkende alle instruktører der bliver påsat, så vi sikrer at niveau passer med turens beskrivelse OG at der ikke kommer en skæv fordeling af instruktørernes niveau.
  • Vær opmærksom på at har du AKI-Alpin Klubinstruktør (BSI1 kursus med supplerende 12 timers førstehjælpskursus kan få udstedt AKI-bevis hos DDS), Norske trin1 og Anwerter kan du ku tilmelde digklubbens ture til Norge, Sverige og Østrig.

Man får derefter bekræftelse fra IU om man har fået pladsen på turen (og det kan ses på jeres profiler), og turlederen danner sammen med forretningsføreren en faktura på depositum på familiemedlemmernes deltagelse, som du får med e-mail.


Tilmelding til efteruddannelse med deltagerbetaling sker direkte fra tur-beskrivelserne via link til vores medlemsportal. Samlet oversigt over efteruddannelser:

Ingen Events