Klubbens Facebook side

Organisation

Hockey / Floorball

Floorball er for alle

Deltag ved vores floorball-træning og få sved på panden. Skiklubben træner floorball både fordi det er en fremragende sport til at holde formen ved lige og udvikle udøverens motorik, alt imens det skaber et fantastisk sammenhold medlemmerne imellem. Sidst men ikke mindst er det en super underholdende sport, det tilbyder højt tempo og lav indgangsbarriere.

Floorball (hockey) er en begyndervenlig stavsport, der er intens, sjov og simpel, så alle kan være med uanset ambitionsniveau eller alder (typisk er deltager 15+ grundet tidspunktet).

Dette foregår hver onsdag fra kl. 20:00 i den store gymnastiksal på Hareskov skole og det er gratis. Der er mulighed for at låne hockeystave. Der er mulighed for både dame- og herreomklædning, bad og sauna, så husk også relevante ting til dette.

Aflysninger: På forhånd er hockey'en aflyst i følgende uger: 42, 52/53, 2 og 7 pga. skoleferie og terminsprøver. Hvis der kommer øvrige, - skolen har første prioritet, vil det blive meddelt her på hjemmesiden.

Tidspunkt: Hver onsdag fra kl. 20-22
Sted:
Harskov skole - Poppel allá 1-3 - 3500 Værløse (Hareskov by)
Periode: 6. september 2017 til påsken 2018
Træner: Ingen træner - vi spiller bare
Holdleder: Steen Rath – tlf.: 4137 2228
Koordinering af træning: www.facebook.com/groups/1780482312280860 (Hareskov ski hockey) for at vi er sikre på at kunne stille mindst 2 hold
Tilmelding: Log in på http://medlem.hareski.dk => gå til fanen Hold => sæt flueben på holdet "Hareskov skihockey" => Tryk gem.
Kontakt:
Steen Rath Telefon 4137 2228 - Mail sr@hareski.dk

Næste 4 træning med floorball:

Ingen Events

Add a comment

You must be logged in to comment.

Sponsorer