Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uge 9 – Ulrichamn, Sverige – Introduktionstur med skiteamet

   

Træningsweekend for Skiteam Hareskov

Turen er perfekt for børn, unge og voksne, som gerne vil prøve at køre i porte for første gang, men også for de erfarne – både skiteam- og landsholdsløbere. Træningen er effektiv, fordi terrænet giver mulighed for at få kørt rigtig mange ture i banerne og dermed gode muligheder for at få løbende feedback som der kan arbejdes med.

Ulricehamn

Ulricehamn er et af de mest populære skisportssteder i det sydlige Sverige, og et af skiklubbens faste træningssteder for vores skiteam. Beliggenhed kun 100 km fra Göteborg og 230 km fra Helsingborg gør det nemt for ski-entusiaster til at finde vej her. Ulricehamn skicenter: http://www.uc-skidcenter.se/

Indkvartering og transport

I Ulricehamn bor vi igen i år på Hotell Lassalyckan, hvor vi også spiser morgen og aftensmad. Hotellet har gennemgået en stor om- og tilbygning som har givet endnu bedre forhold.

Hotell Lassalyckan: www.hotell-lassalyckan.se

Frokost både lørdag og søndag sker i skicentrets restaurant så vi får så meget træningstid på bakken som muligt.

Transport foregår i egne biler, men vi hjælper til med at koordinere kørsel, så der kommer flest mulige børn med. Aftale om betaling for kørsel sker med chaufføren, men klubben anbefaler en pris på kr. 300 pr. vej. Vi henstiller til at voksne primært tager med som chauffører og fylder bilen op med børn, så der kan komme så mange børn med som muligt.

Køreturen er ca. 3,5 time fra København.

Træning og aktiviteter

Da træningsbakken er bedst egnet til slalom er det kun denne disciplin vi træner på turen. Storslalomskiene kan derfor godt blive hjemme på disse ture.

Pris

I alle priser er inkluderet 2 x overnatning samt kost.

Priserne varierer ift. om man ønsker liftkort og træning. Priserne er:

Beskrivelse Pris fredag til søndag pr. person
Børn under 7 år: Kr. 1.600
Børn 7-14 år: Kr. 1.850
Voksne med træning (+15 år): Kr. 1.950
Voksne uden træning: Kr. 1.650
Voksen uden træning og uden liftkort: Kr. 1.100

Der er mulighed for 4 sengsværelser (begrænset), dobbeltværelser med opredning og dobbeltværelser. Turlederen fordeler værelserne.

Inkluderet i prisen

  • Hotel med pension lørdag og søndag
  • Liftkort Ulricehamn
  • 2 dages porttræning

Uden for prisen

  • Mad under transporten
  • Transport
  • Ski- og støvleleje
  • Liftkort fredag aften på Vallåsen

Transportform

Transport foregår i egne biler. Vi hjælper til med at koordinere kørsel, så der kommer flest mulig børn med. Aftale om betaling for kørsel sker med chaufføren, men klubben anbefaler en pris på kr. 300 pr. vej til chaufføren.

UGE9
Afrejse: København, fredag den 1. marts 2019 kl. ca. 14.
Hjemkomst: København søndag aften dem 3. marts 2019.

Hvis man ikke deltager til træning eller konkurrence på Vallåsen fredag aften, kan man køre direkte op til hotellet i Ulricehamn. De der har været på Vallåsen ankommer først sent, så man mødes til morgenmad senest 7:30

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet fuld betaling med kreditkort – Dankort eller Mobile Pay. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail.

Tilmeldingsstart:

Juli

Tilmeldingslink:

Link til medlemsportalen – hvor tilmelding foregår når den bliver oprettet

Tilmeldingsfrist:

  1. februar 2019

Restbetaling:

Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turleder: Søren Witt Andersen
Turmail: ulricehamntur@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab:

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov.

Forsikring:

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen, derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Forbehold:

Hvis turlederen vurdere at der er for få deltagere kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring/

Kørselsvejledning:

GPS’en driller nogen gange når man skal finde hotellet, da den leder af en af blændet vej. Brug følgende kort og kørselsvejledning som supplement til GPS’en:

Fra “Tre Rosors väg” skal man dreje mod “Lassalycke” af “Sanatorievägen”. Hotellet ligger af en lille stik vej til Sanatorievägen. Der er skiltning til hotellet.

Details

Start:
March 1
End:
March 3
Event Categories:
,

Venue

Ulricehamn
Sweden

Organizer

Søren Witt Andersen
Email:
swa@hareski.dk