Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

UDSOLGT: Uge 7 – Schladming/Dachstein – Østrig – Familier med børn/unge

   

Klubtur med Ski-in/ski-out til Schladming, Østrig for familier med børn/unge primært teenagere 12-19, men søskende fra 8-9 år passer også fint på turen. Vi ser gerne at man er øvet skiløber, men letøvet der har været afsted en del gang og kan klare sig ned af en rød piste for at komme til hotellet kan sagtens deltage. Der lægges stor vægt på skiløbet, færdighedstræning og hyggeligt samvær.

Schladming er indbegrebet af vintersport, med flere Verdensmesterskaber bag sig er der rig mulighed for at prøve kræfter med VM-piste. De fire bjerge i Schladming udgør til sammen den perfekte kombination til skiferien, og du vil kunne finde udfordringer uanset om du er nybegynder, barn, øvet eller ekspert.

Skiområde og by

VM-byen Schladming ligger centralt i Dachstein-Tauern regionen og hører uden tvivl til et af Østrigs bedste skiområder med enestående skiløb for såvel begyndere som øvede skiløbere. Læg hertil Europas største afterskisted og dejlig østrisk atmosfære.

Det sammenhængende skiområdet på 167 km pister og 87 lifter strækker sig over de 4 bjerge Hauser Kaibling, Planai,Hochwurzen og Reiteralm. Derudover så giver liftkortet desuden adgang til resten af de 25 skidestinationer i Ski Amade. Vil man helt til tops kommer man hurtigt med skibussen til Dachstein Gletcheren.

Schladming var vært for VM i alpint skiløb i 2013 og er i den forbindelse blevet opgraderet, så den i dag fremstår som en international skiby med flotte hoteller, læke butikker og moderne faciliteter herunder bl.a. Svømmehal og skøjtebane. Det er sket uden at gå på kompromis med den charmerende østrigske stemning.

Indkvartering og forplejning

Lige ud til en rød piste finder du Hotel Götschlhof i Schladming – mere ski-in/ski-out bliver det ikke! Hotellet ligger lidt oppe på bjerget med en unik udsigt over Schladming by. Her får du nogle skønne og rolige omgivelser efter en endt dag på ski.

Hotellet er et klassisk østrigsk hotel, hvor hygge og fællesskab kommer i første række. I hotellets bar, har du mulighed for at nyde en østrigsk specialøl og dele dagens skioplevelser med familie og venner.

Desuden er det muligt at lade børnene hygge sig i nogle af hotellets andre rum.

Hotellet har 65 senge som vi har alle sammen til vores klubtur.

Hotel Götschlhof er ikke et luksushotel, men beliggenheden er til gengæld skræddersyet til dig, der sætter pris på god atmosfære, godt selskab og ikke mindst godt skiløb. Hotellet er enkelt og ligger lidt væk fra centrum af Schladming, men det gør ikke noget, når man først er på hotellet. Her finder du nemlig en hyggelig bar, en infrarød sauna og hyggelige fællesområder, hvor du kan slappe af og smække benene op efter en lang dag på ski.

I hotellets restaurant bliver der serveret en morgenbuffet. Om aftenen kan I glæde jer til en 3-retters menu.

På hotellet finder du skiopbevaring og støvlevarmere. Der er desuden også mulighed for parkering.

Der er cirka 1.500 meter ned til byen hvor vi lejer af ski/støvler. Der kører bus 50 m fra hotellet.

Instruktion og aktiviteter

15 timers undervisningen i alpint skiløb med danske klubinstruktører er inkluderet i prisen. Der vil være 3 timers undervisning om formiddagen fordelt på 5 af ugens dage. Dette har vi gode erfaringer med giver mulighed for familierne om eftermiddagen at udforske terrænet på egen hånd eller at finde sammen i grupper.

Som nævnt er turen lagt an på familier med børn fra 12 år og opefter, der har været på skiferie før, og gerne vil videre med skiløbet. Derfor tilbydes der ikke undervisning til begyndere og små børn på denne tur. Når I gennemgår tilmeldingsproceduren skal I også angive jeres nuværende ski niveau.

Transport

Kør selv med mulighed for bus eller fly. Med bus er der mulighed for 8 dage på ski og med fly er der mulighed for 7 dage da vi flyver både ud og hjem med et aftenfly.

Bussen kører til Wagrain. De sidste 40 km sker med taxa eller minibus alt afhængig af antallet deltagere.

Afrejse:

Værelserne er vores fra lørdag den 9/2-2017

Hjemkomst:

Værelserne er booket frem til lørdag den 16/2-2017

Pris

Pris kør selv Pris pr. person DKK
Voksen Kr. 8.350

Der skal altid betales for 2 voksne pr værelse.

Rabatter og tillæg:

Følgende rabat og tillæg er muligt for værelser:

Rabat pr. deltager som ligger på værelse med to fuld betalende deltagere: Kr. 300
Tillæg pr. personer på værelse med balkon: Kr. 150

Der kan fratrækkes følgende liftkortrabatter til børn/unge uanset værelse:

Barn 1(født 01.01.2013 til idag) Kr. 1.850
Barn 2 (født 01.01.2003 til 31.12.2012) Kr. 850
Junior (født 01.01.2000 til 31.12.2002) Kr. 450

Følgende tillæg for transport kan bestilles ved dannelse af slutordre (trin 2):

Tillæg bus: Kr. 1.500 inkl. ski og støvler
Tillæg fly: Kr. 3.050 plus 399 for ski og støvler

Den endelig fordeling af værelserne afhænger antallet af deltagere og Jeres ønsker. Hvis det er muligt kan vi på tværs af familierne lave et par ungdomsværelser, men det afgør vi når tilmeldingerne foreligger.

Inkluderet i prisen:

 • 7 dages indkvartering på Hotel Götschlhof
 • Halvpension
 • Liftkort til 6 dage (søndag til fredag)
 • Guideservice
 • Skatter og afgifter
 • Instruktion (15 timer alpin skiløb)

Uden for prisen:

 • Frokost (fællesfrokost en af dagene er inkluderet i prisen)
 • Drikkevarer
 • Liftkort, lørdage (én lørdag koster 200 kr., to lørdage koster 350 kr)
 • Ski- og støvleleje
 • Morgenmad på ankomstdagen

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Tilmelding vil ske igennem vores nye medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller MObile Pay onlineløsning

Tilmeldingslink:

https://medlem.hareski.dk/event/details/i425

Tilmeldingsstart:

Tilmelding åbner onsdag 27. juni 2018

Tilmeldingsfrist:

31.10.2018 (10 pladser tilbage, 15/10 ss)

Depositum:

Ved tilmelding til turen bliver der opkrævet et depositum på 2.000 Dkk per deltager (uanset alder).

Restbetaling:

Restbetaling skal ske senest den 1/11-18.Du vil modtage en faktura med e-mail

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turleder: Jesper Mølgård
Turmail: schladming-uge7@hareski.dk
Telefon: 24682446

Yderligere information

Medlemskab:

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov. Hvis turen overtegnes, prioriteres de tilmeldte, som allerede er medlemmer af skiklubben.

Forsikring:

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til yderligere information om denne på http://www.hareski.dk/forsikring/ samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør:

Turen arrangeres i samarbejde med Nortlander Ski Tours som er medlem af rejsegarantifonden.

Forbehold:

Der skal minimum være 40 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Forklaring på skiniveau

Kategori Rettesnor for indplacering
Begynder For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). Der er ikke begynderundervisning på denne tur.
Letøvet For dem der kan køre ned af grønne og blå bakker (1-2 ugers erfaring).
Øvet For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).
Erfaren For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
Ekspert For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ovenstående er kun vejledende. Det er meget individuelt, hvornår man er på et givent færdighedsniveau. Er du i tvivl så ring og tal med turarrangøren.

https://youtu.be/qOW2OpLTfDo

Details

Start:
February 9
End:
February 16
Event Categories:
,

Venue

Schladming
Austria

Organizer

Jesper Mølgård
Phone:
24682446
Email:
schladming-uge7@hareski.dk