Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

UDSOLGT: Uge 7 – Livigno i Italien – Stor og bred familietur

   

UDSOLGT

Stor og bred skitur for familier med børn og teenagere, der ønsker et hotel med mange faciliteter, tæt på skiområdet og med god udsigt. Turen er med halvpension og vi spiser sammen i restauranten morgen og aften. Vi har omkring 150 sengepladser med mulighed for at udvide, så der bliver en væld af andre danske børn og unge mennesker at være sammen med. Det er også her, at flere familier har god mulighed for at få en skitur sammen – som klubtur rejser vi alle sammen, så man skal være indstillet på også at være åben overfor de andre klubdeltagere. Vi arbejder på at kunne tilbyde snowboardundervisning, som en del af turens tilbud og også mulighed for langrendstræning om eftermiddagen. Skihold bliver inddelt efter skiniveau.

Faktaboks

Målgruppe: For familier med større børn 6+ og ungdom/teenagere; der alle har prøvet at stå på ski flere gange før. Der vil også være mulighed for at flere familier rejser sammen (Vi har 150+ senge på hotellet) – det kræver blot at man er indstillet på at være åben og social med de andre skiklubdeltagere.
Skitræning: Skitræning:,Planlagt 5 x 3 timers skitræning for alle (anbefalet øvet+) herunder snowboardtræning (evt. med lokal skiskole ved for små hold). Der vil være introduktion til freestyle og porte som temadag. Undervisningen vil primært foregå på røde pister som man skal kunne klare sig på. Derfor anbefalet at man har niveau øvet+.
Aktiviteter: Langrendstræning/ Svømmehalsmøde/ hygge med brætspil/ picnic.
Rejseperiode: 9. til 16. februar 2019 (uge 7)
Transport: Vælg mellem kør selv – bud (tilkøb) – fly (tilkøb)
Afrejsested: Afrejsested:,Kastrup lufthavn ved tilkøb
Ophold: Hotel med halvpension

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Frarådes og tilbydes ikke undervisning
Voksen med store børn 6-12 år Primær målgruppe*
Voksen med teenager 13-19 år Primær målgruppe*
Ungdom/ teenager (alene) 13-25 år Tilbydes ikke
Voksen uden børn Mulighed – spørg turleder
Senior +50 år uden børn Frarådes
Instruktør efteruddannelse Tilbydes ikke

 

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur
Begynder

For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).

Der tilbydes ikke begynderundervisning på denne tur.
Letøvet

For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring).

På denne tur skal man kunne køre på en rød pist i kontrolleret plov, og være klar til at arbejde med det paralle skiløb. Vi forventer det primært vil være et tilbud til en børnegruppe i den lave alderskategori.
Øvet

For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).

Ja, til alle aldersgrupper
Erfaren

For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)

Ja, til alle aldersgrupper
Ekspert

For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ja, til alle aldersgrupper, men vi forventer det primært vil være til de voksne og teenagere.
Instruktørniveau

Ikke den stor forskel fra eksport, men du er måske udannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus.

Instruktører er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne.

Skiområde og by

Livigno – også kaldet ”Piccolo Tibet” – er en højtbeliggende italiensk by på grænsen til Schweiz. Frem til 50’erne var byen totalt isoleret om vinteren og tildelt toldfrihed af Napoleon. Byen er stadig meget autentisk med en skøn blanding af italiensk landsbyliv og et moderne skisportssted. Gamle huse side om side med smarte modeforretninger.

Livigno er told- og momsfrit, og et mekka for shopping. Især spiritus, parfume og elektronik, men også tøj og andre varer. I byens centrum er der mange spændende shoppingsteder.

Det præger også afterski, restauranter og barer, hvorfor byen i mange år har været populær blandt danskere. Og så det specielt positive ved Italien, at man på de fleste restauranter kan vælge alle niveauer og priser fra pizza og øl eller husets vin til Chateau Briand og store vine som Barolo, Amarone, Sforzato. Uanset niveau er stemningen lige charmerende italiensk.

Byen ligger i 1.816 meters højde og er med skiområdet op til næsten 3.000 m blandt de mest snesikre i alperne. Den specielle beliggenhed i en ”kuldelomme” giver stabil frost og samtidig høj solstatistik. 33 lifter og 115 km pister giver rige muligheder for at udnytte terrænet til fulde.

 

Indkvartering og forplejning

Vi skal bo på det 3-stjernede Hotel Alpen Village, der har udsigt ud over dalen og LIvigno by, hvilket kan nydes fra bl.a. restauranten, hotellets lounge eller baren, sammen en kold drik eller en kop kaffe. Fra hotellet er er der nem adgang til skiløbet grundet hotellets nære placering til en af hovedlifterne på Mottolino-siden.

Alpen Village Hotel ligger helt oppe ved Teola liften, hvor den nærliggende piste er sort/rød, så begyndere og letøvede kan ikke løbe direkte til hotellet på ski. Ski-bussens stoppested ligger få meter fra hotellet, hvilket betyder god logistik i begge retninger, enten mod Carosello eller mod Motolino og centrum samt hjem herfra. Med Teola-liften kommer man hurtigt til toppen af terrænet, hvor røde pister fører til det øvrige terræn.

Hotel Alpen Village er for hele familien med aktiviteter til børn, teenagere og voksne. Børnene kan have det sjovt med at lege, spille, male, svømme og hygge sig sammen i de mange hyggekroge. Til de voksne byder hotellet på afslapningsområder og et stort wellnessområde, som bl.a. indeholder en overdækket swimmingpool, spa, en udendørs sauna og fitnessudstyr. Der er fladskrærms-TV og gratis internet på alle værelserne, som er placeret i de syv tilstødende bygninger.

Hotellets restaurant laver selv alt deres med, hvor der bydes på mange italienske specialiteter og lokale retter, sammen med en buffet bestående af forretter og salater, samt specieile måltider for børn. Ligeledes tilbydes måltider til personer med allergi, herunder glutenfri måltider. Om morgen tilbydes en stor morgenmadsbuffet, hvor kokken laver dine æg efter ønske. Vi har i år fået lovning på at vi kan flytte rundt mellem bordene, som vi ønsker. Derfor regner vi med at lave børne- og ungdomsborde samt rotere mellem bordene efter behov.

Instruktion og aktiviteter

Alpin instruktion

Der vil være alpin instruktion i mellem 9-18 timer af klubbens egne instruktører for alle, der er fyldt 6 år, og prøvet at stå på ski flere gange. Man skal kunne tage stoleliften op selv og skal kunne røde pister i kontrolleret tempo.  Vi fokuserer meget på skitræning til børn og unge, hver formiddag i 4-5 dage, og voksne tilbydes ligeledes skitræning i samme tidsrum
Den endelige undervisning er ikke planlagt endnu og vil afhænge af niveau og alder på tilmeldte medlemmer, men vi forventer, det bliver en blanding af holdundervisning, temaundervisning, sjov på ski med fokus på skiglæde og at blive en bedre skiløber.
Der er ikke begynderundervisning på denne tur, og området på denne bjergside er bedst til øvede+ skiløbere samt let-øvede som er meget stabile i deres plovsving og skal til at arbejde med samlet skiløb.

Hotellet byder på gode faciliteter til børn med større legeområde og områder med sofaer og stole, hvor man kan lave aktiviteter samt ikke mindst egen svømmehal.

Langrendstræning

Der er fine muligheder for at komme på langrend i Livigno, hvilket flere alpinister benytter som supplerende træning.  Vi gentager succes med langrendstræning hver eftermiddag efter det normale skiløb med egen instruktør, og eventuelt træning efter aftale på andre tidspunkter. Det er muligt at leje udstyr ved træningsstart og på dagsbasis.

Andre aktiviteter

Vi synes, det skal være sjovt at være på skiferie sammen, så der vil også være en række arrangementer i løbet af ugen. I år åbne hotellet det ekstra barområde specielt til skiklubben, hvor vi kan mødes til aftenski og for at være sammen om medbragte brætspil (husk at tage Jeres favoritspil med), vi laver afterski i baren på hotellet eller/og et sted i området, eller måske mødes vi i hotellets svømmehal.

Transport

Turen udbydes som kør selv tur, men man kan tilkøbe transport med bus eller fly. Vær opmærksom på at vælger man transport med bus kan man tilkøbe stå på ski både på ski om lørdagen ved ankomst og på lørdagen ved afrejse, og tilkøb af liftkort sker via klubben. Vælger man fly er det ikke muligt at stå på ski lørdag og man skal regne med sen ankomst ved midnatstid og meget tidlig afrejse, men vi plejer at få arrangeret en hurtig morgen. Læs evt. mere om dette på http://www.slopetrotter.dk/transport.

Afrejse

Vi forventer, at værelserne er ledige lørdag den 10. februar efter kl 15-16.

Hjemrejse

Vi forventer, at skulle være ude af værelserne lørdag den 17. februar senest kl 10.

Pris

Grundpris pr. person (Voksen): Kr. 8.750

Der er mulighed for enkeltværelse, dobbeltværelse, dobbeltværelse med opredning og 4 personersværelse med dobbeltseng og køjeseng.

Kategori 1: Pris for deltagere der ligger på værelse med to fuldt betalende voksne.

Beskrivelse Pris for deltagere der ligger på værelse med to fuldt betalende voksne
Barn 1 (født 01.01.2016 – 30.04.2019): Kr. 3.600
Barn 2  (født 01.01.2011 – 31.12.2016): Kr. 5.400
Ung 1 (født 01.01.2007 – 31.12.2010): Kr. 6.350
Ung 2 (født 01.01.2003 – 31.12.2006: Kr. 7.050
Voksen (født 01.01.1955 – 31.12.2002): Kr. 7.700

Kategori 2: Rabatter til børn og unge som ikke ligger på værelse med to fuldt betalende voksne.

Beskrivelse Pris for deltager der ikke ligger på værelse med to fuldt betalende voksne
Barn  1-2 (født 01.01.2011 – 30.04.2019): Kr. 7.150
Ung 1 (født 01.01.2003 – 31.12.2010): Kr. 7.850

 

Andre rabatter og tillæg Beløb pr. person
Udvidelse af liftkort 1 dag (7 dage i alt): Kr   100
Udvidelse af liftkort 2 dage (8 dage ialt): Kr.  150
Tillæg bus (mulighed for ski begge lørdage): Kr. 1.150
Tillæg fly (Skiløb søndag til fredag): Kr. 3.000
Tillæg skiudstyr med fly: Kr.   399

Inkluderet i prisen

 • Indkvartering på Alpen Village Hotel
 • Halvpension
 • Liftkort til 6 dage (søndag til fredag)
 • Guideservice
 • Skatter og afgifter
 • Instruktion (alpin skiløb, evt. snowboard)

Uden for prisen

 • Transport (Bus og fly kan bestilles som tillæg)
 • Særlige sociale arrangementer
 • Frokost
 • Drikkevarer til aftensmaden
 • Tillæg for offpiste kursus med lokal guide
 • Liftkort, lørdage
 • Ski- og støvleleje (Kan tilkøbes og betales på Slopetrotters hjemmeside)
 • Morgenmad på ankomstdagen

Tilmelding og betalingsbetingelser UDSOLGT

Tilmelding:

Tilmelding åbnes onsdag 26. juni 2018 kl. 20 – Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet depositum på 2.000 kr.- betalt med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail. Senere vil du modtage et link til trin 2 tilmelding med bl.a. mulighed for valg af  tilkøb (transport med bus eller fly/ ekstra liftkortsdage).

Tilmeldingslink:

Link for tilmelding med betaling af depositum

Tilmeldingsfrist

Lukker snart for tilmelding

Restbetaling:

Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via bank).

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler, at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turleder: Camilla Frederikke Clauson-Kaas og Pernille Castro Lagunas
Turmail: livigno-uge7@hareski.dk 
Telefon: 30797012
Facebookgruppe:

 

Yderligere information

Infomøde

Søndag d. 13. januar fra 14:00-16:30 i Farum Kulturhus

Hvis alle familier medbringer en ting til “kagebordet”, som kan være kage, frugt, slik, chips elle hvad I finder på. Tag også kaffe/the og kopper med. Turen sørger for sodavand.

Kørselvejledning

Kørselvejledning vil blive udsendt pr. mail og lagt op i facebookgruppen

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være medlem af  Skiklubben Hareskov.
[tab title=”Forsikring”]Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk/forsikring/ samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør

Slopetrotter, medlem af Rejsegarantifonden, reg. nr: 1712

Forbehold

Der skal minimum være 30 betalende deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Details

Start:
February 9 @ 15:00
End:
February 16 @ 10:00
Event Categories:
,
Website:
https://medlem.hareski.dk/event/details/i423

Venue

Livigno

Organizer

Camilla Frederikke Clauson-Kaas
Email:
livigno-uge7@hareski.dk