Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

Uge 50 – Hemsedal – Instruktørsamling med skiklubben

   

Vi gentager sidste års succes og afholder 3,5 dages efteruddannelsestur til Hemsedal for instruktørerne i klubben – uge 50!

Skiområde og by:

Hemsedal kaldes ”Nordens Alper”, da terræn og fjelde ligner alperne. Pister og skiløb er også i en klasse for sig selv og pga. Højde og pisternes orientering er der altid godt med sne frem til 1. Maj.

Instruktion og aktiviteter:

Turen er primært en efteruddannelsestur for aktive instruktører i Skiklubben Hareskov. Har man ikke været aktiv som instruktør inden for de sidste år, skal man forvente at komme på venteliste på turen.
Der bliver mulighed for BSI 1 og 2 reeksamen om søndagen. Vi arbejder på at vi ligesom sidste også kan tilbyde reeksamen på PSI3
Ønsker man reeksamen skal man tilmeldes reeksamen ved tilmelding til turen. Der er et begrænset antal pladser til reeksamen.
Hver formiddag køres der “traditionel” holdundervisning på niveau-delte hold. Her vil man få egenfærdighedstræning og få input fra de nyeste “strømninger” og trends på alpin ski. Fredag eftermiddag udbydes tema-baserede workshops såsom, freestyle, freeride (svært skiløb) og skolesving.
Om aftenen vil der være videoanalyse af eget skiløb. Værktøjer til at optimere videoanalyse vil også blive en del af undervisningen. Aftenerne vil også blive brugt til at dele viden om skiinstruktion og andre gode erfaringer på ski.
Vi arbejder på at arrangere et lille kursus (2-timer) i sikkerhed og førstehjælp på ski i samarbejde med skipatruljen i Hemsedal. Kurset vil ligge udenfor lifternes åbningstid.

Indkvartering og forplejning:

Vi bliver indkvarteret i lækre hytter på Veslestølen og medbringer efter aftale selv maden hjemmefra.

Transport

Tur og pris er baseret på ”kør selv”. Der arrangeres ikke fælles bustransport. Hver chauffør får 650 kr i godtgørelse pr. deltager i bilen (inkl. Chauffør). IU (Martin Mogensen) hjælper med at koordinere kørslen.

Afrejse:

Afrejse onsdag d. 11/12-2019 ca. kl. 16.00

Hjemkomst:

Hjemkomst søndag d. 15/12-2019 kl. ca. 24.00

Pris 

Pris pr. deltager Kr. 2.660

Ønskes reeksamen koster det yderligere 500 kr. som skal betales ved tilmelding.

Inkluderet i prisen:

  • Ophold
  • Liftkort
  • Instruktion (efteruddannelse)
  • Transport

Uden for prisen

  • Forplejning (koordineres i de enkelte hytter)
  • Ski- og støvleleje
  • Eventuel omkostning til reeksamen (Kan tilkøbes under bestilling)

Tilmelding og betalingsbetingelser:

Tilmelding:

Ved tilmelding vil man blive påsat ventelisten og vil senere blive overført deltagerlisten i forhold til ventelisteplacering og hvor aktiv man er for klubben. Om man er til rådighed for uge 7 klubture og andre ture samt andet frivilligt arbejde som vores aktiviteter på Vallåsen vil være en del af bedømmelsen.

Tilmeldingsstart:

Tilmelding åbner mandag den 8. juli 2019 kl. 20

Tilmeldingslink:

Tilmelding via medlemsportalen, hvor du kommer på venteliste for påsætning

Tilmeldingsfrist:

Mandag den 28. oktober 2019 kl. 20

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende når man har modtaget en faktura og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

 

Kontakt:

Turleder: Troels Colerick og Martin Lund Mogensen
Turmail: hemsedal-uge50@hareski.dk
Mobil: 2728 1780

 

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov.

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til yderligere information om denne på www.hareski.dk/forsikring samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør

Skiklubben Hareskov arrangerer selv.

Forbehold

Program og tilbud udvikles fortløbende og kan ændre sig afhængigt af deltagende uddannere og inspiratorer. Antallet af pladser er begrænset, hurtig tilmelding anbefales og deltagelse vil være med forbehold for hytte-, transportkapacitet og tilstrækkelige tilmeldinger. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Details

Start:
December 11
End:
December 15
Event Categories:
,

Venue

Hemsedal
Norway

Organizer

Troels Colerick
Phone:
27281780
Email:
hemsedal-uge50@hareski.dk