Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

Uge 4 – Stubaital i Østrig – Intensiv undervisning (tidligere uge 2 tur)

   

For dig der vil have meget skiløb, meget undervisning og socialt samvær om aftenen. Dette er ikke turen, hvis man vil være alene – hverken om dagen eller aftenen.

Vi får ca. 22 timers skiløb med undervisning / opgaver / temaer, hvor fokus ligger på udvikling af den enkeltes skiløb og skiglæde. Vi tager udgangspunkt i den enkelte. Jo bedre man mestrer skiløbet – jo sjovere er det. Når der ikke er undervisning finder man sammen med andre deltagere og får en masse gode ture sammen.

Faktaboks

Målgruppe: Turen er for voksne (18+) deltagere, der er minimum øvede og kan komme ned ad røde pister. Tal evt. med Børge eller Flemming, hvis du er i tvivl.
Skitræning: Undervisning i minimum 22 timer. Fokus er at nyde skiløbet og forbedre sin egenfærdighed.
Aktiviteter: Ski og hvad vi måtte finde på i ugens løb.
Rejseperiode: Lørdag d.18 januar 2019 ca.04.30 – søndag d. 26 januar 2019 ca. 13.00
Transport: Hvilebus.
Afrejsested: Parkeringspladsen Holte Station.
Ophold: Gasthof Schallerhof og nærliggende huse. Halvpension

Opholdet

Vi skal bo på Gasthof Schallerhof og i nogle huse, som ligger tæt på Schallerhof. Gasthof Schallerhof er helt sit eget – et sted, hvor nutidig forandring ikke har været inde over.

Der er et supermarked lidt derfra, som man kan gå til på ca. 10 minutter.

Vi spiser alle morgen- og aftensmad samlet på Schallerhof.

Indkvarteringen bliver i dobbelt- eller flersengsværelse.

Skiområdet

Der findes 3 skiområder i Stubai dalen, som vi vil kunne komme til at bruge. Dog vil det især være Stubai gletscheren og Schlick, som vil være de primære områder. Vi har bussen til rådighed, som vil køre os til og fra skiløb. På fridagene vil man kunne tage den lokale skibus til det område man vil stå i.

Pris kr. 7.400,00

Inkluderet i prisen

  • Indkvartering
  • Halvpension
  • Liftkort til 7 dage (søndag til lørdag)
  • Skatter og afgifter
  • Transport

Uden for prisen

  • Frokost
  • Drikkevarer til aftensmaden
  • Ski- og støvleleje

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Tilmelding er åben – Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet depositum på 2.000 kr.- betalt med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail. Senere vil du modtage et link til restbetalingen.

Tilmeldingslink:

Link for tilmelding med betaling af depositum (på vej)

Tilmeldingsfrist:

Af hensyn til turens økonomi, skal vi være 45 på turen i alt. Da vi, hvis turen ikke kan gennemføres skal afmelde inden klubben kommer til at skulle betale for ikke brugte værelser er tilmeldingsfristen senest den 15 september 2019. Vi forventer ikke, at det bliver et problem, men må tage forbeholdet.

Restbetaling:

Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via bank).

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler, at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt turledere:

Børge Tofte-Jensen – 29 25 99 07

Flemming Steenvinkel – 27 58 43 68

Turmail: Stubaital-uge4@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være medlem af  Skiklubben Hareskov.
[tab title=”Forsikring”]Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk/forsikring/ samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Forbehold

Der skal være 45 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Details

Start:
18. January 2020 @ 4:30
End:
26. January 2020 @ 13:00
Event Category:

Venue

Stubaier Gletscher

Organizers

Flemming Steenvinkel
Børge Tofte-Jensen