Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Uge 28 – Folgefonna i Norge – Freestyle ski- og snowboard camp

   

Kom med på en fantastisk sommeroplevelse i uge 28 når vi tager på sommer trænings camp i uge 28. Vi stiller med nogle af de bedste danske freestyle coaches både på ski og snowboard, der vil løfte jer til næste niveau i jeres freestyle færdigheder. I vil bl.a. møde Frederik Højgaard, Anders Hovgaard, Alexander Tyron og Lasse Lehwald.
Solen går knap ned og parken er en af de bedste sommer set-ups i Europa. Parken har åbent til ud på eftermiddagen, så vi får mange timer på gletcheren.
I juli måned summer det af aktivitet ved Folge Fonna, både i parken og nedenfor gletcheren med vandrampe, skate- og trampolinområde. Man kan også pakke fiskestangen med og få nogle uforglemmelige timer ved fjorden med den smukkeste udsigt.
Der udover kan man efter en god dag på gletcheren nyde det helt unikke smukke landskab med søer og bjerge, der smelter sammen.

Er du under 14 år skal du have en forælder eller anden voksen med på turen

Faktaboks

Målgruppe: Freestyle ski og snowboardløbere
Skitræning: Freestyle coaching
Rejseperiode: 8. til 16. juli 2018 (uge 28)
Transport: Fælles bus
Afrejsested: København (oplyses senere)
Ophold: Folgefonn Gjestetun

Skiområde og by

Folge Fonna Gletcheren ligger 915 km fra København øst for Bergen i Norge. Vi skal bo i byen Jondal, som ligger lige ved Hardangerfjorden.
Snowparken ligger på Folge Fonna gletcheren ca. 20 min fra Jondal i bus.
Folge Fonna er meget kendt for sin freestyle park. Parken er opført i fuld størrelse i juli, og nogle af Norges bedste freestyle riders holder til her flere måneder over sommeren. Parken bliver hvert år kåret til en af de bedste freestyleparker på sommersne.
Der vil være rig mulighed for at gå på opdagelse i den fantastiske natur når vi kommer tilbage fra gletcheren. Aftener er længe lyse og hvis man har lyst kan man bade i fjorden.

Indkvartering og forplejning

Vi bor i byen Jondal på Folgefonn Gjestetun (www.folgefonn-gjestetun.no) i værelser fra 2 til 6 personer i hver. Nogle af værelserne har eget bad og toilet, nogle deler med et andet værelse. Vi spiser morgenmad og aftensmad på Gjestetun, og får frokostpakker med på gletcheren.

Instruktion og aktiviteter

Vi shredder sammen i parken.
Hver formiddag er der coaching på hold inddelt i niveau og efter frokost giver vi den gas med alt hvad vi har lært. Et par eftermiddage laver vi sjove sessions.
Det er helt op til dig selv om du ønsker coaching. Du skal blot skrive i kommentarfeltet ved tilmelding, hvis du vælger det fra. Hvis du har familie eller andre der gerne vil med, men ikke har lyst til at prøve kræfter i freestyleparken, kan vi arrangere almindelig alpintræning på pisterne. Det kræver blot minimum 5 deltagere til holdet.
Vi vil undersøge mulighederne for at låne et vandrampeanlæg samt trampoliner en eller to aftener i ugen.
Hvis du ønsker at blive på FolgeFonna længere end uge 28, kontakt da Marie-Louise på mla@hareski.dk.

Transport

Der er fælles transport med bus

Afrejse

Afrejse: København, søndag d. 8. juli kl. 19.

Hjemrejse

Hjemkomst: København mandag d. 16. juli kl. 8.

Pris

Pris pr. person: Kr. 4.900

Inkluderet i prisen

 • Ophold – værelse i 7 nætter
  • Helpension
  • Liftkort til 7 dage
  • Træning og sessions
  • Transport

Uden for prisen

 • Ski- og støvleleje

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Tilmelding skal ske via vores nye medlemsportal ved at følge nedenstående link. Her bliver du guidet igennem tilmeldingsproceduren og betaler den fulde pris for turen med betalingskort eller online Mobile Pay løsning.

Tilmeldingslink:

Link for tilmelding med betaling af depositum

Tilmeldingsfrist:

 1. juni 2018

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler, at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turleder: Marie-Louise Andreassen
Turmail: mla@hareski.dk 
Telefon: 2040 5194

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund. Hvis man ikke er medlem af skiklubben kontakt da turlederen på mla@hareski.dk.

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til yderligere information om denne på www.hareski.dk/forsikring/ samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør

Skiklubben Hareskov i samarbejde med Københavns Skiklub

Forbehold

Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Details

Start:
July 8 @ 15:00
End:
July 16 @ 15:00
Event Categories:
,

Organizer

Marie-Louise Andreasen
Phone:
20405194
Email:
mla@hareski.dk