Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uge 27 Træningstur med Alpint Kraftcenter Danmark

   

Uge 27 – Hintertux i Østrig – Træningstur med Alpint Kraftcenter Danmark

Sammen med Alpint Kraftcenter Danmark afholder vi en træningstur for klubløbere i uge 27, som giver mulighed for at træne med det danske U16 og Junior-FIS landshold. Turen går til Hintertux i Østrig og retter sig mod klubløbere, der ønsker intensiv træning med fokus på portløb og teknik. Turen giver mulighed for, at løberne kan tage af sted på egen hånd, og derfor er det et krav, at løberne kan tage vare på sig selv. Unge under 12 år skal ledsages af en forælder.

Tilmeldte klubløbere vil blive kontaktet af deres klubtræner og/eller turleder Carsten Wexel (crw@hareski.dk) – både omkring forudsætninger for at deltage (løberens modenhed), men også ift. nærmere information omkring afvikling af turen.

Det er muligt at bo sammen med klubløberne og ikke deltage på klubtræningen

Faktaboks

Målgruppe: klubløbere, der ønsker intensiv træning med fokus på portløb og teknik
Skitræning: Porttræning
Aktiviteter: Fodbold og barmarkstræning
Rejseperiode: 28. juni til 6. juli 2018 (uge 27),
Transport: Kør selv, transport koordineres
Ophold: Hotel med halvpension

Skiområde og by

Turen går til Hintertux gletscheren. Hintertux-gletscheren er en af de mest populære gletsjere i Østrig og når på sit højeste punkt en højde på 3,250 m. Om sommeren er der op til 10 lifter og op til 20 km af pister. Den længste piste er 2 km lang og ender direkte i foran Tuxer Fernerhaus på 2,660 meter (www.hintertuxergletscher.at).

Indkvartering og forplejning

Vi bor på Thermal Badhotel Kirchler hotel (http://www.badhotel-kirchler.at) med gå afstand til liften. Der er halv pension og mulighed for at benytte termiske svømmebassiner, finsk sauna, tyrkisk bad og urtesauna.

Træning, lektielæsning og aktiviteter

Træningen starter tidligt om morgen på gletscheren, hvorfor vi vil køre til gletscheren fra morgenen. Klubtrænerne vil afholde 2 træningspas dagligt – formiddag og eftermiddag. Træningen vil bestå af både teknik og porttræning. Træningen afvikles i et samarbejde mellem klubtrænere, landstræner Jernej Koblar og evt. yderligere professionel assistance ved mange deltagere.

Om eftermiddagen vil teamet køre tilbage, hvor der vil være stilletid til lektielæsning indtil aftensmaden. Selvom det er sommerferie, forventes at klubløberne arbejder aktivt med skolearbejdet i dette tidsrum og har en frilæsningsbog med, hvis de skulle blive færdig med skolearbejdet. IPad, mobil, elektroniske spil, YouTube osv. ønskes ikke anvendt i dette tidsrum.

Efter aftensmad vil der være aktiviteter så som fodbold, barmarkstræning osv.  Aktiviteterne har både fokus på det sociale og det fysiologiske, med udstrækning, styrke og kondition. Det er derfor vigtigt også at medbringe sportstøj og sko til dette.

Transport

Kør selv, når vi kender antal tilmeldte, vil der blive koordineret transport.

Afrejse

Vi har værelserne fra torsdag d. 28. juni.

Hjemrejse

Vi har værelserne til fredag d. 6. juli.

Pris

Deltagelse med klubløbertræning Kr. 8.300
Deltagelse uden klubløbertræning Kr. 7.300

Inkluderet i prisen

  • Ophold
  • Halvpension
  • Liftkort til 9 dage (torsdag til fredag)
  • Klubtræner

Uden for prisen

  • Transport
  • Frokost
  • Landshold- og AKD-træning
  • Ski- og støvleleje

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Tilmelding åbnes i april 2018 – Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal.

Tilmeldingslink:

Link for tilmelding med betaling af depositum

Tilmeldingsfrist:

Senest 11. juni 2018

Restbetaling:

Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via bank).

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler, at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turleder: Carsten Wexel
Turmail: crw@hareski.dk 

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 50 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til yderligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen, derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Forbehold

Hvis turlederen vurdere at der er for få deltagere kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

 

Details

Start:
June 28 @ 8:00
End:
July 6 @ 8:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,

Venue

Hintertux
Hintertux, 6294 Austria

Organizer

Carsten Wexel
Email:
crw@hareski.dk