Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Uge 18 – Instruktørsamling med efteruddannelse – Hemsedal, Norge, 4 dage. Skitest med Ski og Fritid!

   

Skitest med Ski og Fritid!

Efteruddannelse, inspiration, sæsonafslutning

For 11. Gang forårstur med fedt skiløb sammen med andre instruktører, masser af inspiration, fedt skiløb, lange lyse dage og aftener og højt humør på den bedste tid i ”Nordens Alper” i Hemsedalen. Ski og Fritid stiller op med testski, så du prøve de ski, du gerne vil købe til næste sæson.

Hemsedalen i april er blevet en klassiker, som mange af os skal op til hvert eneste år.

Vi får 4 dage på ski med masser af inspiration fra dygtige uddannere, inspiratorer – og hinanden – og fedt skiløb. Og du vil måske gerne forsøge en reeksamen?

Vi hygger os sammen i store hytter med den bedste beliggenhed – midt i pisten.

Om eftermiddagen laver vi afterski foran hytterne, sliber ski, finder ski til at teste, laver vafler, hører lidt musik og hygger os sammen.

Bemærk at turen er for alle niveauer instruktører og kontinuanter. Underviser du på ski, eller er du i gang med at uddanne dig er du velkommen – uanset niveau.

Morgenmad og frokost 1. dag: Med i prisen og serveres på restauranten i Lodgen.

Se også Fb film fra afterski sidste år.

Skiområde og by:

Hemsedal kaldes ”Nordens Alper”, da terræn og fjelde ligner alperne. Pister og skiløb er også i en klasse for sig selv og pga. Højde og pisternes orientering er der altid godt med sne frem til 1. Maj. Fakta:

 • 20 lifter
 • 49 pister, heraf
 • Længste piste 6000 m
 • Faldhøjde 830 m
 • 4 parker (et af skandinaviens bedste parkområder)
 • 2 skicrossarenaer
 • Stort børneområde
 • Område for speedskiing, slalombane med tid

Indkvartering og forplejning:

Vi bor i Veslestølen, som er store lækre hytter til 12 prs. beliggende direkte ved pisten. Det kan ikke blive mere ski-in/ski-out mulighed. Let at spise frokost i hytten.
Hver hytte står selv for madlavning og for fordeling af udgifter til mad. Turleder udnævner ansvarlige for hver hytte til at koordinere.
Vi har hytterne fra eftermiddag søndag d. 28. april.
Bemærk, at morgenmad og frokost er inkluderet første dag.

Området foran hytterne benyttes til afterski hver dag, hvor vi hygger os sammen om en øl/vand, laver ski, hører musik – måske en vaffel.

Instruktion:

Der vil være undervisning 3 dage fra 9-15 af uddannere og inspiratorer.
Undervisning og inspiration plalægges, når vi ved, hvilke underviserkræfter, der er til rådighed.
Målet er at give inputs og inspiration, der kan styrke udviklingen mod at blive en bedre instruktør.

Mulighed for reeksamen forventes på min. BSI 1 og 2 med forbehold for uddannere til rådighed hertil

Transport:

Vi kører i gode langtursbusser. Kør selv kun en mulighed ved fulde busser eller særlige omstændigheder, der gør det påkrævet. Efter aftale med turleder.

Afrejse: Lørdag d. 27. april kl. 19:00 fra Holte Station

Hjemkomst: Torsdag d. 2. maj ca. kl 6.30

Pris

Medlemmer, aktive i klubben, med tilskud: 2.495,-
Ikke aktive, medlemmer af andre klubber under DSkiF, uden tilskud 3.695,-

Bemærk at prisen med tilskud er under forbehold af, at man bidrager aktivt i klubben som instruktør eller på andre områder som frivillig.

 Inkluderet i prisen:

 • Ophold
 • Transport i bus
 • Liftkort søndag – onsdag
 • 3 dages efteruddannelse
 • Morgenmad ved ankomst
 • Frokost på ankomstdag
 • Vafler en af dagene
 • Skitest med Ski og Fritid – bemærk at det ikke kan bruges som erstatning for egne ski.

Uden for prisen:

 • Mad
 • Udstyrsleje

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Tilmelding er åben – Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Turens fulde pris betales ved tilmelding med med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail.

Tilmeldingslink:

https://medlem.hareski.dk/event/details/i504

Tilmeldingsfrist:

Senest 17. marts 2019

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler, at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt turledere:

Børge Tofte-Jensen – 29 25 99 07

Flemming Steenvinkel – 27 58 43 68

Turmail: hemsedal-uge18@hareski.dk (virker det ikke, så prøv hemsedal-uge16@hareski.dk)

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 50 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen, derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Forbehold

Hvis turlederen vurdere at der er for få deltagere kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring/

Details

Start:
April 27 @ 19:00
End:
May 2 @ 19:00
Event Categories:
,

Venue

Hemsedal
Norway

Organizer

Flemming Steenvinkel
Phone:
27 58 43 68
Email:
fs@hareski.dk
Website:
https://medlem.hareski.dk/event/details/i445