Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uge 16 Skiteam træningstur til Åre

   

 

I påsken 2019 afholder vi en træningstur for klubløberene på Skiteamet.

Turen går til Åre og retter sig mod klubløbere, der ønsker intensiv træning med fokus på portløb og teknik. Turen giver mulighed for, at løberne kan tage af sted på egen hånd, og derfor er det et krav, at løberne kan tage vare på sig selv. Turlederen mødes med klubløberne på Malmø C, hvor vi sammen stiger på Snälltåget mod Åre. Unge under 12 år skal dog ledsages af en forælder.

Tilmeldte klubløbere vil blive kontaktet af deres klubtræner og/eller turleder – både omkring forudsætninger for at deltage (løberens modenhed), men også ift. nærmere information omkring afvikling af turen.

Faktaboks

Målgruppe: Skiteamets ture retter sig mod børn og unge der elsker at stå på ski og har lyst til at dyrke skiløb som en decideret sportsgren. Turen til Åre kan sagtens ske uden forældre, på turen vil der være forældrerepræsentanter til at have ansvaret for klubløbere over 12 år.
Skitræning: På skiteamet træner vi frem for alt alsidighed. Vi tror på at læring fra tekniktræning på pisten, sjov i offpisten og funparken alt sammen er med til at gøre os til bedre portbane-løbere. Vi har ofte en 50/50 fordeling mellem portbane- og alsidighedstræning.
Aktiviteter: Ud over at vi har heldagstræning på skiteamet (undervisning både formiddag og eftermiddag), så har vi ofte barmarkstræning/social leg og i skoleugerne har vi altid lektielæsning. Selvom dagene er lange finder vi altid plads til hygge.
Rejseperiode: Afrejse 13. April fra Malmø C kl. 16:15
Afrejse fra Åre 21. April, ankomst Malmø mandag den 22. April kl. 7:05
Transport: Transport foregår med Snälltåget fra Malmø C.
Afrejsested: Snälltåget fra Malmø C.
Ophold: Lejligheder med plads til 8 personer

 

 

Skiområde og by

Åres skiområde er opdelt i to: højzonen og lavzonen. I lavzonen står du på ski under trægrænsen, og her er et stort antal røde og sorte løjper kendt fra Alpint VM. Du kommer nemmest til højzonen med kabinebanen eller gondolen. Herfra kan du enten stå lige ned mod byen eller mod Ullådalen og Rödkullen for lettere blå og grønne piste. Omkring Åreskutan er der mulighed for topture og udfordrende offpiste blot et stenkast fra pisterne samt hyggelige restauranter i terrænet.

Træning, lektielæsning og aktiviteter

Der vil være heldagsundervisning; en morgentræning, frokost og en eftermiddagstræning. Efter skitræning vil der være stilletid til lektielæsning, herefter forventes der at være barmarkstræning. Barmarkstræningen har både fokus på det sociale og det fysiologiske, med udstrækning, styrke og kondition. Det er derfor vigtigt også at medbringe sportstøj og sko til dette.

Indkvartering og mad

Vi kommer til at bo i 8-mands lejligheder tæt på fjeldet med ski-in/ski-out mulighed.
I hver lejlighed/hytte deles man om indkøb, madlavning og oprydning.
Der laves et skema over arbejdsopgaver, hvis der ikke er udpeget en voksen ansvarlig.
Der laves en opgørelse når ugen er omme, hvor de økonomiske udgifter fordeles blandt alle deltagre.

Transportform:

Transport foregår med Snälltåget fra Malmø C direkte til Åre By. De enkelte kupeer laves om til køjer, så det er muligt at få sovet og kommer veludhvilede til skitræning næste dag. På togturen er inkluderes morgenmad ud og hjem. Aftensmad medbringes, der er dog mulighed for at købe lette retter på toget.

Afrejse

Afrejse fra Malmø C lørdag d. 13/04 kl. 16:30

Ankomst Åre kl. 07:50

Hjemrejse

Afrejse fra Åre Søndag d. 21/04 kl. 16:15

Ankomst til Malmø C Mandag d. 22/04 kl. 07.05

Pris

Beskrivelse Pris
Turpris Kr. 3.250
Træning (8 dage) Kr. 1.200
Liftkort Voksen Kr. 1.650
Liftkort Barn Kr. 1.320

 

Hver opmærksom på at du kan anvende All Star sæson liftkort i Åre, så hvis du har et sådant, behøver du ikke tilvælge liftkort på turen.

 

Inkluderet i turprisen

  • Ophold
  • Transport

 

Uden for prisen

  • Ski- og støvleleje
  • Træning
  • Mad
  • Liftkort

 

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: December
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen – hvor tilmelding foregår når den bliver oprettet
Tilmeldingsfrist: Senest d. 10. februar 2019
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Tine Pilgaard og Carsten Wexel
E-mail: tip@hareski.dk eller crw@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring
Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til yderligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen, derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

 

Teknisk arrangør

Slopetrotter, medlem af Rejsegarantifonden, reg. nr: 1712

 

Forbehold
Hvis turlederen vurderer, at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring/

Details

Start:
April 13 @ 15:30
End:
April 22 @ 7:30
Event Categories:
,

Venue

Åre
Sweden