Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

Uge 13 – Drammen i Norge – 3 dages teknik – Øvede+ voksne og unge

   

Ønsker du 3 dages alpint teknikkursus i en forlænget weekend – med kun fredagen fri fra arbejde? Bilen startes f.eks. kl. 6.00 fredag morgen og bare 6 ½ time efter er du på ski på Drammen skicenter, der tilbyder aftenskiløb indtil kl. 21.

Skiklubbens instruktører underviser fredag, lørdag og søndag i skiteknik og efter 3 dages intensivt skiløb er du hjemme igen søndag aften. Turen er forbeholdt øvede+ voksne og unge alpine skiløbere, der ønsker at blive endnu bedre på ski. Du ønsker f.eks. at varme op til en anden planlagt skiferie – eller bare tage en hyggelig forlænget weekendtur sammen familie eller venner – med skiløbet i centrum. Drammen skicenter råder f.eks. over en 4 sæders ekspres hejs der let transporterer dig til toppen af de brede og velpræparerede løjper (blå – sort). Den røde løjpe er 1.800 m lang og den sorte en FIS godkendt slalomløjpe – de er snesikre og perfekte til 3 dages skitræning – der er også mulighed for at tage i parkanlægget efter undervisningen.

Skicenteret tilbyder gratis opbevaring af skiudstyr til dagen efter og fra skicenteret er der kun kort vej til Hotel Scandic Ambasadeur i Drammen centrum. Her overnatter du og spiser morgenmad, der er inkluderet i prisen. Om aftenen er der mulighed for at kigge nærmere på Drammen by, der er rig på kulturliv, restauranter, barer og f.eks. også har en helårs svømmehal.

Faktaboks

Målgruppe: Familie, venner, unge (+ 13 år), der er har stået på alpin ski flere gange/uger og sikkert mestre både røde og sorte løjper
Skitræning: Skitræning for øvede skiløbere: fredag: 2 timer, lørdag: 2 timer, søndag: 2 timer. Der undervises i alpint skiteknik af Hareskovens danske instruktører. Der undervises på hold med omkring 8 deltagere pr instruktør. Der er mulighed for at tage i parkanlægget.
Aktiviteter: Afterski på skicenteret, restauranter, barer, fitness og helårs svømmehal – hygge på hotellet
Rejseperiode: Uge 13: 29-31. marts
Transport: Kør selv eller fly selv
Afrejsested: Egen bopæl eller Kastrup lufthavn
Ophold: Hotel med morgenmad

Skiområde og by

Drammen er en spændende by i Norge der ligger i relativ kort afstand fra Danmark. F.eks. kan man køre til Drammen på kun 6 ½ time fra København. Det er også muligt at flyve til Oslo, hvorfra Drammen centrum nås med tog fra lufthavnen på ca. 1 time. Drammen ligger ca. 40 km syd for Oslo og har ca. 62.000 indbyggere og byen er rig på kulturliv, restauranter, barer og har f.eks. en helårs svømmehal. Der overnattes på Hotel Scandic Ambasadeur der ligger i centrum af Drammen, hvorfra der er kort vej til Drammen skicenter. Skicenteret, der har et flot cafeteria, er åben allerede fra kl. 10 om formiddagen og løjperne er belyste med skikøring indtil kl. 21 om aftenen. På skicenteret er det muligt at leje skiudstyr og der tilbydes gratis opbevaring af skiudstyr natten over. Om lørdagen er der afterski med gode drikkepriser. Skianlægget råder over en 4 sæders ekspreshejs og 2 tallerkenlifter der let transporterer dig til toppen af de brede og velpræparerede løjper (blå – sort). Den røde løjpe er 1.800 m lang og den sorte en FIS godkendtslalomløjpe. Løjperne er snesikre og perfekte til 3 dages skitræning, og der er også mulighed for at tage i parkanlægget.

  

Indkvartering og forplejning

Vi skal overnatte 2 gange på Hotel Scandic Ambasadeur der ligger i centrum af Drammen og hvorfra der er kort vej til Drammen skicenter. Hotellet er topmoderne med restaurent, bar og parkering og der er fri adgang til wifi og fitness. I prisen indgår morgenmand. Turprisen der er opgivet er pris/person ved overnatning i dobbeltværelse med en anden person.Det er muligt at overnatte op til 4 personer sammen til samme pris/person. Såfremt du ønsker eneværelse tillægges i alt 600 DKK til rejseprisen.

   

Instruktion og aktiviteter

Alpin instruktion

Der vil være 3 dage på ski med træning. På afrejsedagen, fredag, starter skiløbet kl. 14 og slutter kl. 21. Her vil der her være 2 timers skiundervisning. Lørdag står vi på ski fra kl. 10 til 18 og søndag fra kl. 10 – 16. Også her med 2 timers skiundervisning pr. dag. Skiområdet omfatter en længere rød løjpe (1.800 m) og en sort FIS løjpe. Derfor er undervisningen på turen primært for dem der sikkert behersker både røde og sorte pister (> 5 ugers træning). Der vil vil være omkring 8 deltagere pr. instruktør og i undervisningen vil der blive arbejdet med at videreudvikle deltagernes egenfærdighed. Undervisningen vil ligge tidligt på dagen så der er tid til egentræning med nye værktøjer herefter. I skicenteret er det muligt at leje skiudstyr og der tilbydes gratis opbevaring af skiudstyr natten over.

Aktiviteter

Om lørdagen er der afterski på skicenteret med gode drikkepriser. Om aftenen er der mulighed for at kigge nærmere på Drammen by, der er rig på kulturliv, restauranter, barer og f.eks. også har en helårs svømmehal. Ellers kan der hygges på det topmoderne hotel der også har gratis fitness.

Transport

Turen udbydes som kør selv tur, hvor det kun tager ca. 6 ½ time i bil fra København. Som følge af lysløjper giver det fuldtids skiløb på både ankomst- og afrejsedagen. Det er også muligt at flyve eller f.eks. sejle til Oslo. Fra Oslo lufthavn tager det ca. 1 time i tog til Drammen centrum, hvorfra der er kort vej til både hotel og skicenter.

Afrejse

Startes bilen kl. 6.00 fredag morgen kan du være på ski kl. 14 på Drammen skicenter, der tilbyder aftenskiløb indtil kl. 21. Hotelværelserne er klar efter skiløbet.

Hjemrejse

Vi står på ski søndag fra kl. 10 – 16. Det giver mulighed for at være tilbage i Danmark/København inden midnat.

Pris

Grundpris pr. person: Kr. 3.250

Turprisen der er opgivet er pris/person ved overnatning i dobbeltværelse med en anden person. Det er muligt at overnatte op til 4 personer sammen til samme pris/person.

Enkeltværelsestillæg Kr. 600
Fradrag lift, ved kun langrend Kr. 705

 

Såfremt du ønsker eneværelse tillægges i alt 600 DKK til rejseprisen.

Inkluderet i prisen

  • 2 overnatninger på Hotel Scandic Ambasadeur i Drammen centrum
    • Morgenmad lørdag og søndag
    • Liftkort i 3 dage (fredag – søndag)
    • 6 timers instruktion i alpint skiteknik
    • Skiopbevaring på skicenter

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Tilmelding åbnes onsdag 26. juni 2018 kl. 20 – Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du vælge tilkøb/modregning og blive opkrævet det fuld beløb som betales med Dankort eller Mobile Pay onlineløsning.

Tilmeldingslink:

Link for tilmelding og betaling

Tilmeldingsfrist:

Ikke fastsat endnu

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler, at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turleder: Torben Rasmussen
Turmail: drammen-uge13@hareski.dk
Telefon:
Facebookgruppe:

Yderligere information

Infomøde

Vi laver et rejsemøde i slutningen af januar lige før vi skal afsted (dato på vej). Mulighed: Farum Kulturhus i Teatersalen, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum. Hvis alle familier medbringer en ting til “kagebordet”, som kan være kage, frugt, slik, chips elle hvad I finder på. Tag også kaffe/the og kopper med. Turen sørger for sodavand.

Kørselvejledning

Kørselvejledning vil blive udsendt pr. mail og lagt op i facebookgruppen

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov.

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk/forsikring/ samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør

Forbehold

Der skal minimum være 16 betalende deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Frarådes og tilbydes ikke undervisning
Voksen med store børn 6-12 år Frarådes og tilbydes ikke undervisning
Voksen med teenager (+13 år) Primær målgruppe
Ungdom/ teenager (alene) 13-25 år Frarådes
Voksne +25 år Primær målgruppe
Instruktør efteruddannelse Tilbydes ikke undervisning

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur
Begynder

For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).

Der tilbydes ikke begynderundervisning på denne tur.
Letøvet

For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring).

På denne tur skal man kunne køre på en rød pist i kontrolleret plov, og være klar til at arbejde med det paralle skiløb. Vi forventer det primært vil være et tilbud til en børnegruppe i den lave alderskategori.
Øvet

For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-5 ugers erfaring).

Ja, til alle aldersgrupper
Erfaren

For dem der behersker det meste og sikkert kører røde og sorte pister (mere end 5 ugers erfaring)

Ja, til alle aldersgrupper
Ekspert

For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ja, til alle aldersgrupper
Instruktørniveau

Ikke den stor forskel fra eksport, men du er måske udannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus.

Instruktører er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne.

Details

Start:
March 29 @ 6:00
End:
March 31 @ 23:59
Event Category:

Organizer

Torben Rasmussen