Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uge 13 – Oslo og Drammen / 3 dages skiløb i Norge / Øvede+ voksne og unge

   

Ønsker du alpint teknikkursus i en forlænget weekend – med kun fredagen fri fra arbejde? Bilen startes f.eks. kl. 6.00 fredag morgen og efter bare 6 ½ time er du på ski i Oslo Vinterpark, der tilbyder aftenskiløb indtil kl. 21. Herefter tager du videre til Drammen, hvor du overnatter. Du står på ski på Drammen skicenter lørdag og søndag.

Skiklubbens instruktører underviser lørdag og søndag på Drammen skicenter i skiteknik og efter 3 dages intensivt skiløb er du hjemme igen søndag aften. Turen er forbeholdt øvede+ voksne og unge alpine skiløbere, der ønsker at blive endnu bedre på ski. Du ønsker f.eks. at varme op til en anden planlagt skiferie – eller bare tage en hyggelig forlænget weekendtur sammen familie eller venner – med skiløbet i centrum. Oslo vinterpark og Drammen skicenter råder over brede og velpræparerede løjper (blå – sort) – der er også mulighed for at tage i parkanlægget efter undervisningen.

Efter skiløbet i Oslo vinterpark fredag – køres der til Hotel Scandic Ambasadeur i Drammen centrum. Her overnatter du fredag og lørdag og spiser morgenmad, der er inkluderet i prisen. Om aftenen er der mulighed for at kigge nærmere på Drammen by, der er rig på kulturliv, restauranter, barer og f.eks. også har en helårs svømmehal.

Faktaboks

Faktaboks
Målgruppe:
Familie, venner, unge (+ 13 år), der er har stået på alpin ski flere gange/uger og sikkert mestre både røde og sorte løjper
Skitræning:
Skitræning for øvede skiløbere: lørdag: 2 timer, søndag: 2 timer. Der undervises i alpint skiteknik af Hareskovens danske instruktører. Der undervises på hold med omkring 8 deltagere pr instruktør. Der er mulighed for at tage i parkanlægget.

Målgruppe: Familie, venner, unge (+ 13 år), der er har stået på alpin ski flere gange/uger og sikkert mestre både røde og sorte løjper
Skitræning: Skitræning for øvede skiløbere: fredag: 2 timer, lørdag: 2 timer, søndag: 2 timer. Der undervises i alpint skiteknik af Hareskovens danske instruktører. Der undervises på hold med omkring 8 deltagere pr instruktør. Der er mulighed for at tage i parkanlægget.
Aktiviteter: Afterski på skicenteret, restauranter, barer, fitness og helårs svømmehal – hygge på hotellet
Rejseperiode: Uge 13: 29-31. marts
Transport: Kør selv
Afrejsested: Egen bopæl
Ophold: Hotel med morgenmad

Skiområde og by

Oslo by og Oslo vinterpark kender sikkert de fleste – men Drammen er tillige en meget spændende by i Norge. Drammen ligger ca. 40 km syd for Oslo og har ca. 62.000 indbyggere og byen er rig på kulturliv, restauranter, barer og har f.eks. en helårs svømmehal. Der overnattes på Hotel Scandic Ambasadeur der ligger i centrum af Drammen, hvorfra der er kort vej til Drammen skicenter. Skicenteret, der har et flot cafeteria, er åben allerede fra kl. 10 om formiddagen og løjperne er belyste med skikøring indtil kl. 21 om aftenen. På skicenteret er det muligt at leje skiudstyr og der tilbydes gratis opbevaring af skiudstyr natten over. Om lørdagen er der afterski med gode drikkepriser.

  

Indkvartering og forplejning

Vi skal overnatte 2 gange på Hotel Scandic Ambasadeur der ligger i centrum af Drammen og hvorfra der er kort vej til Drammen skicenter. Hotellet er topmoderne med restaurent, bar og parkering og der er fri adgang til wifi og fitness. I prisen indgår morgenmand. Turprisen der er opgivet er pris/person ved overnatning i dobbeltværelse med en anden person.Det er muligt at overnatte op til 4 personer sammen til samme pris/person. Såfremt du ønsker eneværelse tillægges i alt 600 DKK til rejseprisen.

   

Instruktion og aktiviteter

Alpin instruktion

Der vil være 3 dage på ski med 2 dages undervisning. På afrejsedagen, fredag, starter skiløbet når du ankommer til Oslo vinterpark. Her står du på ski til ca. kl. 21. Lørdag står du på ski på Drammen skicenter fra kl. 10 til 18 og søndag fra kl. 10 – 16. Lørdag og søndag gives der 2 timers skiundervisning pr. dag. Undervisningen på turen er primært for dem der sikkert behersker både røde og sorte pister (> 4 ugers træning). Der vil være omkring 8 deltagere pr. instruktør og i undervisningen vil der blive arbejdet med at videreudvikle deltagernes egenfærdighed. Undervisningen vil ligge tidligt på dagen så der er tid til egentræning med nye værktøjer herefter. I skicenteret er det muligt at leje skiudstyr og der tilbydes gratis opbevaring af skiudstyr natten over.

Aktiviteter

Om lørdagen er der afterski på skicenteret med gode drikkepriser. Om aftenen er der mulighed for at kigge nærmere på Drammen by, der er rig på kulturliv, restauranter, barer og f.eks. også har en helårs svømmehal. Ellers kan der hygges på det topmoderne hotel der også har gratis fitness.

Transport

Turen udbydes som kør selv tur, hvor det kun tager ca. 6 ½ time i bil fra København. Som følge af lysløjper giver det fuldtids skiløb på både ankomst- og afrejsedagen. Det er også muligt at flyve eller f.eks. sejle til Oslo. Fra Oslo lufthavn tager det ca. 1 time i tog til Drammen centrum, hvorfra der er kort vej til både hotel og skicenter.

Afrejse

Startes bilen kl. 6.00 fredag morgen kan du være på ski kl. 14 på Drammen skicenter, der tilbyder aftenskiløb indtil kl. 21. Hotelværelserne er klar efter skiløbet.

Hjemrejse

Vi står på ski søndag fra kl. 10 – 16. Det giver mulighed for at være tilbage i Danmark/København inden midnat.

Pris

Grundpris pr. person: Kr. 3.250

Turprisen der er opgivet er pris/person ved overnatning i dobbeltværelse med en anden person. Det er muligt at overnatte op til 4 personer sammen til samme pris/person.

Enkeltværelsestillæg Kr. 600
Fradrag lift, ved kun langrend Kr. 705

 

Såfremt du ønsker eneværelse tillægges i alt 600 DKK til rejseprisen.

Inkluderet i prisen

  • 2 overnatninger på Hotel Scandic Ambasadeur i Drammen centrum
    • Morgenmad lørdag og søndag
    • Liftkort i 3 dage (fredag – søndag)
    • 4 timers instruktion i alpint skiteknik
    • Skiopbevaring på skicenter

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Tilmelding åbnes onsdag 26. juni 2018 kl. 20 – Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du vælge tilkøb/modregning og blive opkrævet det fuld beløb som betales med Dankort eller Mobile Pay onlineløsning.

Tilmeldingslink:

Link for tilmelding og betaling

Tilmeldingsfrist:

Det er forsat muligt at tilmelde 3-4 personer i medlemssystemet, som dog skal have minimum skiniveau som Erfaren+, da der kun vil være et undervisningshold. Ønkser en større gruppe at tilmelde sig skal man kontakt turlederen direkte.

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler, at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turleder: Torben Rasmussen
Turmail: drammen-uge13@hareski.dk
Telefon: 26805098
Facebookgruppe:

Yderligere information

Infomøde

Rejsemøde er erstattet af telefonisk afstemningen grundet et lavt deltagerantal.

Kørselvejledning

Kørselvejledning vil blive udsendt pr. mail og lagt op i facebookgruppen

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov.

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk/forsikring/ samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør

Forbehold

Selv om der oprindelig var sat et forbehold på 16 deltagere, så gennemføres turen med de nuværende 5 deltagere, men der er forsat plads til 3-4 mere (kommentar Sten 2019.02.25). Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Frarådes og tilbydes ikke undervisning
Voksen med store børn 6-12 år Frarådes og tilbydes ikke undervisning
Voksen med teenager (+13 år) Primær målgruppe
Ungdom/ teenager (alene) 13-25 år Frarådes
Voksne +25 år Primær målgruppe
Instruktør efteruddannelse Tilbydes ikke undervisning

Nedenstående beskrivelse er tilpasset nuværende sammensætning af deltagere, men var oprindelige et bredere tilbud. Kommentar Sten 2019.02.25

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur
Begynder

For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).

Der tilbydes ikke begynderundervisning på denne tur.
Letøvet

For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring).

Der tilbydes ikke letøvet undervisning på denne tur.
Øvet

For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-5 ugers erfaring).

Der tilbydes ikke øvet undervisning på denne tur, men mindre man er en hel gruppe svarende til at der kan påsættes en instruktør
Erfaren

For dem der behersker det meste og sikkert kører røde og sorte pister (mere end 5 ugers erfaring)

Ja, men primært til voksne eller unge, der kan deltage på et voksenhold
Ekspert

For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ja, men primært til voksne eller unge, der kan deltage på et voksenhold
Instruktørniveau

Ikke den stor forskel fra eksport, men du er måske udannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus.

Instruktørene er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne.

Details

Start:
March 29 @ 6:00
End:
March 31 @ 23:59
Event Category:

Organizer

Torben Rasmussen